blink

uuhuu, fredagen var inte så rulig. gick ungefär halva dagen i skolan sen for jag hem men en rätt så hög feber och ont i hela kroppen! När jag kom hem somnade jag på soffan med en duns. Klockan var då ungefär tolv, och när jag vaknade var den fem. härligthärligt!

lördag idag, for till valbo och gick på ikea lite. köpte lite grejs till mitt rum så nu jäklar ska de bli fint där :) för övrigt så sitter jag hos barret och har precis kollat klart på melodifestivalen. tyckte de fanns några bra låtar iaf så det var ju bra!



puss vare.

svårt att gissa

nej börjar jag bli sjuk?! det känns som kroppen inte riktigt hänger med i mina rörelser. och ont göre! torsdag i dag och gud sikken trött dag, helt slut i huvudet är jag. så idag blire tidig säng gång. efter skolan gick jag och friserade håret, blev nöjd! sedan åkte jag hem och lag mig i soffan innan jag drog på träning. och det gick ju som det gick, en boll i ansiktet och lite slö i kroppen. men inte ska man klaga!  efter träningen var det pannkakor hos mormor, och dom är tamefan dom godaste som finns! :)

och justja, Agnes tipsade om en bra låt här om dagen, Smitty ft T-pain - I just died in your arms tonight.
ja det blev inte så långt det här, men det har ju sina förklaringar. så vi höreeees!

Onsdayyy

ja ni, det är inte ofta man kommer hem från skolan vid kvart i fyra inte. Jag och några andra bruds var nämligen kvar och övade på att spela lite på våran låt vi har på musiken. "Knocking on Heaven's Door - Bob Dylan." Såg ju inte så lovande ut i morse men när vi gick därifrån så känndes det lite bättre :) och jag ska säga er, Ronja den ungen har snabba fingrar. hahah.

Väl hemma tog jag det lugnt innan jag gick över till mormor och åt. Sedan for jag hem till pappa och var barnvakt åt lill syrran. Hon ägde ut mig på memorey, satan alltså! Sitter för tillfället och kollar på grey's anatomy, mycket bra program. Tror nog att det blir sängen efter det. Var inte så värst pigg i morse så det behövs nog lite sömn på detta!

Ronja med gitarren i handen
            
& jag själv med gitarren,
       
                                        samt min galna sirra! :)

jag spelar en trudelut och leér trots allt.

Så äre bara

Så var tisdagen snart slut. (bara sex dagar kvar innan jag fyller!)  Och jag ska ta tag i läxorna och allt som ska göras snart. Men jag tror jag har allt klart för att börja skriva på mitt pm iaf! Och justja, fet tisdag idag. Inte för att jag är så förtjust i semlor men, tog mig en beskvi stället. Mikket godare! :)
Tillbringade iaf dagen med Barret. Sötnosen min.

Nej nu vill jag höra något roligt, är det någon som vill dela med sig? ;D

Det är nånstans där i mellan, man plötsligt fastnar för ett ögonblick.
 

måndag, vad väntar här näst?

ja ni, förra rubriken passar väldigt bra på dagen. Varför blir det aldrig som jag vill? Nej kanske för att du inte kan bestämma över hur en anna ska känna.. pucko. Men så äre, har ju klarat mig själv i sisådär 15 år nu ungefär så det blir till att fortsätta på egna ben. Men jag vet fortfarande inte om jag ska skratta eller gråta?

Skolan idag var ju rätt slapp, eller herregud. Har ju massa att göra och sitter här och skriver! Fy skäms. Men ska iaf ta fram damsugaren innan jag far på träning ikväll. Sen blire till att sätta sig och plugga lite. Om man nu ska komma nån vart med det där skiten.. 

förvänta dig inte allt förmycket bara

Ja söndag idag, och hur fort har inte den här veckan gått? fyyy säger jag. Men i lördags blev det melodifestivalen med brudsen! Och dagen idag spenderades i aspenhallen, där det bjöds på två vinster. Först Damerna, Tierp - IKSU 3-0 därefter en herrmatch som slutade 3-0 till Tierp mot Linköping. Och det var helt klart den bästa matchen i serien för i år!  Herregud, vilken energi grabbarna hade. Grymt kul! Och tack vare den vinsten är vi då vidare i slutspel :D

För övrigt då.. ja vad ska man säga? I morgon startar skolan och inte är man taggad inte. Så ska väl ta och susa nu.

Och så ska jag ju gratta kusin som fyllde 17 år i lördags, Ett stort Grattis!
Saknar dig,och dina små hyss! (: <3


Då man bara vill lägga ner

Herregud vad ska man göra
När ens leende känns tomt och kallt
Och man blundar för att orka
Se det goda i liv man haft

Vad jag har längtat, att få se dig stå mitt framför mig
Nu förstår jag vad jag saknat
Säg bara ja och du förlöser mig..

hehe kände att jag behövde en inledning i detta inlägg. Men dagen idag, träning två pass sådär. Soft jofan, fast nu har man ont i ryggen! Aja Får se vad sista lovdagen går till. Fifan vill inte ha skola nu.. Nej nu drar jag till Brrret!

Jag anade fel. hehe bild från i helgen.

Tro på dig själv

Ja träningen idag gick ju lite bättre än igår, men vafan! Alltid lika kul att köra lite :D Efter träningen tog jag Sarah och Caroline i handen hem till mig en stund. Ska göra mig i ordning och fara iväg till familjen Lindberg nu :)

Kusin Amanda och Anton på bilden

Sedan de två vildarna Hannah och Viktoria


kan sanningen vara så hemsk, jag vågar inte hoppas.


Underbart är bra

Måndag och första dagen på lovet har gått.Vädret är ju nästan super, det snöar ju gott folk! Iaf så började jag dagen med en liten sovmorgon, sedan vare dags för sportlovs träningen! Tycker Raffa är snäll som kämpar på med envisa mig, dagens sol till dig. Sedan for jag hem och satte mig och kolla på scrubs med sirran. Och på kvällningen gick jag över till Barret och vi tog oss en lite promenad efter att ha snackat ett bra tag med Mattias. Haha den människan är så underbar!

Ja och i morgon blire träning igen, mellan 13-15. Eller får se om jag åker dit tidigare. Iaf om du är sugen så kom gärna förbi och kör lite. Alla är välkomna :)

Ah, senare i veckan ska jag försöka få in lite bilder sen min och barrets fotodag! Blir super det.

ibland får man till det

oja, Alla hjärtans dag i lördags. Tillbringades med Barret först, där det blev lite fotodag i det fina vädret! Sedan blev det melodifestivalen med henne och Mandis! Ruligt hade vi <3

Ja det blev en tidig morgon idag, upp redan klockan sex och iväg på sammandrag. Gick super tycker ja, förutom vissa bollar men dom glömmer vi. Kom iaf på 4 plats av 7 lag så är nöjd! För min del själv så tycker jag det gick bra, fick till några riktigt bra block och anfall! Kul när det funkar liksom, ni förstår! 

Nääje, ska nog sätta mig framför tv en tag.
Tummen upp, eller vad säger du?

Taggar till när det gäller

Nej men säg godag, här var det länge sedan man skrev. Börjar lite tråkigt med att säga att både damerna och herrarna förlorade. Mycket tråkigt! Men b-laget var duktiga och vann i söndags iaf hehe :) I lördags for jag med Barret till uppsala och införskaddade mig två tröjor och lite smått. fun!

Ja ni veckan har nu gått och det är äntligen fredag. Och det vill säga lov! Grymt skönt de :) Får ta och skriva lite mer här sen för är inte så sugen just nu. Men det fixar sig. Och jaaaa, fredag den 13 idag. Inte min dag då min mobil nästan sluta fungera, lite smått irretarande men nu blire till att löpa ny!

Tänka sig, att de få minutrarana med dig var super.


en dag i taget

Kim - Three floors down


Yes, nationella idag. Gick väl okej. Skolan sen var rätt slapp. Hem och somna i sängen innan man drog på träning. Och det gick ovanligt bra idag! Grymt kul när man känner att det funkar. Men för övrigt så är mitt humör på topp, eller ryggen är ajaj men annars så knallar det ju :) slänger in en låt idag med, kim från "made in sweden" bra låt!
Glimten i ögat.

today tomorrow yesterday

Onsdag redan, oj så dagarna rullar iväg. Skolan idag var ju inte så värst lärorik, det samma gamla ungefär. Åkte hem för dagen och har bara tagit det lugnt. Ska börja läsa lite ur min engelska bok snart, så får vi se vad som hittas på sen. Kanske borde lägga mig tidigt eftersom det är nationella prov i morgon! 

Blev lite sugen på att åka skridskor eller skidor! Måtte bli lite skidor i helgen nu innan snön försvinner. Fast det är väl ingen risk för det egentligen.


sikken bild, måste kolla i tidningen! haha amanda ;)

En dag i taget

Ja först så ska jag gratta killarna till segern i söndag. Tierp-Habo 3-0, satt tyvär i hotlinen så jag kunde inte heja på lika mycket som jag brukar. Men det gick ju bra för det! :D Var även och kollade lite hockey före, såg en förlust och en vinst match. Kusse vikkan spela!

Måndagen var rätt slapp, skola hem träning. Trots Det så var mitt humör på noll när jag kom hem. Men är desto bättre idag! Trots att vi hade nationella prov i svenska. På torsdag kommer andra delen på tre timmars skrivning. (tror jag det var på) Ska väl ta och säga att jag har börjat fått ont i ryggen igen, och det är då inte skönt. Känner mig som en gammal tant! Men med lite mer träning så hoppas jag på bättring!

Och till sist ett riktigt stort GRATTIS på födelsedagen bästa kusse! Älskar dig :) <3

I mina ögon är du en diamant

RSS 2.0