Göteborg SM

Då är man hemma i Tierp igen efter en helg i Göteborg. Och jag ska inte klaga inte, för det var jäkligt skönt att få komma bort. Vi kommer fram vid sju och då åker vi till skolan och packar upp lite innan vi drog ut på en pizza. Det var mums! Sedan fortsatte vi och tog oss en promenad innan vi gick tillbaka för att sova.
Lördagen började med frukost, sedan var det dags för matcherna. Vi hade Gislaved och Westarn i våran grupp. Där vi också fick spela mot lagen två gånger för att örkeljunga dragit sig ur. Och det gick ju super, vinst på alla fyra matcherna och vi var vidare till semifinal! Efter alla matcher drog vi upp och slappade på rummet, innan det var dags att gå ut och äta. Gick runt och kollade lite innan vi gick tillbaka. Men inte var det samma drag som det var förra året inte nejnej..

Var lite social där på kvällen också, och det var kul de! Söndagen började rätt tidig den med, packade och gjorde sig i ordning så var det dags för semifinalen. Som vi tyvärr förlorade, men varför deppa? Vi kom ju fan trea :) grymt stolt över våran insatts. Men även min också. Efter det blev det till att kolla på finalen, Som vanns av Tjejerna; Svedala och  Killarna; Vingåker. Grymt bra matcher där. Och sedan var det raka vägen hem som gällde. Och det känndes at man hade vart igång hela helgen när man kom hem där vid halv ett i söndags. ;)

Och dagen har väl varit jävligt trött, skola hem och träning. Vanlig dag liksom. Tänkte kanske lägga in lite bilder från helgen också, men det får bli i morgon!

skratta är livet, och det är det som får en att vilja skratta mer.


så vidare det inte händer sen

Så var det äntligen fredag, och jag håller just nu på att packa til Göteborg, SM som gäller. Och visst har jag svårt för att välja vad jag ska ha med mig men tror att jag har packat rätt så bra iallafall! Jag är lite nervös, men det brukar jag vara när jag ska åka bort såhär. För det känns oftast som man har glömt något..

Nej nu är det urslit, kroppen värker och allt känns allmänt dåligt. Eller hur är det egentligen? Jag vet varken in eller ut längre. Så kan det vara ibland, men nu ska jag inte försöka tänka så utan nu ska jag ha lite kul. Rätt skönt att åka ifrån tierp ett tag, släppa allt liksom.



hör inte av dig, om du inte verkligen menar det. för nu kör jag mitt eget race..
peace mannen.


ge mig nya krafter

Ja det har då varit mig en slapp onsdag det här. Solen har varit framme och det var ju underbart! Jag och mamma åkte ner på köpingen en sväng och kika in på en affär där det hade kommit lite nya vårkläder. Och gud så snyggt det var, har verkligen väntat på att de ska komma lite nya kläder! Och här är några bilder från vad jag tyckte vad skit snyggt!



Och så får jag inte glömma att det är våffeldagen idag, gick över till mormor och morfar och käkade och hade det gött! :)
I morgon bär det av till Uppsala för att besöka tbs (thorén bussines school) , var nån VIP-kväll. Så vi får väl se vad det blir. beso

jag skrattar mig förbi dig

oh i lördags drog jag som sagt till farmor med hela tjocka släkten, och jag älskar verkligen min släkt! Grmt vad roligt man kan ha, speciellt när hela släkten har vinnarskalle :)
Iaf sådrog jag och laget på slutspel i södertälje i söndags (volleyboll var då sporten). Redan vid sex var vi iväg, och visst har vi blivit bättre på att spela! Vi gjorde bland dom bästa matcherna igår så det var bara kul. Och min insats var mer än ok tycker jag :) vi slutade tillslut på en 6; plats. Så nu är det bara att tagga om till göte som går av stapeln på fredag! ;D  Efter drog vi till kungens kurva och åt, och när jag går förbi media market så ser jag att kevin borg står och sjunger där, live! haha det tyckte jag var lite kul :)

Och så har hela måndagen snart gått, rätt trött har jag varit men inte klaga för det. Fotboll på gympan, jag och barret stannade kvar och körde lite gym med några andra. Kanske ska blir mer nästa måndag?! Sen var det bara att åka hem och ta igen sig innan man drog på träning och körde fys+boll. Så nu sitter jag här och ska lägga upp mina läxor för denna vecka, blir till att köra hårt nu!  ∞


Solsken

ÅH jaa, solen lyser idag och man är ledig från skolan. Grymt! :) Sitter här och nästan nyss kommit hem från frissan. Har varit och dragit i några blonda slingor, vilket behövdes! Och då när jag satt där kom jag på att jag har haft samma frisör i minst 10 år! jäklaru.. men det är inget som stör mig, hon kan mitt hår innantill :) Ska snart gå över till mormor & morfar och fika lite innan jag far till pappa över helgen.

Gårdagen var rätt slapp, eller ska jag säga som det var så var det jag som var slapp! Var ovanligt trötti kroppen men det fick man ju inte vila på utan på gympan blev det styrka och kondtion.Men det gick ju vägen för det!  Sedan hem och somna på soffan innan det var dags för träning. Jippi, kände jag när jag vaknade men när jag väl hade kommit i gång så gick det ju hyffsat bra! 

Ja det kanske inte blir så mycket skrivet här i helgen, ska nämligen fira farmor på lördagen och så bär det av till stockholm på söndag för att spela slutspel i våran serie.

man saknar dom små orden av dig. dom betyde så mycket..

hakuna matata...

det är ord som är bra. Hakuna matata gör att man blir glad!! Inga bekymmer, man är lycklig vardag.. 

Ja nu sitter jag här och lyssnar på musik, en disney klassiker kanske ;) Och jag måste säga att den stämmer in på dagen. Trots att jag hade religions prov idag ( som gick sådär) så har solen lyst och mitt humör har varit på topp! Mycket ovanligt må jag säga. För man kan inte älta allt hur länge som hellst, det går bara inte. Bara att hålla det inom sig och försöka göra det bästa av det. Och så har det varit mycket snack om sommaren, fyfasiken så taggad jag är! :D

Men iallafall så fyller min kusin idag! Anton Lindberg har blivit en stor grabb nu, hela 17 år! grattis pånken :) haha ni skulle bara hört han innan han skulle gå och klippa sig.
han; jag kanske borde snya mig innan jag går och klipper mig. (drar upp snor)
jag; ja det kanske vore bra!
han; ja.. eller jag kanske ska låta såhär när hon klipper fult " ssssshhhiiiiicccc" och när hon klipper fint kan jag låta " sshic" (och så flinar han fint!)  hahaha ja han är bra skön han :) 

Det började redan som liten, drömmen var då att bli bäst på skriller. Och jag ska inte skryta, men han är bra grym min kusin! :) älska hockey, nu och föralltid?


känn en doft av kärleken

Jag tycker om att få sms. Speciellt sånna som får en att tänka tillbaka på en bra tid. Som verkligen får en att le trots situationen. Fast det kan ju ge motsattsa känslan också. Men sånna sms ligger så fint i inkorgen. Att bara sitta och inte göra nånting, och så tar man fram ett sånt  sms.. Det är fint.

Ibland kan jag få känslan, tänker den här personen på mig.  Undrar den verkligen vad jag gör eller hur jag mår? Så kan jag verkligen sitta och fundera på i flera timmar. Om inte dagar! Ja ni kanske förstår min tanke.

Sparar ni också sms?


Monday

Yepp, nu har man lite att göra efter en skolas dag. Läxorna bara ligger där och väntar på en. Men först ska jag på träning!

Jag går på egna vägar , jag gör det jag vill..

man har sina favoriter, och det förblir ens favoriter

Ja så vare lördag igen, var över till morfar och fira han på dan. Sedan for jag vidare till Barret och Siri för att se på melodifestivalen. Vilket inte kunde bli mer fjasko.. eller visst hade man hört talas om att Malena skulle gå vidare, men hon bråkade om platsen med snälla snälla med carolina. Och så blev det, malena tog hem segern och carolina kom tvåa. Man får ju hoppas på att hon klarar sig igenom kvalet till eurovison. Annars är det ju skrattretande. Fast det har det nog redan blivit. För vad tänker vi med när vi röstar? Jag fråga då inte mig, för jag rösta inte.

                                        
natt på er..

njöötnjöööt

såja, nu tänkte jag försöka sammanfatta den tiden jag inte skrivit om.
Förra helgen, övernattade jag hos Barret då vi spelade lite kort och hade det allmänt roligt! Så på söndagen var det damernas sista match. Och visst så vann dom den!
Måndagen var det då träning, och det gick bara bra faktist, kännde väl att det var ett tag sen man hade tränat men inga problem.  Så var det onsdag och det var dags för rinkbandy med skolan. Och det var bland det roligaste jag har gjort! Vi spelade sammanlagt tre matcher, en avgjord och två vunna. Vi vann då hela den "turneringen" :D Amanda (kusin min) gjorde 20 av 21 mål haha. Men vilken jäkla kick man fick när man spela, så jävla roligt! Synd bara att man inte spelade hockey eller bandy för så kul man kan ha :)

Torsdag, badade först med skolan. och självklart så går min lagning av på tanden så det blir till att åka till tandläkaren när man kom hem. sen så spelade herrarna sin andra match i kvartsfinalen mot Hylte. Resultatet blev 1-3 till dom. Så nu står det 2-0 till Hylte i matcher. Hoppas på vinst på söndag nu grabbar!
Och fredagen blev det att åka till Uppsala, god mat och mycket skratt. Och jag vettifan vad jag hade i skallen efter, men åt fel håll gick jag när jag skulle leta mig vidare till Barret och Siri. Kanske berode på att det var fredag den 13? haha ;D

ojsan, så långt inlägg. men nu blire bättring här igen. :)

men visst är man lite snigg i skriler? ;) (dock inte från rinkbandyn)

det är fredag!

ohja, nu vare länge sedan man skrev sist. men det ska vi fixa sedan! för nu ska jag skynda mig till tåget som går mot Uppsala. ska iväg och fira en gammal vän som det var åradar sen jag träffa! så det blir lite mat och så :)

ha nu en super kväll! och visst har fredag den 13 drabbat mig lite. men bara lite.

right round

jaa freeeedag! och jag ska bara packa lite till sen far jag till pappa idag :) saknar syrran! så vi hörs sen.


ibland behöver vi lite humor, och vad passar inte bättre än

Pablo Francisco - old people talk dirty

hahah ;)

jag har aldrig glömt vem jag var

åååhå, igår tog jag med mig barret hem efter skolan! och det fortsatte till att vi tillbringade en del av kvällen tillsammans också! och jag ska säga er, att vi fick tamefan till ett bra skratt där! :D

sen var det ju torsdag idag. och satan så snabbt det har gått! träningen idag varju lite rolig. för att det gick rätt bra och då blire kul tycker jag! ska sätta mig ner och kolla på engelskan, har som sagt prov i morgon. hade även första delen idag, eller det blev bara läsförståelsen för läraren visste inte vilken cd det var till hörförståelsen så det blir nån annan dag!



ohjaa nu längtar jag efter våren, och sommaren! stugan i sundsvall, och i snatra!
  bilden är ifrån våran lill strand i sundsvall, bergafjärden! :)

jag kan springa framåt, framååååt

fyy, inte är det roligt just nu inte. Snorar och har huvudvärk, sitter och försöker få ihop ett PM tills i morgon plus att  man ska lära in sig lite kemi. Prov i morgon. Sedan är det engelska prov torsdag och fredag. Så man kan ju säga att jag har lite att göra!

Lyssnar på låtar som Oskar skickat, haha dom sätter sig inte på hjärnan nejdå! :) Nej nu blire till att göra klar det och sen blire bums i säng.  Och så ska jag tacka alla för igår! <3


2 Mars

jajemen idag är det min dag! kan man tänka sig så tiden går fort, var ju nyss januari? men iallafall så kommer det väl några och firar mig ikväll med mamma och i helgen blire väl fira med pappa och alla på den sidan :)

Förövrigt så är jag inte så pigg, hostar och snorar som bara den! Får se hur det blir med skola i morgon..
åååh jag måste bara säga att jag har världens sötaste syster! Lilla Elise ringde precis i telefonen och började sjunga: vi gratulerar,  vi gratulerar... och gud så glad man blev :D Ska även tacka alla som sagt grattis idag också! <3

Nej nu måste jag skynd och byta om lite. Och efter gästerna blire till att plugga. låter kul va?

                                                       1993-03-02


1 mars

Idag var de då inte min dag. kalla fingrar och en snorig näsa är inte kul. vasaloppet idag och visst kollade man lite på det. Och segraren blev då Daniel tynell, Grattis! sedan har väl dagen rullat på, lite städning och sånt skit som det brukar bli på en söndag.

vi har våra stunder sis! Älskar dig.


nej nu ska jag lägga mig och hoppas på att jag mår bättre i morgon. Kan ju inte vara dålig på födelsedagen eller ;)


RSS 2.0