đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»

"Blicken du inte vill glömma. Helvete alltsÄ. Du vill bara ha mer av de förbjudna. MÄste nypa mig, ta mig tillbaka till verkligheten. Fast Ä andra sidan sÄ har du absolut ingen aning om vad som hÀnder?"

Jobba rÄÄÄ

Haha assÄ my god. Den hÀr jobbveckan Àr helt sinnes. 26 kunder (tillkommit 2st pÄ en dag nu), var av 6 st helt nya kunder!!! Och torsdag & fredag kommer bli sÄ jÀkla stressigt, kommer bli klar med en sÄ kommer nÀsta direkt efter hahah. Jajemen, sÄ Àre att vara egen!! Men glad Àr jag, sÄ man slipper tÀnka pÄ annat :)


Bebismys

Äntligen fĂ„tt myst med vĂ€rldens sötaste bebis, Mio!! SĂ„Ă„Ă„ himla mĂ€ktigt att fĂ„ vara med sina vĂ€nner som nyligen blivit förĂ€ldrar! AlltsĂ„ hur stort och fint! Ville inte lĂ€mna dom för att det var sĂ„ himla fint. SĂ„ mycket glĂ€dje!!! Ni Ă€r och kommer bli vĂ€rldens bĂ€sta förĂ€ldrar. All lycka & kĂ€rlek till er! 


Klubben i mitt hjÀrta

Veckan har ju fan börjat bra. Haft en bra magkĂ€nsla. Kanske för att mĂ„ndagen blev sĂ„ bra som den blev. Starta dagen pĂ„ gymmet, Ă„kte till jobbet och jobba med papper & kunder, Ă„kte och trĂ€na ungarna, tillbaka till jobbet och sen volleyboll igen! 

AlltsĂ„ roligaste trĂ€ningen ever, vi delade in kidsen i fyra lag och blandade med a-lags spelare för att göra nĂ„got kul tillsammans. Vet ni hur kul vi hade?? Skrattade igenom 1,5 h trĂ€ning! Att kunna göra nĂ„got sĂ„nt hĂ€r enkelt, spela, skratta och dela pĂ„ sina intressen. Spela roll vilken Ă„lder det Ă€r, vi gjorde nĂ„nting som ALLA tycker om att göra. NĂ„nting som alla en gĂ„ng valt att börja pĂ„. SĂ„ jĂ€vla underbart. Ni Ă€r fan vĂ€rldens finaste mĂ€nniskor. Ännu en gĂ„ng Ă€r jag sĂ„ glad över att fĂ„ lĂ€ra kĂ€nna er, att ni tar er tid. De hĂ€r kommer bĂ„de jag och kidsen att leva pĂ„ till nĂ€sta sĂ€song. 

Helgen

Ohja spontanare efter jobbet i fredags! Funkar ju alltid med rĂ€tt sĂ€llskap! Lördagen fick jag spendera lite tid med min fina slĂ€kt, Ă„h vad jag Ă€lskar er!!! Söndagen hĂ€ngde jag i Stockholm med mina kids. Blir sĂ„ glad av att se de ha kul och hur de har utvecklas. DĂ„ Ă€r det vĂ€rt att gĂ„ upp kl 6 en söndag. Stolt Coach!! Dock slutade sĂ€songen för grabbarna, grĂ„ter floder pĂ„ riktigt... Ă…Ă„Ă„Ă„h sĂ„ vĂ€rdelöst. Men hey, bra jobbat killar. Ni vet att vi Ă€r stolta över er. AlltsĂ„ hjĂ€rtat, mitt kusinbarn Helge!! VĂ€rldens gĂłaste!! 


LĂ€mna oss inte

Helt jĂ€vla sinnes att de Ă€r fredag imorgon. LĂ„ng vecka har de varit. Fram och tillbaka, jobb hit och jobb dit. (Jobbade pĂ„ skolan en dag och hittar ett ganska roligt citat som min farmor satt upp, HAHA dog sĂ„ jĂ€vla kul!!) 

 Ă…kt en svĂ€ng till Uppsala och fĂ„tt fransarna mina fixade ocksĂ„! 

Gör ont i hjĂ€rtat att inse att de var i princip sista hemmamatchen för i Ă„r. SĂ€songen Ă€r pĂ„ banan att ta slut. Hatar slut. MĂ„r piss den hĂ€r tiden varje Ă„r haha... Vill inte att folk ska Ă„ka hem. Ni Ă€r min vardag pĂ„ nĂ„tt sĂ€tt!! Saknar alla guldklimpar som gĂ€stat oss och som man fĂ„tt lĂ€ra kĂ€nna. Jobbig del i livet de hĂ€r mĂ„ jag sĂ€ga. 



Why me

IkvĂ€ll har jag svĂ„rt att hitta de rĂ€tta orden jag vill fĂ„ ut. Tankarna Ă€r Ă„t olika hĂ„ll. I ena stunden rasar allt samman och i den andra orkar jag inte bry mig ett dugg. De Ă€nda som kĂ€nns rĂ€tt Ă€r de tillfĂ€llen dĂ„ jag ler som en idiot, sprudlar av förhoppningar och glömmer allt som tynger ner en. De stunderna vill jag ha jĂ€mt. SĂ„dĂ€r spĂ€nnande och hemlighetsfulla. OvĂ€ntade bra. 

Vill inte ens tĂ€nka pĂ„ nĂ€r jag ska fĂ„ ro att somna inatt. KĂ€nns helt jĂ€vla omöjligt för tillfĂ€llet. Men en vecka med jobb, volleyboll och lite andra uppdrag kĂ€nns ju helt okej Ă€ndĂ„. RĂ€kna fĂ„r sa dom var bra sömnmedel, eller att försöka lista ut alla "varför" i livet.... Baaah hjĂ€rnan Ă€r ju kaos. De ser man ju pĂ„ den hĂ€r texten, vad vill jag med den?? 

Babyboom

GlĂ€djen jag har nu Ă€r fan helt otroligt!! Äntligen har min underbart fina vĂ€n Erika blivit mamma till en liten Mio!! GrĂ„ter sĂ„ fint! LĂ€ngtar sĂ„Ă„Ă„ till att fĂ„ trĂ€ffa alla tre! AlltsĂ„ förstĂ„ sĂ„ stort, hon har blivit mamma. Min vĂ€n som jag lĂ€rde kĂ€nna genom volleybollen och som jag fĂ„tt dela sĂ„ mycket kul med, som alltid finns dĂ€r för en och som nu har fĂ„tt Ă€ran att bli vĂ€rldens bĂ€sta mamma med!  Nu startar vi ett nytt kapitel och jag ser fram emot alla bebismys som vi kommer ha!! KĂ€rlek till er! 

VadÄ sova?

Klockan Ă€r 05.30 och jag har inte somnat Ă€n.. Helvetes vecka, förstĂ„r inte varför jag har sĂ„ himla svĂ„rt att somna?? Sjukt irriterande. 

Veckan har rullat pĂ„ som vanligt. Jobb, trĂ€ning och volleyboll. Haha fick riktigt utbrott i tisdags efter grabbarna spelat sĂ„ dĂ„ligt mot Habo. Visade sig att ingen brydde sig om den matchen sĂ„ nu hoppas jag att kvalmatcherna blir bĂ€ttre. FrĂ„gan Ă€r ju, kan vi ta Hylte/Halmstad?? KĂ€nns lite bĂ„de och dĂ€r. 

Word




Baaazinga

Men hur underbara och roliga vĂ€nner har jag inte?!? Bjöd hem mina pinglor och hade en rolig kvĂ€ll som fortsatte i GĂ€vle. Hahah ibland Ă€r ju vĂ€rlden bra liten nĂ€r polaren haffa en gammal Intersport kollega till mig. You go girl!! Fina presenter fick jag med, bla en egen STOR brevlĂ„da HAHAH DÖR!! SĂ„ nu slipper man hĂ€mta alla paket pĂ„ Ica! Stor kram till er för den kvĂ€llen mina fina. 



För jag har vÀrldens bÀsta vÀn pÄ min sida





Alla de smÄ sakerna

NĂ„gra fĂ„ uppmuntrande ord sĂ„ som "de kommer du fixa", "du Ă€r sĂ„ duktig", "du Ă€r sĂ„ snĂ€ll" 
SĂ„na meningar som sĂ€ger nĂ„nting om ens personlighet. Kan leva pĂ„ det i Ă„r! Att fĂ„ höra att nĂ„gon faktiskt bryr sig. Tanken fĂ„r mig att grĂ„ta, sĂ„ fucking fina mĂ€nniskor jag har i mitt liv. Helvete sĂ„ nöjd. Vill ge er allt och lite till för det ni gör för mig. 

22 Ă„r!!

Hur bra kan de kĂ€nnas??? Min födelsedag vart lugn, firade idag istĂ€llet. Men alltsĂ„, blir sĂ„ glad av allas gratulationer!!! KĂ€rlek till er!! Firade min dag med att fĂ„ naglarna fixade, luncha med Tessan och trĂ€na barnen och mig sjĂ€lv. Blir sĂ„ med rutiner i vardagen hehe. Och mina presenter som jag fĂ„tt, alltsĂ„ DÖÖÖR sĂ„ glad!!!! Nu jĂ€vlar ska jag lĂ€gga energi pĂ„ körkortet. Och bĂ€st av allt, JAG SKA ÅKA UTOMLANDS MED BÄSTIS I JUNI!!! Baaaaah sĂ„ taggad!!! 


Kung helg

Jag Ă€r pĂ„ riktigt sjukt jĂ€vla glad. Livslusten har liksom kommit tillbaka!! Vaknar glad och gĂ„r i sĂ€ng med tanken att "allt löser sig". SÅ JÄVLA UNDERBART

Fucking kung helg!! Firat min kollega, hĂ€ngt i Uppsala, varit med bĂ€stis, dansat, kramats och fĂ„tt kolla volleyboll. Dock en förlust, men jag blir alltid lika glad nĂ€r jag fĂ„r trĂ€ffa Jonas haha!! Ă…Ă„Ă„Ă„h kommer leva lĂ€nge pĂ„ de hĂ€r dagarna. 



RSS 2.0