night and day



åkte in och hade en lektion med sirN. och gjorde en pappersmugg åt han för att han var lite törstig. hahah och josefina gästade våran klass en stund där med. sp och jag hade det väldigt roligt påväg till tåget idag. kommer fan aldrig sluta skratta åt panikarna.. nej nu ska jag ta och göra mig iordning för lite träning.
see ya later
puss på min lilla hamster 


välkommen åter

jag tror min mor är lite käääär. hihi
sitter och tar igen mig i soffan nu. och fan onsdagar alltså, går förjävla länge i skolan men så kommer man hem till bästa tv kvällen typ! yeeeah vad jag diggare.

vi ses päron

små söta ugglor, ho ho! 




tjaaaaaaa

*


`F**K YOU!´

det behövs inte mycket för att allt ska falla på plats. och det gick fan "bra" idag på träningen?! trots att jag mådde apa i skolan och åkte hem och sov i typ... fyra timmar. illailla. men nya tag imorgon.

och puss till alla godingar i commerce 2 klassen. ni gör det lite roligare att gå till skolan! eller är det endast för att jag ger alla massage kanske?? nejj, what the hell liksom! ;)


små små ord av kärlek

när man inte behöver använda ord för att uttrycka sig om hur man mår, utan endast behöver mötas i en blick. då får jag den där känslan av att det finns faktiskt personer som kan en innan och utantill.
man känner sig levande. 


riktiga vänner

fick en massa smått och gott av caroline idag så att jag inte skulle sakna henne allt för mycket när hon är borta och roar sig i turkland. fick mig världens gladaste klump i halsen när jag såg allt underbart. den vackra kvinnan.  

jag har dom finaste vännerna på jorden. och jag skulle aldrig klara mig utan er. jag hoppas ni vet vilka ni är, mina små bumbibjörnar ♥


så jävla knäckt som man kan bli

fuck vad jag är slutkörd i hjärnan.. ska hålla på tills tolv innan jag får lägga mig med världens ångest över att jag inte gjort bättre ifrån mig. men det är ju inte så lätt när man fattar koko av det man skriver?? träningen var ju rätt ok i början, kul att köra följa bollen faktiskt. får en känsla av att jag borde åka bort i helgen och typ glömma bort att vi har seriepremiär på söndag. känns som om att jag bara är i vägen.. nej usch, vill inte tänka såhär egentligen. men vad fan gör man?

ingenting är omöjligt, ingenting är omöjligt, ingenting är omöjligt..

inget stoppar mig nu



med den glimten i ögat, klarar man av precis vad som helst.
du är så jävla kung gunde!
"ingenting är omöjligt"


höstlöv

gjort det lite lördagsmys med ljus och snart ska jag börja göra iordning pirrva till mig och syster. och nu är det jag som får leka kock när madde bara har en arm haha. kommer bli smarrigt värre om jag får säga det själv! sen drar vi förmodligen till mormor & morfar för att kolla läget med dom!


things will never change

morgonträning,  är ju grejer de. börjar inse att det bara är 8 dagar innan serien börjar. hur i helsike ska man kunna komma i "bättre" form på så lite tid?? ahja, det återstår att se.. stackars madde fick vänster axel ur led på idrotten idag och fick åka in till uppsala med ambulans. fan det var inte kul att bara gå hemma då och inte veta vad som hänt riktigt.. jobbigt vare tills en sten lätta från hjärtat när jag fick höra en "drogad" madde i telefonen haha. jag tycker faktiskt om dig. och du vet att jag hatar när folk gnäller, och de har du en tendens att göra rätt ofta så.. men nu är jag bara stolt att jag är din storasyster, och du är min lillasyster. ♥


Bruno Mars - Just the way you are



When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Everything happens for a reason

B what U wanna B


skratt genom tårar

drog som sagt in till skolan och jobbade lite matte b med några snygga brudar. så nu återstår bara rättskunskapen till nästa vecka. ba jobba arslet av sig nu rå.. drog hem och åkte och fixa ilägg i skorna, tack fredrik. han är ju så sjukt snäll den människan. sedan for jag vidare till mormor och fikade. och nu borde jag börja packa om jag ska ha med mig nånting till farsan. och ikväll blire brudarna i kyrkbyn!

sänder en tanke till stephanys familj och vänner. det är nästan svårt att hålla tårarna inne.. vila i frid ♥


ingenting

haha sir N, vilken lirare! diggar han totalt.
och träningen gick ju helt ok idag också. fick ett nytt smeknamn av erika, pertan. haha fiiiint. sitter och snackar gojja med morsan och syrran nu framför dödligt vapen på tv. helt ok de med. och imorgon får det bli en snabbis till skolan också.

why do I care when no one else does?

jävla onsdagar och vara långa, 8,5 h... men hade skapligt kul idag med klassen så what the hell! sköna typer alltså. och nu ska jag bara ligga i soffan och leva sofflivet ikväll. fifään så skönt, de är jag värd tycker jag..

berätta hur du gör
berätta hur du gör
det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
berätta hur du gör


black is back



special edition
levis jeans och tröja från vila fick följa med mig hem från helgens shopping

järnvägsspår

Where are those happy days,
They seem so hard to find,
I tried to reach for you,
But you have closed your mind.

de saker som brukar kännas åt helvete, kändes jävligt bra idag. och de gillade jag starkt. hade ett leende på läpparna från morgonen ända fram tills det var dags för träning. vafan äre för fel på mig? om jag en gång säger att " det här funkar inte, du kan bättre men just nu funkar ingenting" så är det lika bra att lägga ner och göra nått helt annat.. blir bara värre när man plågas av de falska peppningarna.

..jag är helt enkelt inte som alla andra


en sen dag med ce2





hoho

Sept. 12, 2010

han med mycket på tre dagars semester. slagga på hotell, fan vad jag älskar hotelfrukost.. mmm! tog en kvällspromenad, gick och shoppa på stan, bada på vattenpalatset, var ute på vift, och sista av allt så spenderade vi söndagen på parken zoo. såg massa söta djur som man bara skulle vilja ta upp och gosa med! åkte även några karuseller med syrran, bara för att jag är så snäll. men vart fan var fantomen nånstans?? de var ju inte lika kul som jag minns de när jag var dit för ungefär 11 år sen? hahah









en stor puss till min familj.

sssöndag

så, nu är jag back in tierp igen! blev som sagt en tirp till eskilstuna med familjen. tänkte ladda upp lite pics senare. för nu äre dags för lite middag känner jag. och vet ni vem jag träffa på vid frukosten imorse då??? jo paolo roberto med hans familj. haha jäla cool kille det är alltså.

shine on - needtobreathe

- morgon träning med brudarna på specialidrotten, dom är så duktigta! (men bli frisk nån gång då feliceee, saknarej!)
- fixa klipptid
- packa
- gå och besöka min kära mormor
- farsan kommer och hämta mig och madde för lite semester.

jamen, full fredag med andra ord. och idag far vi neråt i landet. rättare sagt till eskilstuna för att sova på hotell och ha det gött! kommer hem på söndag med andra ord.
juste, idag fyller världensbästa jonas år! hoppas du får en kanondag. men gud vad jag saknar familjen svantesson :( buuuhu..

nej ha en trevlig helg nu, för det ska jag försöka ha!


2010-09-09


hade bara idrott idag. så nu har man helg, och imorgon blire till att åka neråt i landet. men först ska jag ut och busa lite med caroline ikväll!

jag ska sakna din välsignelse
när stormarna rasar
länge ska du fattas
i den vådliga stan
tack för skymningens sånger
tack för nattens alla lögner
tack för rodnaden om morgonen
och drömmarna på dan


farväl Jupiter, adjö
jag måste läka mina sår
jag ser din singlande snö
dölja spåren där jag går



jag måste sluta drömma

blir lite skolpics idag! tror jag har lite överskottsenergi???



hahaha, åke ser fan ut som ett monster nu mera!





PEACE


"om man är från dalarna så brukar man äta mycket"

en ledig dag från skolans väggar är inget man klagar över. så istället har dagen spenderas på tingshuset. började med en rättegång om narkotika, och sedan blev det en lång utredning som varade i hela tre timmar. sjukt jävla intressant. kändes som att de var en själv som skulle ge dommen. men det var riktigt kul att få se hur det gick till! ett plus till "alltiallo" mannen som var med oss hela dagen också. dagens ros till han, helt klart! nej nu är det dags att byta om, möta upp erika och fara mot hallen för att sedan träna upp sina skills i nått man tror sig vara bra i. där fick jag till det va??



bara man är snäll, så kan det hända att man får en klubba! puss på sofia


träääning toooday

snabba puckar idag, skola till 16.35. sedan far jag till hallen för att bränna lite kalorier. därefter åker jag hem för dagen och taggar om för imorgon väntas rättegång! ho ho


just idag är jag stark

var ute och cykla med caroline och kände den tunga känslan av söndag i luften. hårt men sant.. men så träffade vi på min kära kusin som tyckte att vi skulle åka och titta på fotbollsmatchen han skulle spela.  så då drog jag, caroline och erika upp och hade oss väldigt roligt där på sidan. " titta på pilen, titta på pilen förfan" haha gillar er ja! och tierp vann såklart matchen med 2-1 mot grisslehamn. och matte var som vanligt väldigt duktig :)


time out i mitt hjärta

 
(dra fram till 2,35 min påren här, om ni inte orkar vänta på de roliga!)

jag säger bara humor, humor, humor!

guldet blev till sand

drog till månkarbo med mor för att kolla när månkarbo spela. slutade två-två i den matchen. men fyfan vilket jävla lag de andra var, ba gnällde hela tiden. och sånt gillar jag inte..
därefter var man bortbjuden på middag hos amandas farmor! god mat och trevligt sällskap! tände sedan en brasa och satt där och mös till sena kvällen. gav även mina skönheter lite fotmassage, bara för att dom är guld värda dom två.

de värmer verkligen när ni bryr er! och jag gillar er med ♥ men det var bara ren sanning som jag kände behövde komma fram.. 


.

jag hatar mig själv.


tre






made by marina.


once when i was little

idag drog jag ett morgon pass med specialidrottarna. och de var ju skapligt kul! varför var jag inte med när jonas var där för?? åååh, ågren på de fan.. menmen drog vidare mot köpingen med mor för några ärenden, och sedan en snabbis till mormor! och nu vankas det middag med syrran därefter styr vi mot hallen för att träna bort lite fett.


införskaffat mig två halsbandset idag också, så nu blire till att pyssla lite! drog även runt och kollade på tre hårsalonger här i tierp innan jag tillslut gick till rose-marie som fattade mitt lilla hårproblem direkt! vad vore mitt hår utan henne alltså? puss på henne

2 spetember

det känns som om det var igår.


foto, sp


5 vare nån som sa frukost?

Segt frukosttugg
Svensken sitter och äter frukost på ett café. Vid sidan av honom tuggar en norrman tuggummi.
Norrmannen:
- Äter ni svenskar hela brödet?
Svensken tar motvilligt paus i frukosten och svarar:
- Ja, naturligtvis!
Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger:
- Det gör vi inte hos oss. I Norge äter vi bara den innersta delen av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs sen till Sverige.
Norrmannen frågade vidare:
- Äter ni marmelad till brödet också?
Svensken svarade irriterat:
- Ja, naturligtvis!
Norrmannen tuggar på och säger:
- Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs sen till Sverige.
- Okej, säger svensken, men säg mig en sak, har ni sex i Norge?
Norrmannen ler och svarar:
- Ja, naturligtvis har vi sex.
Svensken lutar sig över bordet och frågar:
- Vad gör ni med kondomerna efter att ni har använt dom?
- Vi kastar dom, svarar norrmannen.
- Inte hos oss, säger svensken. Hos oss samlar vi alla använda kondomer i en container, smälter dom och säljer till Norge som tuggummi.


det gäller att orka kämpa hela vägen ut

Ted Gärdestad – Viking 

(Om) Om jag var en viking
(Om) Levde jag som Röde Orm
Om jag var en viking
Var jag aldrig hemma
(Om) Om jag var en viking
(Om) Hade jag en hjälm med horn (ha)
Om jag var en viking
Kunde jag bestämma.


kung för en dag

jahapp, nu ska man tydligen luncha med palmis, barret, julia, kalsson & kanske emma! bara att göra som dom säger nu troja! men de gillar jag.
och med ett extra blåmärke på insidan av armbågen så är jag nöjd med gårdagens träning.




mina sötfrön ♥ 


RSS 2.0