31/12 sista dagen på 2008

Snart nytt år, och jag längtar redan! Jag tror att det kommer bli ett toppen år, hoppas på det iallafall! För 2008 har väl varit som det har, dåligt - bra - mitt i mellan. Ja ni kanske förstår min tanke. Och volleybollen har väl haft sina motgångar, love, dåligt självförtroende och ja ni vet hur jag är! Men slut pratat om det nu. Ska ju som sagt provspela i Falköping i Januari så nått skoj hare väl lätt till!  Yes.. snart kommer familjen Lindberg hit och firar nyår, så sen får vi se vad som hittas på;) 

Sen vill bara tacka alla för det gångna året, skratt, glädje, kärlek! 
Ett riktigt GOTT NYTT ÅR från Marina!

 
Jag ska visa er, 2009 kommer bli muy bien! sweet


James Morrison - Once When I Was Little



mia, jag lyckades;)

Old times you know

Nu är jag hemma från Sundsvall trippen! Och visst har det blivit lite handlat, behövdes! Sjuk blev man på köpet, pappa smitta så åkte på en dänga men det gick över snabbt, (enligt mig) här kommer lite pix iställte för en massa text.
    

 

Ja justja, 26/12 var det släkten som gällde, hos farmor&farfar. Mat, abba film kärlek och massa skratt! Det bästa med familjen är att man känner sig älskad. Oh yes..

muuusigt

GOD JUL i efterskott på er! Hoppas ni hade en super bra dag. Min dag blev först hos mamma, och sen på  kvällen åkte jag till pappa.
Jag och morfar åkte även en sväng till kyrkogårn och Orsbo. Julklapparna var det inget fel på. Behöver inte köpa smycken på ett bra tag nu iaf, hihi. Av pappa fick jag att vi ska bo på hotel och shoppa i två dagar, musigt värre. Så på lördag morgon åker man till Sundsvall och gör av med massa pengar. Ska på på hotel Knaust, jag och madde fick  även ett eget rum lyx ha?!:D Fick massa annat med men det behövs inte nämnas.

I morgon blir det farmor & farfar, alla så kallade "barn" ska komma :) haha blir ju skojs! Så nu tar jag en snabb uppehåll här. Ses om några dagar;)

juste, GRATTIS AMANDA på 15 års-dagen:)<3

sötsaker:*

en gång mästare alltid mästare

23 december
Today har jag städat och åkt skridskor med Carris!:D mohaha, det lädde till en öm svanskota! Kan ju knappt gå?! Aja, julafton (idag) så kanske blir ett kort inlägg lite senare:)

23-12-07 






dan före dan före doppare dan

- And then I saw her face
Now I'm a believer.

Ja ni, två dagar innan det smäller, och visst har jag fått lite mer julkänsla nu!  Har städat igenom mitt rum idag, och gud så fint de blev. Sen var jag och klippte håret och jag är nöjd. Var även ner på köpingen innan jag stack på träning. Och det är ju alltid lika roligt, enligt min humor! höhö - tuttifrutti!  ;D Och i morgon blir det lite mer städa och så tror jag. Kanske tar mig till vegahallen och kör lite skrillor med C!;) grymt sugen!

hurtful

- jag är besatt!
Ja som ni ser så har jag ändrat lite här. Smått sådär. Men iaf, jag är besatt.. Av James Morrison och Erik Hassle! Har snart lyssnat slut på alla låtar, men dom är lika bra ändå. Grymt.

Har köpt lite julklappar idag. Fast fattas någon så det måste fixas snarast. Som sagt lov nu och jag tror inte jag kommer skriva så mycket här men ska försöka mig på ett inlägg lite då och då!:) Måste ju umgås med familj och vänner när det valkas mot jul såhär. Och på tala om det så måste jag träna så jag är fit for fight  i januari när jag ska provspela i Falköping;) haha, kommer ju gå som det går de. Kanske att det blir lite skriller på lovet?! (det gillas!)

sweete, ;*


radiohjälpen

Ja för er som har missat radiohjälpen så vill jag bara säga några ord.  Det var P3 (radio) som startade det hela. Det var tre programledare som låstes in i en glasbur i 6 dagar. Under dom komna 6 dagarna fick de inte äta utan bara dricka. Och det som var meningen med detta var att samla in pengar till flyktingar. Och sammanlagt fick dom in 3 016 247 kronor! Man kunde önska låtar men även bara ge pengar till dom. Men iaf så var programet i säg über bra!:) Härliga artister med. Hoppas verkligen på en uppföljare..

Gå in på den här sidan: http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?ProgramId=3286&grupp=5944 , där ser ni artisterna som har varit på besök under programet. Rulla sedan ner till Erik Hassle och lyssna!:)


musik knäpp

ja en sammanfattning, Damerna vann sin match mot Solna i söndags och är därmed i allsvenskan. Grattis!:)
Tierp förlorade mor Sollentuna i en mycket gämn match i går också. 3-2. (suck)

Och skolveckan har väl varit helt okej, lovet har ju som sagt börjat och jag ska inte dra upp massa gammalt här nu så. Fick occ även en uppvisning i morse av både sång och rullskridskor:d haha herregud! Sen var det hem och passa syster en stund. Där det blev några pepparkakor gjorda. Och kvällen, blev en runda på köpingen med C&S!

Och i morgon blir det iaf julklappshandlning. :) Så får vi se om det blir hockey på dan.

I julens mörker, finns det hopp

Ja början på dagen har ju varit super! Började med luciatåg, två stycken på morgonen. Och det var riktigt mysigt:) Och lucian var Jennifer Engström. Sedan var det raka vägen till vegahallen för lite skridsko åkning. Haha, gud så roligt det är att åka skridskor!:D mahaha. Följde med C en stund och sen drog jag hem. Väl hemma tittar man igenom posten och se där, ett brev från Falköpnig! Och där stod det att jag var utagen till att provspela till volleyboll gymnasiet i januari! Blev ju lite glad, för jag trodde inte att jag skulle får prova men så blev det inte!:)
 
Nej nu ska jag skynda mig till Pappa, och kvällen väntar gott?! Aja, vi höres senare.
sweeet


nu är den heliga timman, ser vi mot himlens höjd

Ja nu har jag äntligen fått tillbaka julkänslan. Ordentligt! Snön har falligt och jag har sjungit julsånger idag, så hur perfekt kan det bli?
Fast det enda som får en på dåligt humör är skolarbete. Jag har prov, läxor och PM denna vecka. Och jag är ju som sagt inte så duktig på sånt. Men jag försöker iaf. Men på fredag blir det skoj, lucia på morgonen sen ska jag åka skridskor på dan:D aah längtar! Nej nu ska jag fixa mig och åka på föreläsning. Sedan blir det plugga hela kvällen när man kommer hem sisådär vid nio?!

Mitt i det mörka finns du, jag väntar dig.


hoppas

2:a Advent
Ja men du, sikken slapp dag! Lekte med Carris, gh och fotboll blev det! Och vinst där, 4-1 grattis. Sen måste jag bara säga att vi har en jäkligt skön tomte på bänken! Looka stilen haha, den kommer iaf  från mammas farmor så den är lite gammal dåra:)
Och bara så ni vet är Oskar en grym back! Enligt mig;)


Nej nu ska jag snart lägga mig och hoppas på att foten min är bättre i morgon.
sweeeet


ibland undrar man varför man ens fortsätter

Åh herres vilken dag. Började med att man vaknade sisädår lagom seg. Åt lunch och stack till hallen. Var ju som sagt match på gång. Vi värmde upp och jag var nästan 100 på att jag inte skulle spela nått. Men så vart de inte. Fick nämligen spela hela matchen:D satans så skoj de var! Min insats var helt okej, även 3 poäng gjordes;) haha. Resultatet blev 3-1.

Sen blev det snabb dusch innan herrarnas match började. Som då var mot Lugi. 3-2 blev det där och en de knapprade in en härlig seger. Och ja, Jonas (cochen/tränaren) hoppade även in! haha satans vilken syn:D Och sen var det äntligen dags för våran träningsmatch, mer eller mindre taggad? Aja, blev ju inget riktigt spel nångång så det var tråkigt. Själv stukade jag foten efter ungefär 6p! Åh det var ju inge kul de. Fick sitta bredvis hela matchen. skoj!

Fyra bugg och en julmust. Ja precis så skulle jag vilja beskriva min dag. För jag tog faktist min första julmust idag! haha

S&C puss på er.
naaaattinaatt. sickenskitduvar.

You found me

gokväll, jag har precis kikat in idol. Och visst var det rätt som kom till globen? Alice och Kevin:D Hoppas på en mycket bra final nästa vecka!
Ikväll var jag till uppsala med mina två vänner, S & C! Och det var riktigt skoj de:) Köpte mig en gul cardigan, men måste in och köpa nått till jul sen;o ojoj, hur ska man hinna med allt egentligen?

I morgon blir det aspenhallen hela dagen. Matcschemat ser ut på detta vis;
Damer  Tierp-Rissne 14.00
Herrar  Tierp-Lugi 17.00
Junisarna  Tierp-Uppsala (tränings match)
Så om ni vill mig nått så är jag i hallen;) (eller mobilen!)  Fast ni behöver ju inte bara komma och hälsa på mig, ni kan faktist komma och kolla tycker jag!:)

hoppas,hoppas,hoppas! yes and yes and yes...


leéndet finns där, nånstans

Så här på kvällningen blev jag sugen på att baka kakor. Tog fram ett recept på " elsas kakor " och började fixa. Resultatet blev ju... ja det blev ju inte som jag hade tänkt. Glömde ha på nötterna innan jag ställde plåten i ugnen, sååå. Ni kan ju tänka er.. 
Sen måste jag bara säga att dagens avsnitt av, Grey's Anatomy var grymt! Det var en av de bästa jag har sätt. Men serien över huvudtaget är ju grymt bra ändå satt!

Det vi strävar efter är lycka. Så när ska vi börja leta efter den?
Gaaalakser i mina braxer! Natt på er:)


today

De sitter i  trappan på flygplatsen, och ska ta farväl. Sam tittar på Andrew och säger;

Vad tänker du på? Du kommer inte tillbaka va?
- Så klart jag gör.
- Nej det gör du inte,
Du inser inte att det här är bra. Sånt händer inte så ofta...
Vi kan reda ut allt, jag vill hjälpa dig.
Vi behöver varandra.

- Du förendrade mitt liv.
 

En film jag rekomenderar, garden state. Visst var det ett tag sen jag tittade på den, men jag skrev ner den där konservationen. Tyckte den var riktigt stark. Så jag säger åt er nu; titta på filmen!:D
marajna

RSS 2.0