Dop

I lördags var det dop för mitt kusinbarn Margit! Der var så kul att umgås med släkten för en stund, fy satan vad jag älskar er!!!

Men min kusins familj är så mycket goals så det finns inte. Fredrik är så fin tillsammans med underbara Emma och deras barn Helge och nu lilla Maggan. Att se dom i kyrkan fick mig nästan att gråta. Att dom faktiskt har hittat varandra och blivit en sån fin familj. Det känns så självklart att just dom skulle vara tillsammans. Gosa så mycket jag kunde med dom små juvelerna och tillslut somna Maggan i famnen på mig. Lillhjärtat ❤️❤️❤️


Res mer

Ta vara på tiden är nått man ska göra. Så hur gött var det inte att glida till Stockholm efter jobbet i fredags och bara må. Middag vid hamnen med mina pinglor! Strosa runt och åkte båttaxi med Gotlandsjanne!! Hahah så underbart. Det är nått man borde göra oftare!


De goda tiderna

Jag vet egentligen inte vad som är bäst. Att leva i nuet och skita i resten. Eller att faktiskt göra båda sakerna samtidigt. Lev i nuet och se fram emot det som komma skall i framtiden. Ena dagen skiter jag i vilket, bara jag tar mig igenom dagen utan att ge upp. Men så kommer de dagar där superwoman power kommer fram och alla tunga val och problem blir till en baggis. "Klarar dom det gör jag det också!!" Varför klaga när man vet att andra har de sämre? Nej hejhopp för livet hörni. Det är underbart.

Livet annars rullar på. Summerburst i Sthlm, midsommar och andra roliga tillställningar man hinner med mellan allt jobb. Jag är evigt tacksam för er underbara människor som jag har i min vardag. Aldrig utan er. Love u


RSS 2.0