jag ljuger inte om jag säger hej till dig

oj, idag har jag varit på shopping humör. köpte mig ett par jeans först på cubus, men dom fick madde när jag kom hem! blir istället ett par aaas sköna levis som får följa med mig hem imorgon. höhö sen när man kom hem idag hade man ett helt h&m paket liggandes på bordet. bra finte! och nu på kvällen har jag tagit mig en promenad med erika the man. det var riktigt skön T, och trevliiiigt. prata massa roligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. men jag  gillar dig skarp bruschan!

en smart erika i smålandsstenar


varför kan inte en riktig saga sluta lika bra som en skriven saga?

nyp mig. har det här verkligen hänt? tierp förlora fjärde semifinalen mot falkengerg med 0-3. inte världens roligaste syn om jag får säga det själv.. säsongen är nu slut för iår. men visst är man stolt över grabbarna, så som dom har kämpat med både hjärta och hjärna den här säsongen. och så har dom som grädde på mosen slagit ut regerande mästarna i kvalen, samt spelat 35 set på 3 veckor. de är inte illa pinkat de!! och de har varit riktigt kul att få åka med på så många matcher som jag har gjort under den här tiden, så jäävla kul de är att heja fram sitt lag till en seger. obeskrivlig känsla att få vara en tierps fans.

blir sollentuna - falkenberg i finalen nu. blir ju spännande och se hur det slutar!

du är så jävla unik att jag har lust att gråta en tår för dig

det sista jag ville var att du skulle lämna mig


angry birds.. grrr

gubbarna drog hem en förlust. mycket tråkigt.. men på tisdag då jävlar hoppas vi på en vinst! känns som om att det kommer bli nått liknande dilema som det blev mot linköping. förs en jämn match, en vinst, en stor förlust.. sen drar vi på två raka segrar :D hihi kan ju alltid hoppas! på hemresan kände jag mig lite för rastlös, så sova kunde jag inte göra. fick istället vara lite social/dryg mot jenny och jocke. skratta fick jag iaf dom att göra, ÅT mig :D höhö kom hem vid halv fyra, och slockan då som en stock. och de känns i kroppen idag, men ska absolut inte klaga tycker jag..

träning ikväll, och jag känner mig råtaggad på att få träna lite.

idag är det min tur att få heja

ja men då kör vi en resa ner till falkenberg igen :) ska försöka peppa grabbarna i bussen och sen på läktaren idag. för här jävlar ska vi åka hem med en seger i bagarget! så om ni vill, kan ni kolla in matchen live här på sidan. LIVE MATCH

falkenberg-tierp 17.00!


ha en bra söndag

Kallar det för dagdröm, säger det var annat förr

hård kväll igår

mjuk start på dagen idag

& en skön avslutning på denna lördag

nu ska jag ladda mina batterier för imorgon bär det av till falkenberg, woop woop!


min pappa är rik vill du hångla?

gårdagen var ju rätt så awesome om jag får säga det själv! hade det jätte bra med pia, och med mig fick jag även en tröja som hon pejja! sen bar det vidare ut mot storvreta, galet kul att träffa på mixi igen. och hennes gulliga mor. man blir lika glad  varje gång när man träffar dom :) så fick man kontakt med några nya sköningar. höhö fick skjuts hem av siri med vilket var guld värt.

nu ska jag snart bege mig till farmor & farfar för att träffa hela tjocka skäkten. de gillar man ju rätt starkt!

Mars 25, 2011

hej fredag! idag jävlar kommer det bli en fullspäckad dag.

skola ungefär 9-14
hälsa på pia på stan, kanske tar en fika?
bussen till storvreta vid 18
födelsedags ferre hos en gamal vän!

haré gött annars (btw, känner mig som värsta snillet idag på matten. gogo!)

ut ur min skalle

YES! YES! YES! killarna vann mot falkenberg med 3-1 i set, och det står nu 1-1 i matcher! snacka om att spänningen stiger. sjukt kul att se hela läktaren full med publik idag också. men dom var lite dåliga på att hejja må jag säga. för ingen slår ju mig och ellis i att stödja grabbarna på sidan. där är vi KUNG!

nu ska jag snart slagga, om det ens går.. ska drömma mig bort till en bättre plats med.. höhö aah juste.

"come on boys! you can do this!!"

ledig från skolan idag, eller aah. lär plugga lite så helt ledig är man ju ente.. menmen. rätt skönt och vara hemma i tierp en sån här solig torsdags förmiddag må jag säga. gjort massa ärenden med, har jag hunnit gjort! och ikväll blir det till att jobba i sekro, då de vankas match i aspenhallen ikväll! känns som om att det kommer bli rätt mycket publik också :) trevlans!

nej nu börjar jag bli lite fööör rastlös här.. blir en promenad på detta! får se om man blåser bort eller så?

2# semifinalen
tierp - falkenberg 19.00

undying love

att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare.

unik var ordet.


Du sökte en blomma och fann en frukt. Du sökte en källa och fann ett hav. Du sökte en kvinna och fann en själ - du är besviken.

rosa power ♥


less

three words.. suck my cock

hej louiseee!



puss till sp & louise!

saknade barret idag..


mmm marabou

ja herregud vad man är ute och far nu för tiden. men kul är det ju! drog som sagt till falkenberg i söndags med ellis, jenny, mia, stenmarck, micke, ann-marie, två busschaffisar och femton taggade pojkar. dock var det inte sån jävla fart på gänget i början av resan, men de kanske var för att klockan var 06.00 när vi börja åka? haha

men i allafall så hade jag och erika det väldigt roligt i smålandstenar, där det blidde en (eller fem) grymma videor ;D tråkigt nog förlorade gubbarna med 3-2 mot falkenberg. de var sååå nära en vinst, men den tar dom hemma på torsdag istället!!

på hemresan var erika riktigt på g och alla fick sig ett gott skratt :) tackar jenny med som gav oss massage! sköönt. var hemma i tierp 04.30 igen, funderar starkt på att börja ta morgonpromenader nu med ellis! inte alla dagar man är ute och går vid halv fem tiden eller höhö

blidde en träning på två och en halv timme igår. och fa-aan så svettig jag var. haha
balla gänget


vad gör man inte för sitt lag?

hell yeah, klockan är sex på morgonen och jag sitter nu på en buss påväg till falkenberg. ja ni läste rätt. här jävlar ska det hejas! så hoppas att den lååånga resan blir trevlig nu! fint, hörs hej!

falkenberg - tierp

let's kick some ass boys!

oh sunny day

idag har jag glassat i solen med syrran och fanny. vi tog oss en promenad och sen gick vi och titta på fotboll. där träffade jag även på madde l vilket var väldigt trevligt! "men den där rumpan är inte så stor ;)" hahah



I was thinkin about her, thinkin about me. Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes, yeah; it was only just a dream..



- If you ever loved somebody put your hands up -


18 mars 2011

den där underbara känslan av segern igår sitter kvar idag med! och de gillar vi. men idag är det ingen vanlig dag heller, för idag fyller kusin anton 19 år! stort grattis till dig. och ett ännu större grattis till SARAH som idag tog KÖRKORT!! fyfan vad grym du ääär! så nu blire väl en sväng i bilen med henne och barret ikväll ;)


2 SEGRAR på samma dag

åh herregud vilken jävla segerdag det vart igår! börja som sagt dagen på fyrishov där det var friskolekampen. sex skolor skulle möta varandra i innebandy och handboll. och satan så kul de var att titta! men nästa år äre tamefan jag som är med. och vem tror ni tog hem hela kampen i år då? jo, självklart gjorde thorén det!! och bästa hejaklacken vann vi med ;D han dock inte se klart hela finalen då jag och fyra andra brudar skulle dra vidare till linköping för att skåda grabbarna spela. oh hujeda mig vilken kväll det blev! tierp verkligen krossa regerande mästarna i en 0-3 vinst! fan det var helt magiskt att stå där på sidan och se gubbarna vinna. så nu väntas det semifinaler mot falkenberg. och gissa om det kliar fint i halsen nu efter allt skrikande och hejande, haha! MEN FYFAN VAD NI ÄR BRA GUBBAR!!


(pics från jenny karlsson)
ren jävla glädje


my heart is refusing me

He's a social butterfly
He'll steal your heart
And then he'll walk on by
And all your life you'll wonder why
What you did wrong
What you did wrong
He's a social butterfly
He'll steal your heart
He's gonna make you cry
And all your life you'll wonder where
Where is he now
Where is he now


Bottles up, the beat is droppin' as we hit the floor. Everybody's going crazy, screamin' out for more

skoldagen idag kommer att spenderas på fyrishov för att skåda friskolekampen. nu jävlar kör vi thorén!! lär ju vinna nånting tycker jag. haha
sedan blire som sagt en tripp till linköping igen för att skåda volleyboll! nu är det vinna eller försvinna som gäller.. gaaaaah, spännande!!

kvartsfinal 5 linköping - tierp 19.00

let's kick some ass boys!!



2011-03-16

kör lite mjukstart såhär första veckan efter praktiken. hade endast en lektion idag de två andra var inställda. sweet! sen på tåget hem börjar jag såklart blöda näsblod. barret fick assistera sjuksköterska och så var det två andra på tåget som hjälpte med, dom var så gulliga! sedan bar det vidare till barret och där har jag spenderat min dag idag. ätit massa gott och så! nu inväntar jag att greys ska börja på tvn.

ti.. what?? TIERP såklart!

JAAAAAAAA!! fyfan vilken skön seger! dom verkligen piska linköping med 3-1, och fick små pojkarna att åka hem med världens hängläpp.. riktigt spännande match! och på torsdag äre sista och avgörande matchen om dom går vidare till semifinal eller inte. håller tummarna! och vem vet, kanske man har turen att få åka ner igen och skåda en till match!

let's kick some ass boys



kvartsfinal 4: tierp - linköping 19.00
ssscchhh!

ball brud ba

hahaaa, undra om någon tyckte jag var dryg idag på träningen? näääääeh, de tror jag väl inte ;) dom fick ju sig några fina skatt iaf! HIHIIHIHIHIIHIHIHI

nejjj men, hur fuck ska jag kunna sova nu rå? överskottsenergi, oooh yeeah!


They call him the king of moonlight, the king of dreams..

http://publishme.se/54847/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

träning 20-22.
oj jävlar, lär jalla lite nu om jag ska hinna möta snygg ellis! woop woop!

He's The King

silvertejp for life

kan man någonsin laga något som en gång blivit så trasigt?

big fail

drog en sväng till linköping med några brudar idag. kolla på  tierp - LVC som slutade i en tung förlust. (0-3) sen åkte vi hem igen och mellan landa i uppsala en sväng. kuuuuwl. imorgon är det första dagen i skolan sen sex veckor tillbaka. hej hopp så taggad jag blev nu. mår rent ut sagt piss.. så ska sammanfatta mig kort, det gör ONT!



prinsessan och grodan

ooh, hej solen!
ska strax ta min hojj och bege mig till kompisen, sen vidare till orsbo där det vankas överraskningskalas! för idag fyller världens bästaste morfar hela 65 år! finns inte ord för hur mycket jag älskar dig och mormor ♥

en ung och stilig karl i sina bästa år


att få beröm är som att börja leva igen

så var den sista dagen slut.. idag vare jag och grabbarna som jobbade, och de gick ju finte! bjöd också på mors chokladkaka vilket slank ner fint i magarna på dom! men fyfan vad kul jag haft ändå. visst har det varit tungt ibland.. men fan. de slår inte alla de bra grejer jag fått varit med om! fått lära känna ett helt sjukt bra arbetslag, och människor. så roligt! och har man tur så kanske man får komma dit igen :) nej ska absolut inte klaga, heja intersport!!

fick mig en liten present å som ni får se sen vare är. höhö för nu ska jag slänga mig i soffan och känna att det är fredag!

-men hur kinkey såg inte det där ut då??

last day

sista dagen på praktiken idag. känner blandade känslor inför detta, så återkommer senare om hur min sista dag som intersportare har varit. ska iallafall bjuda mina fina arbetskompisar på hembakat. de ni! lär dom ju gilla iallafall..

a closed chapter

2011-03-10

det börjar så bra, och sen faller allt ihop. fan så less man bli. helvetesjävlapucko..

tierps herrar visade verkligen vart skåpet skulle stå idag när dom körde över, vände och krossade linköping med 3-2 i en mycket spännande match! jag och erika gjorde ett grymt jobb i seketariatet och fick beröm av domarna  höhö!

ska även gratta en mycket fin klasskompis som idag fyller 18 år!
Stort grattis till dig madeleine blom :)

att inte kunna lyckas med nånting, gör det svårt att tro på sig själv


hej kompis

men vafaaan råå.. nu ligger jag med feber - halsont - snuva. härligt när man blir smittad av sina kära "arbetskamrater"! vi får sluta upp och pussa på varandra ;) höhö! nej så nu ska jag kurrera mig, och sova satan.

i måndags slog det mig & barret att vi om en vecka kommer få träffa varanda varje dag igen, och det gjorde verkligen mig glad!

en extra puss till amanda och mia som gav mig två überfina presenter igår också! chokladen satt för jävla bra där i kistan!

i will be popular, i will be popular

hade mig en trevlig kväll igår med brudarna! lär ju göras om tycker jag. matchen mot jomala idag förlorade vi tråkigt nog med 3-2. och slutade där med på en tredje plats i allsvenskan. inte helt fel de heller. men vi kunde lika gärna ha vunnit hela skiten om man säger så!

nej fifan, dags att börja ladda inför sista praktikveckan nurå. men först ska jag slänga mig i soffan. höhö bye


du gjorde min dag

fucking skön vinst idag mot örebro! imorgon drar vi en rysare mot åland tycker jag. kul vare att få lira matchen ut också! om jag år en chans att spela imorgon med så ska jag fan döda bollar som jag aldrig har gjort något annat förut! men först ska jag fira mig och sarah med några snygga brudar. partyyyy in thaa houseee


lying on the ground with your head in your hands


sport to the people - då kör vi igen rå!


sarah persson 18 barre idag!

grattis snygging! ♥


2 mars 2011

dagen till ära. hur sick är det inte att man idag firat sin 18:de födelsedag? jag är 18 fucking år! tror inte jag har fattat det än haha..
kul att solen sken på som fan idag när man skulle åka in till gävle för att ännu en gång göra en 10-18 dag på intersport. haha fick mig nå härliga skratt idag iaf!
men sen så fick man äntligen komma hem och fira lite smått. caroline kom även på besök, vilket var väldigt trevligt! ska även tacka för alla gratulationer man fått idag, dom värmde fint i hjärtat! ♥ och sören, min mentor ringde även och gratta mig idag! hur gulligt är inte det på en skala från 1-10?

RSS 2.0