Vi säger inte hejdå, vi säger vi ses snart!

Som om man inte har mycket att göra redan. Får sjukt dåligt samvete när jag inser hur dåligt med tid jag har till att hinna med allt. Tittar ner i kalendern och bara suckar. Får springa från ena stället till de andra. Men å andra sidan så gillar jag att ha fullt upp för då hinner jag inte tänka ordentligt. Men just nu skulle jag göra vad som helst för att få minst 10 h till per dygn. 

En helg med tunga känslor. Min fina underbara kusin åker till USA i natt för att jobba i ett år. Samtidigt som jag är hur glad som helst för hennes skull, för hon kommer få det så himla bra & ha det så jävla kul!! Så kommer jag sakna henne nå otroligt mycket. Hennes skratt och alla våra minnen spelas upp hela tiden nu och jag börjar inse att jag nu ska behöva ha henne på andra sidan ett klotet ett tag framöver... Så jobbigt. Men en bra anledning att behöva boka biljetter och hälsa på ❤️❤️❤️ jag älskar dig över allt annat min fina Amanda! Ha det bäst så ses vi snart ❤️❤️❤️❤️❤️Kärlek till er

Middag i Uppsala med mina fina, firat världens bästa morfar och bara mått! En fin helg med underbara människor. Dock ett rent helvete att behöva dra upp något man trodde att man hade lagt åt sidan. Varför är det alltid så oklart med vissa människor? Man vet varken ut eller in, känslor och ej avslutade meningar. Mänga frågetecken ikväll må jag säga. Eller så lossas vi som ingenting? 
Ta mig tillbaka

Utan tvekan. Jag hinner inte med. De här veckorna har varit en känslomässig berg-O-dalbana. Det är samma visa varje år. Men just nu värdesätter jag det mer än någonsin. Jag vet inte vem jag skulle vara utan dessa människor idag. Tänker tillbaka och ser att jag vuxit som människa. Hoppas jag?!? Jag vet kanske inte vad jag vill göra eller hur jag känner för vissa saker, men jag vet precis vad jag inte vill ha och göra. Det är jobbigt att behöva se förbi alla känslor. Men det skadar inte med en nystart, de behöver vi alla. Frågan är bara vart min resa ska sluta? Drömmer mig bort om verkligheten igen. Helvete så lätt det är att dagdrömma. Livet är så mycket lättare när du inte behöver göra en massa beslut. 

Bästa födelsedagen ever

Haha ja virrig var ju rätt ord. Dessa veckor har varit så jävla fullbokade att jag totalt levt i min egna lila bubbla. Därav min Surprise när mina underbara vänner överraskar mig på min födelsedag!! Hahah alltså sjukaste ever. Min födelsedag annars var över förväntan, så fina grattishälsningar och presenter. Så tacksam!! 

Men planerna var en middag i Gävle med mina vänner efter jobbet i fredags. Men istället blir jag totalt blåst av att de planerat en fest för mig som sen slutade i Uppsala. SÅ JÄVLA GLAD!! Finaste någonsin ❤️❤️❤️ så jäkla kul!! Hade verkligen ingen aning LM detta å herre vilket skratt de blev. Lördagen sen blev det utgång igen med fantastiska människor. Jag hade helt klart den bästa veckan ever. Så jävla glad så ni anar inte. Dock känns det förjävligt att vara 23, men gammal lär man väl ändå bli tyvärr.. Haha RSS 2.0