Livet

Hmm vart ska vi börja tro? Min kalender svämmar typ över ibland. Men jag gillar ju det också. Är jag inte på jobbet så är jag i Centralhallen. Så har hunnit med att starta upp ännu en träningsgrupp för barn, volleybompa!! Haha så kul faktiskt. Ungarna är mellan 3-5 år så det är väldigt underhållande. Var även iväg en lördag med mina äldre ungdomar och spela turnering i Södertälje. Givande det med!! Så var jag matchvärd i lördagens match mot Habo. Vi torska med en riktigt dålig match. Men är det något lag jag inte kan bli besviken över att förlora mot så är det Habo. Har för bra polare där, och gillar verkligen deras klubb rakt igenom! Dock väldigt roligt när dom insåg hur MYCKET jag verkligen gör för klubben.. hahah galet. :) men de är uppskattande när andra ser hur mycket tid man lägger ner. Så ska jag nån gång byta klubb vet ni vart jag tar vägen ;)

annars då.. jorå, blev ett spontant besök till Sthlm som slutade i att jag numera kommer att jobba på en salong på Östermalm, Linda Vista. HUR SJUKT??? Hahah älskar hur genomtänkta och spontana mina jobb är. Men magkänslan säger att det här är helt rätt. Nu jävlar är det min tur att lyckas!! Ska faktiskt bli sjukt kul att få andra kunder och fler arbetskamrater!! Men det är väl lite såhär jag jobbar tror jag. Gör saker lite spontant, och känns det bra från början så brukar de bli lyckat tillslut! Har verkligen inget emot att hänga i Stockholm om jag säger så 😏👌🏼


Sthlm Bieber baby

Nej men varför vara hemma när man kan vara borta? En hel helg i underbara Stockholm med mina fina vänner!! Slagga i Tälje hos jossi med caroline på torsdagen. Uppladdning inför fredagens bravader. Middag på Vapiano, hotellhäng och Justin på det. Helvete så kul!!
Jag fortsatte sen med en hotellvistelse vid Globen med sara och mia. Stora runt på stan, åt gott och skratta ännu mer. Haha galet vilken klockren helg. Vilken tur att man har så fantastiska vänner som alltid ställer upp för en!


Lidingöloppet 2016

Lidingöloppet
Efter en intensiv vecka var det dags för lidingöloppet för mig och caroline. Första etappen av fyra i tjejklassikern. Vädret var perfekt, sjukt rolig stämning på plats med!! Inte för att man är nån jävla kung på att springa långt men vafan, vi kom runt och hade roligt på vägen! Dock så sa min kropp ifrån lite för mycket efter att jag ramlat i Grekland haha meeen, de triggar ju en bara till att vilja springa nästa år igen hahah. Varför liksom?? Caroline stackarn drog en vurpa hon med, men krigare som hon är så tog hon sig i mål! Avslutade det hela med middag och en riktigt kall cider i Sthlm innan vi begav oss hem.


Grekland

Grekland
Vilken jävla resa jag fick följa med på. Helt tagen fortfarande av alla intryck och människor. Vi var borta sön-tor så det var sjukt intensiva dagar. Mellanlanda i München också!! Men alltså SHIT VILKET HOTELL vi hade i Grekland, Costa Navarino. Nog för att det var bland det lyxigaste jag har varit på så var det sjukt stort med. Fick åka golfbil mellan byggnaderna haha! Som sagt en jobbresa med Forever. Så det var allt ifrån utbildningar till föreläsningar. Träning på stranden på morgonen och toga fest med alla på onsdagen!! Underbart jävla kul!!
Vi fick en ledig dag med som blev fullspäckad med massa saker. Jag tränade lite, låg vid poolen och pratade, spelade tennis och rev upp halva kroppen för att jag sköt ut alla bollar hahah. Vi åt middag tillsammans hela gänget och avslutade ofta kvällen med ett glas i handen vid poolen. Nej jag är så otroligt tacksam för att jag fick vara med om detta. Lära känna människor som nu betyder så för mig. Vilka minnen! Och fler hoppas jag det blir! Tusen tack allihopa, och ett extra tack till Rosie! ❤️


Norge

Norge är verkligen så fint som alla säger! Shit alltså. Caroline, Sofia och jag drog oss till Gol för att hälsa på kusin Amanda som kämpar på som servitris! Riktigt mysiga dagar blev det. En tur till Hemsedal blev det där man bara stod och gapa för att naturen var sååå fin!! Strosa runt på stan, myste med god mat hemma hos Amanda. Sedan tog vi oss till Store fjell där hon jobbar. Gick en promenad, chilla i relaxen, åt supergod buffé och bara mådde. Man fick lite försmak för Norge. Så nu lär man nog ta sig en tripp till Oslo nästa gång! Nej några mycket fina dagar i Norge med mina pinglor. Världsklass på er!


RSS 2.0