Mikasa challenger 2016

Okej, alla vet hur jävla fett vädret var för två veckor sedan. Rena rama drömmen. Likaså var min helg. Tåget rullade mot Örebro med mina sköna ungar. Hahah alltså jag får fan inte nog av er, hur tröga, trötta och dryga ni kan vara så ger ni mig såååå mycket glädje och kärlek. Vi startade helgen på Gustavsvik där vi badade järnet, bokstavligen så blev jag som 12 år igen hahhah. Åkte rutschkanor och badade som aldrig förr. Så kul!! Glasade sen runt på stan innan vi kollade på landskampen mellan SWE-DEN (haha sweden...) där Sverige knep vinsten. Så jäkla avis att man själv inte får representera Sverige men så är livet haha. 

Vi fick bo 50 m från stan med så de var gött! 10 min promenad till hallen sen som vi kom att spendera 2 dagar i. Alltså jag är så sjukt jävla stolt över mina ungar. Som dom spela och glänste på planen! Kämpade som aldrig förr och slutade 2 i gruppen som dom sen fick en fjärde plats av ca 20 lag!! Mina fina ungar. Totalt slut efter alla matcher. Men så mycket beröm dom fick av alla andra med. Guld i mina ögon!! Tänk om jag kunde få vara Coach och få träna både själv och ungdomar hela dagarna. De vore fan livets liv!!!

Atmosfären som är när det är turnering är fan så underbart. Bara människor som älskar och lever volleyboll, som är där för att ha kul!  Var på ett möte under helgen och herregud, jag önskar andra fotboll och hockeynördar kunde förstå hur jävla kul och stort volleyboll är. Bom. Har så mycket idéer nu som jag vill få igång. Har jag nämt de här förut eller? Att de här är livet, volleybollen? Jag klarade det!!

Från att vara på botten så känns det ändå som att de vänder nu. Eller är det för bra för att vara sant?? Jag har alltså jobbat mig upp till supervisor i Forever, de svåraste man kan göra på 2 månader. BAM i Made it!!! Som belöning ska jag alltså få följa med till Grekland i september, gratis. Hur jävla fet nice är inte det??? Själva belöningen är ju sjukt kul, men då ska ni veta hur kul det är att jobba med Forever. De ger så mycket för allt slit man gör. Så glad att Rosie gav mig en andra chans och lät mig tänka på saken. För nu jävlar är de nya mål som ska sättas. Vill du kanske bli en i mitt team, såklart du vill!! Slå mig en pling och vi kan planera din framtid precis så som du vill ha den 


Valborg

Min helg var då tamefan de roligaste på länge!! Jobba föööör mycket och länge innan jag sen tog mitt pick å pack till Uppsala. Körde kvalborg hemma hos Sofia med roliga människor. Vaknar sen upp till en grym Valborg (var vi nå bakfulla rå?!)  Fantastisk frukost, solen sken, folk var glada och man träffade på de människor man faktiskt ville säga hej till. Über jävla bra dag i ekonomikum med världens bästa vänner. Taxi fram och tillbaka, hemmafest och mycket skratt rasa vi hem vid fyra tiden efter att ha hållit igång hela dagen haha. Jag vakna upp, lite seg men jag överlevde. Tog mig till Sthlm för kurs med bästa Forever. Ett bättre val jag gjort nu känner jag!! Spenderade dagen där och åkte sen tillbaka till mina pinglor i Uppsala. Tack för en grym helg allihopa! Nu laddar jag inför Örebro, hahaha alltså helvete vad man flänger å far, fixar hit och dit. Men bra blir det. 


Bästajävlapojkarna

Det här med att säga hejdå. Alltså draaaa å bada så jobbigt det är. Det är nu man inser vilken vardag man trivs bäst i. Känslosam vecka för oss alla, det blandas med alla minnen och stunder man haft tillsammans och man kan inte sluta le åt tanken. Samtidigt som man är så fruktansvärt glad av att få lära känna dessa fantastiska människor. Så mycket glädje, kärlek och omtänksamhet i dessa människor. Obeskrivligt. Man kommer varandra så nära på så kort tid, tänk er själva att behöva säga "på återseende" till dina vänner utan att veta när nästa gång blir. Mmm jobbigt va? Kan rabbla upp huuuur mycket som helst egentligen, men fick iallafall spendera de sista dagarna i Sverige med grabbarna och de var så välbehövligt. Skratta och prata om allt vi varit med om. Haha alltså ni är fan bäst. Kärlek till er, vi ses snart igen boys! ❤️❤️❤️ Gör om gör rätt

Misslyckas är den äckligaste känslan som finns. Att inte klara av nånting man trodde man kunde. Eller att helt enkelt inte räcka till. Jag har helt enkelt drunknat i jobb nu ett tag bara för att nå i mål. Men så fick en annan viktig sak mindre tid, och de satte sina spår. Helvete så irriterande. Var man inte redan känslosam så var man de nu. Haha april vände ut och in på mig uppriktigt sagt. Men med för mycket dåliga saker så händer de ändå lite bra saker. Lyckas få en ny lokal till sommaren, företaget går enbart plus nu (fuck min tidigare revisor, nu är skiten äntligen borta!!)  och fortsätter uppåt!! I helgen är det Valborg och det blir till att umgås med mina fina vänner. Helgen därpå drar jag till Örebro i tre dagar. De lilla lyser upp min vardag nu känner jag. 

April

Okej. April månad har varit helt sinnes med alla känslor och händelser. Superjävlaglad och superjävlaledsen/besviken. Mitt självförtroende har verkligen varit på bottens botten. Men med några tappra ord från vänner och familjen så skjuter jag de dåliga bakom mig. Alla kan vi misslyckas hur jobbigt det än är. Men det är fortfarande svårt att acceptera ett misslyckande för mig. Ey fuck it. Det har ju hänt lite kul saker med under tiden. Delar upp det så har ni lite å snaska på ett tag hehe. 

RSS 2.0