bad things going on

söndagsångest? nja, snarare att man kommer vara slut som artist i slutet av veckan efter tre långa dagar i skolan. och så har jag fått ett blåmärke under foten. skapligt skönt att hoppa på en kontakt och få piggarna (eller hur man ska säga) rätt under foten. HELVETE så ont de gjorde och gör nu! åh fysatan.

nej ska man ta och kolla lite wallander innan man lägger sig? lutar åt de va. och så får man inte glömma en annan del av köping! ajabajja


jag ringer på fredag, så ses vi på lördag

man fan så det ska snöaråååå. tar ju aldrig slut! menmen, ska väl inte klaga. bättre än slask iallafall. ja, caroline och jag begav oss till kyrkbyn för att äta och ha trevligt med amanda och ronja. känner du dig träffad av ett telefonsamtal kanske? hahaha yeaaah. jag bara älskar dom brudarna ♥

och imorgon väntas bortamatch mot rissne (pissne). så vi hörs mot kvällningen tror jag.  

bye bye


i got no power

dagarna bara flyger iväg och nu är det redan lördag! i går blidde det lite allt möjligt, bland annat så gick amanda, johan, madde och jag över till familjen jansson för att fira våran äldsta kusin som fyller 20 år idag, grattis fredrik! de lite äldre satte sig för att kolla på på spåret medan vi andra spelade tecknet, och visst drog jag och matte hem två storvinster!


* ni ser ju själva hur stor våran hög var jämfört med den andra!


* blev så grymt sugen på niggabollar i torsdags att jag och systrarna var tvungen att baka några!

det glädjer mig att jag kan glädja andra med några få ord! felice

du dränker mig



vad vore CE1 utan sina bananer? inte mycket ska jag säga er! haha sitter och jobbar arbetsmiljö och säkerhet, skönt att det bara är dryga två och en halvtimme kvar av skolan. ååh livet leker verkligen när det är så långa dagar. andar avenyn i kväll iallafall då man gjorde en fin miss och trodde att det var var igår.

god bye my lover.

one one one

hallå hallå, blev lite off här ett tag men inte mycket som har hänt inte. vi tjejer vann mot jomala med 3-2 i söndags, och grabbarna förlora tyvärr med 1-3 mot falkenberg. och igår var det en lång dag i skolan, kom hem och åt sen var det dags att åka på träning. gick ju skapligt bra för att vara jag. hoppas på samma resultat på tordag.

idag ska vi ha våran första idrottslektion med DK. och då blire basket, kulkul! sen får vi se vad kvällen bjuder på. farsan hade fixat en träningstid så att jag skulle få träna på att slå lite boll. får se hur det går! hehehe, spännande.

see you later aligator


say it to me, just say it

miley cryus - the climb 

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I’m facing
The chances I’m taking
Sometimes might knock me down but
No I’m not breaking
*I may not know it 
But these are the moments that
I’m gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...


kämpar man nångång förjäves?


you you you

och där dog min dag.. jag som var så sugen på att träna lite boll idag. men eftersom ingen annan skulle görat så får jag väl hitta på nått annat.  ska packa klart  väskan nu sen far jag till farsan balo. bye

du stärker båda kropp och själ med dina ord. tack Oskar 


only happy face can make me happy

man kan ju fundera vad det var i dom där pannkakorna morfar åt innan han skjutsade mig och syrran på träning. sladda som en tonåring och på med radion på högsta volym! hahah finns ingen bättre morfar :) träningen i säg gick ju skapligt bra. de känns som om alla har höjt sig ett snäpp, kan de stämma? ajaa, funderar på om man ska dra till friteam och kolla efter ett par tights imorgon. skulle ju behövas ett par nya.

nej nu jävlar blire dunkadunka ett tag innan jag drar mig mot sänga. gnatt

nothing

tjenixen! matteprov imorse, vilket gick rätt okej. blir inte så lång dag idag då vi flyttat fram engelskan igen. och då jävlar ska jag och sp jobba arslena av oss om canada. de ni! och ikväll väntas träning och glee på tv. kroppen börjar känna av att jag kör utan valla på skidorna nu. satans ont i ryggen.. men skitideee, jag överlever ändå!




pic på mina nya dojjer, och så pic på mig och SP!


save me from this feeling


jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. - ann heberlein

20-01-2010

jag tror sofia glömde trycka på publicera knappen när hon gästade min blogg! hahah gullet. menmen, fick sällskap av emil på tåget. sen begav jag mig till englunds för att kolla lite skor, och visst hittade jag mig ett par snygga dojjer. hihi så glad jag blev! nej nu blire skidoooor!! ohja, utan valla och allt..


ere frugan?

Gästbloggarn is back, min morfar är från Morkarla. Vi har precis skrivit dataprov, gick nog bra för Blomman alltid. Nu spelar hon Snake 3 Äventyr, jävligt spännande. För egen del gick det nog käpprätt åt helvete, eller så ägde jag allihopa. Jag är lite sjuk, har typ nästan feber :O buhuuuu

Caroline ska gå till donken och träffa en polare, jag väntar på büssen och marinis på tåget

over and out

sp


jag vågar inte chansa med tanken på hur det annars har gått

de är la skönt att röra på sig. ja ohjaa, först skidor sen en fin promenad på de. satt finte de. tänkte dra en sväng i spåret imorgon efter skolan med. dock skulle mina skidor behöva lite valla, men farsan jobbar ju så då få det gå utan. och imorgon är det dags att gå upp skapligt igen, men blir bara till att åka in och skriva prov sen hem igen!

nej nu väntar en mykket varm säng på mig, så vi hörs.

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?



who says

tjabaa, gårdagen var ju skapligt bra. kladdkaka och the ugly truth. jävla bra film de! sen bagav jag mig vidare på träning. vilket var väldigt kul. allt liksom flöt på. så kul var väl de :) och nu sitter jag och ska försöka skriva ett personligt brev om mig. får väl se om man ens får ihop nått.. sen väntas en skidtur på vegavallen. yeeehaa!

på återsende!


där ute finns en värld av långa nätter

matcherna idag gick ju satan bra idag. damerna vann med 3-1 och roligt var de, mindre roligt var att jag och erika inte fick spela.. menmen de gick ju vägen ändå. sen var det dags för herrarna att krossa serieledarna sollentuna med 3-1. så jäääävla bra spelat. och vilka poängplockare det blev, patrik rumin fick ihop 22 poäng. och våran idrottslärare daniel DK karlsson fick 16 poäng! ja mer än underhållande var det.

jag ljuger så bra

heeeey det känns som om att jag har en väldigt fullspäckad söndag..
DAM tierp - rissne 14.00
HERR tierp - sollentuna 17.00

ÅH fan så TAGGAD jag är!!  erika och jag har lagt upp den taktiken att vi ska köra lika benknäckargänget. tror de kan funka?! hehe men nu vet ni iallafall vart jag befinner mig denna härliga söndag. och om ni har tråkigt, (somingenkommerha) så kan ni ju alltid svänga förbi och checka in oss! wohooo

juste, tackar bulan för at hon räddade min lördagskväll/natzii som hon skulle säga ;) jag älskar dig ♥

det är samma skit varje gång

tjenixen, härligt med helg va? nå otroligt! min dag började bra då erika fråga om jag ville hänga med på en liten runda, och så blev det. sen tog jag min byracka till hund och gick över till mormor & morfar för att sedan fika med en mormors muffins! och nu vare så att jag skulle laga maten idag, så jag tog mina skills och ronjas tips om hur man ska hålla kniven och gjorde iordning kött och potatogratängaaa! mumsigt hahah ronjas hackaalltperiod har nog bara startat.. (ingenfattar)

så på återsende mina lappar

träna är liksom grejen

tjoflöjt! idag blidde det en aktiv fredag. eller den börja ju rätt segt med en film och soffan, men fortsatte sen med en promenix med bulan. och efter lite snack så bestämde vi att dra 5:an på vegavallen. och det blidde en mysig vinterkväll i skogen de. efter det blidde det fys i tv-rummet. och det funkar ju det med! och under tiden kom vi på hur sjuuukt mycket minnen man har. alla barnfilmer, kompisar och annat gött. alltid lika kul att prata om tikker vi.


'låt mig få krama dig så hårt att jag glömmer allt som jag inte vill minnas



vad jag just nu vill ha mest av allt i världen är en kram.
jag saknar sommarens alla kramar, de gör jag faktiskt. och jag tror att jag fick bland dom två bästa då..
mattias kusse zlatan jansson, du är bäst ♥


du tar mina ord och gör om dom till något dåligt

jag gick in på träningen med ett leende på läpparna. och jag var sjukt taggad på att få träna efter att ha missat en match och träning. allt flöt på och det var riktigt kul. dock försvann det där leendet i slutet då jag insåg hur jävla dålig jag var. hahah känner mig redan bänkad inför helgens spel..

jag har alla mina ord i en bubbla. så om du vill höra dem får du själv spräcka den. för jag orkar inte öppna mig om du ändå inte tänker lyssnar.

gästblogg

chacha!! carrrååå här. marina sitter bredvid och myser under min filt med mig hihiihv. hon satt fast på tåget idag 2,5 timme. eller ja inte fast, men dom stod stilla ;) vilket jag också gjorde men en timme före fast bara i två timmar! nu snart ska hon åka och träna, och jag hoppa upp ur sängen och ääta.

på återseende prinskorv.

caroline forsberg



kiruna. ♥

torsdag

ja herregud vikken morgon. signalfel på tågen gjorde att jag och de andra passagerarna fick oss en resa från tierp till uppsala på två timmar. släpp morgon va. jag fick ju iaf sitta som emil sa hahah. nu ska vi ha engelska snart. efter ett litet talk med läraren så slutar vi vid tre.


de é kanon

god kväll på er. vilken chill dag det har varit. inte gjort ett piss sen jag kommit hem. haha fast de är ju skönt de med! ska snart ta och fika lite med familjen, låter gott va? man blev ju bra jävla sugen på nått sött efter bulans inlägg imorse ;) 
och så fick vi ju lite skön information om nästa vecka som kommer bli såååå jobbig. börjar redan imorgon med en inställd lektion. sen fortsätter det;
måndag; ledig
tisdag; ledig
onsdag; en lektion

satan jag är ju rätt glad nu. hur kan de komma sig?


den som letar han finner oftast

ni kan inte gissa vad jag nyss hittade under datalektionen. jag fann nämligen ALLA filer som jag sa var borta förut. stackars lars som fick så mycket skit i onödan.. men en sak fungerar fortfarande inte och de är msn så jag måste firra det imorgon. lyckaaaat

på återsende min fåglar


om ändå ett plåster kunde lindra smärta

ilskan i mig har sakta men säkert börja dra sig ur kroppen. datorn kommer bli bra igen det hoppas jag.. nu är det mer ångest för skolan. satans grejer.

det är inte lätt när det är svårt. och det är inte svårt när det är lätt.

jävlaskoldatorkandraåthelvete

jag är så sjukt jävla arg på datalars. lämna ju in datorn igår för att fixa webbcameran. och till svar får jag att han måste ominstallera hela datorn. jag blev väldigt fundersam och tveka nästan på att lämna in den för jag vet ju att filerna kommer försvinna. men då säger han på sin fina tyska brytning; nej dom kommer sparas, jag lovar. ÅH skönt tänkte jag! gick och hämta datorn i morse och när jag knäpper på datorn så är aaaaaaaaaaaaaaallt borta. förutom bilderna jag hade på datorn. greeat!!!  och msn funkar inte, kul dataliiiv. känns nu som att jag lika gärna skulle kunna slänga ut datorn genom fönstret för den går ju för i helvete inte att använda normalt. och det känns ju bara bättre när jag inte har några skoluppgifter kvar. precis allt är borta. så jääävla bra start p den här dagen, veckan, terminen..

åååååååååååååh, stor jävla suck på datalars....... nej nu ska jag ta ut min ilska på att plugga till en redovisning imorgon. tummen upp på den här dagen.

helvete, kan inte nån bara komma och förgylla min dag. skulle betyda SÅ mycket! ledsen för mitt lilla (stora) utbrott. men jag är så jävla piss off right now.

så vi hörs

det 400:e inlägget

Det måste ju firas, därfööööör gästbloggar Sofia Palmgren a.k.a Gud den allsmäktige!

Sitter på mattelektion med Cop1, repeterar inför provet nästa vecka. Går inte som tåget direkt, lite hackigt och knackigt. Blomman har ju som vanligt lite svårt att koncentrera sig. Sjuk är hon också så det pratar hon gärna om. Annars då? Jovars, SP och Blom var nyss de enda i klassen som lyckades lösa ett mycket avancerat matteproblem - wohoooooo.

Besökt crazy-Lars idag också, jag för att få en sladd och Marina får att laga webbkameran hennes, slutade med att hon fick lämna in sin lilla bejbi.

tjarrå,

Sofia Palmgren


dark night

tjenixen, försöker hålla humöret uppe men det går ju som det går när halsen värker och snoret rinner.. blidde ingen match för min del heller så då får man väl plugga lite istället.



det är när man är sjuk som man inser hur BRA man mår när man är frisk

It takes just a minute to like it



the smile is not real without you
so make today like yesterday
.....


bad romance, yes it is

sha sha. gårdagens träning känndes rätt okej, och lite roligt hade jag. men efter så kände jag att halsen inte tyckte det var lika roligt. och kroppen värker som ja jag vet ikke vad! så ruuligt värre att bli sjuk nu ba. tjohej! började skolan gjorde vi idag också, och chill var väl de. och jag måste ju säga att vi är grymt sköna vi på thorén. då vi sitter och fikar och läraren frågar; har kakorna gått runt? sebbe svarar då glatt; nej dom har legat i lådan! HAHA så skön grabb de är

ett stenkast ifrån

Chasing Liberty

jäävulskt bra film, checka trailern här vet ja.



det är den där känslan jag inte kan beskriva

RSS 2.0