En bättre start på året

Kanske hade världens bästa start på år 2016.  Volleyboll i princip hela veckan. Började med 3 dagar i Habo för turnering med mina älskade ungar. Förstå vilken nostalgitripp att få åka iväg, sova på skola och spela volleyboll??  Haha alltså jag var minst lika taggad som ungarna och då skulle jag "bara" få coacha. Haha. Sen att det var jag som hade ordnat allt så vi kunde åka iväg kändes så jävla bra när vi lämnade Tierp på söndagen. Det var helt rätt, att se hur kul ungarna hade värmde gott i hjärtat mitt!  Men bara det här att få ställa klockan på 6.30, gå upp och äta frukost tillsammans. Packa väskan och gå till hallen för att sen hänga där heeela dagen och bara må. Må så ända in åt helvete bra av att få umgås med andra volleyboll intresserade människor och inte behöva tänka på något annat. Nej de var succé! Åkte med tre lag, 2 vann guld och de sista hamna på en 7:e plats efter två trista förluster med 1 poäng skillnad. SÅ JÄVLA BRA JOBBAT ALLIHOPA. Marina är så stolt!!! Efter vi briljerat där så var det dags för a-laget att visa upp sig. Äcklig försluts, men vi överlevde och åkte sen hem med världens ångest. Tillbaka till verkligheten vare ja.. 

Sen bjöd veckans slut på GP i Uppsala. Väldigt underhållande matcher fick man se, eller var sällskapet ännu bättre? Lååång och fullspäckad helg. Haha. Ni är fan bäst mina vänner. 

Du såg mig när ingen annan var där, och du lämnade mig som om inget hade hänt.

Vänta va, är det nu man ska lägga hela år 2015 bakom sig? Släppa allt som varit, alla känslor och upplevelser? Tveksam, detta kommer hänga kvar allt för länge. Att lära sig att inse vilka människor som hugger dig i ryggen och vilka människor som alltid kommer stå vid din sida. Vilka som tar dig för den du är eller vilka som man bara duger för stunden till. Det gör mig ledsen faktiskt, att jag ännu en gång inte kan lita på en del människor. 

Men som året ändå har givit mig mycket. Jobb, resor, glädje, skratt och en jävla massa minnen för livet. Lärt känna människor som jag aldrig någonsin vill släppa taget om. Tittar tillbaka på alla underbara bilder och gråter krokodiltårar. Fyfan vad fina vänner jag har. Ni & min familj är det dyrbaraste jag har. Er vill jag aldrig gå utan. Jag har år 2015 som ett jävligt lärorikt år, kom ihåg. Jag glömmer er aldrig. 

Happy merry new christmas year

Firade julafton och nyår med familj & vänner. Vad mer kan man begära? Lyckan att få umgås med min kära familj och kusiner betyder så mycket. Älskar traditioner. Önskar att vi alltid kunde ses och äta gott, skratta,  prata och må så in åt helvete bra bara. 
Jag fick min dos av kärlek och skratt den här julen med. 

Lika nyår, pang vad bra det blev ändå! Styrde mot Uppsala till Saras lägenhet där vibbar caroline, Felicia, Karo, Mia och Martin. Lagade mat och hamnade i matkoma, spela kort och for till slottet för att avsluta år 2015. Helt jävla sinnes vilket år. Dessa ord lär vi fortsätta på... RSS 2.0