Folk, fall nu neder, och hälsa glatt din frihet. O helga natt, du frälsning åt oss gav

åh ja, snö. det är grejer det! himla fint ute, och man blir ju så glad när man tänker på alla mysiga saker man kan hitta på! typ åka pulka, längdskidor eller slalom. eller varför inte ta sig ett varv med sparken? tänk er en varm kopp med choklad och en macka i handen i en solig backe. det skulle vara nånting nu de!

nu ska jag ta och göra iordning lite risgrynsgröt till frukost sen kanske man tar sig en runda med doggen. mmm så underbart! 


jag lever på stunderna

imorse kände jag bara; åh shit, idag kommer inte bli någon bra dag. men ska nog inte klaga ändå! hade det jävla gött på praktiken. och så kom madde och sällskapa :) sedan vare dags för lite träning. vilket var väldigt skönt och roligt! nej nu ska blire nog sängen för min del.



är bara tvungen att ladda upp det här klippet som madde visade oss idag. HAHAH så sjuuukt roligt!

första advent

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...........................................................................................................

jorå, gubbarna vann med 3-0 mot lund igår. hahah, vilka roliga snubbar det var som spela i lund. vissa såg ju helt borta ut :) kvällen fortsatte sedan, och visst hade jag det trevligt. goa människor! dock drog jag mig hem lite tidigt, menmen.
idag har det varit full fart. firat världens bästa syster som fyllde hela sju år idag. snufflan var lite hängig, men blev väldigt glad när hon fick sina paket :) sedan bar det vidare till köpingen för lite skyltsöndag med sarah och caroline. mysigt var det! sedan blev det advents fika hos mormor och morfar :)

ett plus till mina tjejer som tog hem deras 12 raka seger idag! och ja,  mitt knä fortsätter att svika mig..

vad är det jag har missat

min fredag var helt okej må jag säga. idag har jag hunnit med mycket, börja julstöka i rummet. vilket resulterade i att jag rörde om alltihopa så det blidde kaos i hela rummet. men nu så äre fint igen! var en sväng till monique och köpte mig en fin tröja, mmm. sen skulle jag titta när mia sminka en kund, men den kom aldrig så då fick jag måla en rumpa. jäla fin. ni får titta i hennes fönster så får ni se den :) haha

nu ska jag göra mig iordning inför kvällens bravader. herrarna möter lund klockan fem. och sen blir det pub på det! jobba jobba jobba...

jäla bra bok!

we are dreaming of tomorrow, and tomorrow isn´t coming. we are dreaming of glory that we don´t really want. we are dreaming of new day when the new day´s here already.

we are running from the battle when it´s one that must be fought
// todd anderson - dead poets society


julmusik!

en månad till julafton. och stämningen är på topp! börjat med julpyntningen hos milis, jäla duktiga vi är mia och jag må jag säga :) sen ska vi firra fönstret tills på söndag imorgon. tror jag ska pynta mitt rum på fredag iallafall, hoho!

nu ska jag kolla klart på grey's sen blire plugg.


2010-11-24


envis som en get. jag vill inte ge upp

fyfaaaaan vad vi är bra! drog hem den elfte raka segern idag. mina tjejer jobbade på bra när dom mötte jomala i en hård match som slutade i siffrorna 2-3! skrek så jag blev helt hes mohaha. men det var riktigt kul att se från bänken :) ska träna upp knät mer nu, så får vi hoppas att jag kan spela sista matchen i div 1 iallafall. men efter den här segern idag så är vi säkrade för ALLSVENSKAN. ooh yes, ni hörde rätt! nu jävlar smäller det!

laget i mitt hjärta ♥


sjumilahelvete

klockan är nu sju och jag ska göra klart det sista inför dagens aktiviteter. drar nämligen till åland idag och spelar mot jomala! får se hur det går. sen ska det bli gött med lite julbord påvägen hem. hehe knubbis.

go go, i know you can do it!


stay the night - james blunt

juste, jag har ju namnsdag idag. så grattis till alla marina och pontus! hihi när jag påminde morsan om att jag hade det så säger hon glatt; - åh godnatt! haha vafan..

ett tag sedan, närmare sagt ett år. gud så tiden går. jag undrar hur du mår.

one of the brightest stars, is you!

woho, en tionde vinst av tio spelade matcher. känns skit skön t! dock var inte mitt knä så jävla stabilt som jag trodde att det skulle vara. tänkte köra med silvertejp imorgon får se om de håller bättre haha! och så fick jag träffa mina favoriter anna och hasse med :) en stor kram till er!

sedan drog evelina s, erika och jag vidare till svenska cupen för att lämna tillbacka bucklan som grabbarna vann förra året, och kolla lite på dom andra som spela. när vi kom vare örkeljunga - sollentuna som höll på och lira. och på bänken där ser vi ett bekant ansikte. och ja, där sitter vår älskade jonas! ååååååh gud min skapare så glada vi blev. gick fram och prata lite med han och gav han världens KRAM. den mannen har varit saknad! och jag tror han själv blev lite glad över att få träffa oss :) en av årets höjdpunkter må jag säga!

så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna! iallafall för en stund..


vem är det egentligen som ska ta efter vem?

idag äre full fart. ska gå över en sväng till mormor & morfar nu, sen vid två tiden blire till att dra sig till hallen för att därifrån åka vidare till uppsala för lite match! ska bli lite kul faktiskt, eftersom knät igår kändes rätt stabilt. hoppas det gör det idag med!

hörs


petter - längesen



ordkungen ingen kan motstå. iallafall inte jag

tjaaaa

lämna elise - träna - praktik - träna

vafan vare för fel idag då? de mesta gick ju käpp rätt åt helvete. men sånt får man tydligen leva med. nu ska jag läsa cosmopolitan och känna mig sämst.

varför ska inte mitt vara lika mycket värt som någon annans? det finns liksom ingen plats över.

tid betyder mer än vad vi tror

för varje dag som går försvinner en liten del av mig, som jag aldrig kommer kunna ta tillbaka.

vad är det som ska kännas så förbannat jävla fel i mitt liv just nu egentligen? jag vet inte alls för..

.. JAG finns inte längre

alla fattar utom jag

jamen, inne på tredje praktikdagen idag. och jag gillar´t skarpt! har så roligt om dagarna så man glömmer helt bort tiden ibland. så nu är det bara att fortsätta jobba på. var till torsen igår också, och det börjar ju bli bättre tror jag? vågar inte längre tro att det kommer bli bra nångång. men tur att laget klarar sig så bra utan mig :) för bänken kanske är den bästa platsen för mig trots allt.. :)


jag är tom på ord

lämna elise på skolan - plugga lite - praktik - torsten (han bestämde själv en tid åt mig och syrran igår haha.) - träning?

malamalam..

Söndag

Fira fars-dag hos farmor & farfar med hela släkten. Trevligt att träffa alla igen:) dock blev det ett kort besök då man skulle vidare och spela match. Solna fick så dom teg, och vi krossa dom med 3-1! Fyfan vad ni är bra tjejer! Jag dock, var inte spelklar idag. Jag älskar er farsan, morfar, & farfar <3

for some reason I can´t explain why I feel the way I do

skönt med fredag må jag säga, kände mig riktigt smart på matten idag. woho! haha..
och nu blire inte skola på fyra veckor för ce2, då vi går på praktik nästa vecka. ska bli jävla kul faktiskt! nej nu ska jag packa lite innan jag far til farsan baloo. och ikväll blire träning. ska bli gött och röra lite på fläsket!

Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.

11-11-2010

efter skolan idag så åkte jag till hallen och träna de lite yngre barnen. dom var verkligen duktiga! och roligt var det :) nu på kvällen drog jag och pälskling ut på en cykelrunda. de var också trevligt. dock åkte jag på vinterns första vurpa.... erik ville att jag skulle ramla, så tog han tag i pakethållaren och jag svängde till så for först han ner och sen jag. mitt i en snödriva. hahahhaha hell yeah vad skönt de var (y)



sören bjöd på pepparkakor idag på lektionen. och jag råka ha sönder det innan jag skulle knäppa på´t haha..


en kall dag





igår bliddde det som sagt en dag med sofia. baka kladdkaka och mös med hennes katter. sedan blev det mat i stan och en match på studenternas. där sirius förlora med 5-9 mot hammarby.
men de va la trevligt ändå. nörd ♥

gör min dag

hänger nu hemma hos sp i knivsta. jäla fränt. hon har precis haft husvisning och nu sitter vi och chillar lite. senare ska vi bege oss mot stan igen, för då ska vi kolla på när sirius- hammarby spelar bandy. får se hur det är att se live! 
 
hörs!

rövskägg

ojojoj vilken bilfärd det blev igår. hahah guppigt som faaan. men dit kom vi, och hem kom vi! grabbarna åkte på stryk med 3-1. riktigt synd faktiskt! menmen, nya tag. jag var lite hes efter gårdagen med, skrek och heja på tierp så man hörde tydligen mig på webtven hahah. gött!

idag kommer bli en lå-å-ång dag.

derby

dra på trissor, man känner ju sig som värsta isbjörnen där ute. brr! men vädret stoppar inte oss från att åka och heja fram våra gubbar till en seger! muffins är nu bakade och jag är ska rusa och göra mig klar.

kommer blir derby på hög nivå ikväll. sollentuna - tierp!  fifaaan vad vi ska heja!
och för er som inte är på plats ikväll, så kan ni ju alltid roa er med att titta matchen på webtv! klicka här!

ses i snön mina vänner

Eyo jag rimmar på från undergroundnivå, siktar mot toppen så långt jag kan nå

det yr snö här ute i uppsala. och blåser så ända in i helvete. nu börjar bli lite vitt på marken också. ska jobba lite nu innan jag åker hem och bakar. sen äre dags att åka till sollentuna och heja fram gubbarna till en seger!


se men inte röra

hoho, vad jobbigt det var att tänka idag då. känner mig helt slut i min lilla ärthjärna.. och mer tänkande ska det väl bli! efter skolan vare dags för lite träning, as usual! och jävla roligt man hade med erika då. mohaha, inte alla dagar jag går i gång sådär inte! å knät börjar sakta men säkert bli bättre. fast nu vettefan vare är som gör ont egentligen?? äh skit samma, lite smärta har väl ingen dött av. ellllllllllller

imorgon ska jag baka kaka till mitt fina lag bara för att jag tycker om dom så mycket ♥

jag ger det en chans, och se vad jag har missat

åttonde raka segern idag. det känns sköööön T! och jag hade det väldigt kul på bänken idag med hanna och frank. lekte lite fotograf vilket har blivit min nya uppgift i laget. haha nej men de var la kul dee. nu blire soffläge framför 'vem kan slå filip och fredrik'. ser ut som om dom åker på stryk?


east 72

jag struntar i om jag är på eller utanför plan just nu. jag vet att jag måste stå över, för att sedan komma tillbaka och regera totalt. men från bänken ska jag heja fram min energi till tjejerna. för dom är så jävla bra, och jag vet att dom kan det här! så nu jävlar tar vi bilen ner till huvudstaden och visar vart skåpet ska stå!

södertälje - tierp 16.00!

vad gör vi? nu kör vi!

you have become my addiction

Känner rädslan i min hand
När jag rusar ut mot stupets kant
Hjärtat slår så hårt det kan
Och finns det ingen här som ser
Att himlen håller på att falla ner

hell yeah

idag har jag;
- varit ute på köpingen och kollat läget
- varit till snälljocke och fixat knät, så ikväll får man träna!  
- köpt skor med amanda
- ätit lunch med amanda
 
och nu sitter vi och myser i soffan. väntar på att barret ska komma och göra oss sällskapa, så tänkte jag bjuda på lite fika! :) sen far jag och syrran ner till hallen för lite träning.

black velvet

I have always been the biggest loser here

...


wine and roses

The Dream
is never what it seems
very slow you realize
It's just the same
as it ever was
What we need
is a little more love


fan vad sämst man kan känna sig ibland

min onsdag var rätt okej faktiskt. eller?
börja iallafall dagen med att jag och kristin träna lite med eric, eftersom vi bara går i nian fortfarande? hoho nej men det var bra roligt! mycke lärorikt. och grabben är ju hur snäll som helst! sånt gillar vi. drog hem och släppa innan jag for vidare till mitt lille ekollon. nytt smeknamn maybe?

ett, två, tre, fyra, fem.. braaaaa


made by marina





You feel my powers running through your veins. but I can only write this song, and tell you that I'm not that strong. Cos I'm no superman, I hope you like me as I am.



läs först, lyssna sen

inte för en nu har jag insett att man faktiskt får vila ibland

var som sagt till torsten imorse. eller aah, det var jocke den här gången som hjälpte mig. haha har haft alla tre nu, men dom är lika bra allihopa :) men iaf, musklerna runt knät var irriterat och svullet. så fick nån mirakelmaskin på mig som tog bort svullnaden och så massera han knät. ooh fifän så det kändes. men det hjälper ju så lite ont fåre göra! så nu blire till att köra voltaren kuren för mig med, mohah. men sen ska även dit på fredag igen. så ingen träning för mig ikväll, buhu..

men nu ska jag ner till hallen och låsa upp, får se om man stannar kvar en stund eller hur jag gör. de visar sig :)


det slog en så jävla hårt när man insåg att allt bara var en dröm

redan första november. vart fan tar all tid vägen egentligen??
men hell yeah, sjunde raka segern igår. segertåget fortsätter rulla! och när man kom hem så drog man vidare och träffa bästabrudarna. idag har jag haft en storasysterlekermedlillasyster dag. mysigt värre om jag får säga det själv. och träna har jag å gjort. rullar på där med, fast jag har ont i knät och är seg som en kossa. men imorgon ska jag jag gå till torsten och låta han kolla på´t. så upp och hoppa tidigt imorgon ba.

hahah men fan vad pensionärsjävlar äger

-

varför vänta in morgondagen...
Om du inte gör det idag
Gör du inte det imorgon
                                           / perry


RSS 2.0