jag saknar det, verkligen..

träningsvärk var det ett tag sen man hade ja, men inte nu längre. kände att de var på tiden att göra av med lite energi. så styrka, promenad och en springrunda bliddere. tacka fan att jag ska göra det här hela sommaren nu.

för nu ska fettet brinnaaaaaaaa!

ååh, mina älskade tofflor.


old thing is the best

inte alla gånger man dansar med brevbäraren eller! haha idag har jag varit i orsbo och letat upp lite grejer. bland annat en ringklocka till cykel! woho. och bland alla tio cyklar som fanns där inne så hittade jag en blå hoj. fan den ska jag ha! så blir en lång lista för morfar nu ;) haha sedan åkte vi vidare till månkarbo där familjen eriksson bjöd på mat. tror jag ska ut och röra lite på fläsket snart.








coola kor som posar framför kameran!

fina visor

The Animals – Don't Let Me Be Misunderstood
The Hooters – 500 Miles

jag är inte hemma fören jag är i din famn

LOST!!

kvällen igår spänderades med familjen parling, dannberg, eriksson och blom. bra härligt gäng de där!! och jag må ju säga att jag var grym på de tävlingar vi hade. två priser plus att jag fick maddes kinderägg!





fräna priser eller? diggar mina bubblor iallafall haha!


http://open.spotify.com/track/0vp8q9ANavcd2oFVeLJZsP


rosa

fifan så skönt, ny mobil. mmmm! har nu hunnit med att äta en fin lunch med familjen blom och eriksson. och ska snart åka till snatra och hälsa på mormor & morfar i stugan. sedan blire till att grilla med lite trevligt folk. håller tummarna för att vädret hålle sig uppe, och även mitt humör.

nej men trevlig midsommar på er!


smarthöve

åh men du.. min mobil har funnits på ica sen den 18, och jag såg de nyss. haha score till mig alltså! men imorgon så får jag äntligen min pärla. och vafan har inte jag körkort för? kyss mig i röven.

nej. bättre tid bättre plats.

brillor on

kände mig skapligt pigg idag, trots pollenförkylningen så. följde med mor ner på köpingen och handlade lite inför morgondagen. tror alla kör på att handla på dagen innan, rätta mig om jag har fel? sedan fick jag fin besök, bjöd på lunch (ok, besöket fick steka köttbullarna men annars så! haha) ringde sen en polare som vi plockade upp på vägen. haha stackars ronja har nog lite ont i rumpan nu ;) åkte sedan på en cykeltur, och for till kiosken och köpte oss en varsin mjukglass! trevligt värre. har varit duktig och städat lite idag med. hoppas man får godkänt av mor.

nej vad säger ni. ut med cykeln igen eller?
nu blev jag sugen på lite äventyr, hm.. kanske dags att man börjar beställa lite resor bort ett tag?


håller alla tummar jag har!

på styrelsemötet idag fick vi höra världens bästaste ideé på länge. hur smart är det inte om man skulle göra värsta beachanläggningen vid högbergs? på gräsplätten där de brukade vara maj kasa ni vet. fifän vad frääänt de skulle vara!! andy slår in dörren på komunhuset och anders sköter snacket så har vi det snart fixat, haha! nej men vafan, om inte så får jag väl ta och samtala med min fina granne bertil (c) om vad vi har kommit på. men är bra tveksam om dom på komunen håller med om detta.. jävla fårhjärnor som jobbar där ju. nej vad skulle vi göra utan dina ideér anders pettersson, så jäkla cool ru är!

nejjj gud så jag svär, hjärtanes!


summer 09



åååh, saknar den lilla parveln! syrran hyrde den över sommarn när dom var uppe i sundsvall under en längre tid. kärt barn har många namn brukar dom säga, och det hade den här också. men snövit var nog de som gick hem bäst.

onsdag


kör gult idag.
lite små irriterad nu va..  brände kakfan i ugnen, och mobilen jag ska få ligger just nu i kina och jag förstår inte hur jag ska göra nu? så hoppas dom ser mitt fina mejl jag skickade till dem. vill ha den nuuu ju!


rabarbervärld

vad vore livet utan cyklar? jävligt tråkigt om jag får tycka till! mmm, älskar mina cyklar! jepp.. gick över till mormor som bjöd på rabarberpaj och sedan begav jag mig ut med min cykel för att träffa snyggingen själv.

blå blå himmel

4

Dubbelt
Kal och Ada sitter i Slottsskogen och vänslas på en parkbänk – en sådan med träribbor. Då säger Kal:
- Ada, du kan la känna lite på den.
- Ja, det kan jag la, säger Ada.
Så han vränger ut den genom ribborna. Och det är lite mörkt. Och så känner hon med handen. Och så säger hon:
- Men Kal, dom e ju två!
- Ja, jag bajsa lite också.

Bastusnack
En judisk man och en norrbottning satt i bastun.
- Jag ser att du också är omskuren, sa juden.
- Omskuren? I norrland kallas det för slitage.


tisdag

jajaja, sommarlov ni vet. fulla muggar hela tiden, och speciellt när man har passat elise i tre dagar nu. den tjejen kan hon!
jag blir alltid lika depprimerad när jag åker förbi aspen och tittar bort där våra älskade beachplaner låg. det finns alldeles för mycket bra minnen där. nej fasiken vi vill jag spela.. kan vi ta en speldag nån dag mina polers?


Victoria & Daniel

det var bland det vackraste jag sett. allt var perfekt, precis allt! och tala inte om alla tal man fick höra. och daniels tal till victoria.. obeskrivligt säger jag bara!
 

det var som att det var tagen ur en sagobok, när prinsessan träffar sin prins och de tillslut får varandra.
ett stort grattis till världens vackraste par!


all night long

sitter nu hos wahlström och inväntar den sista bruden av fyra. ska snart tända på altan och grilla lite gottgott. sen blire mys för hela slanten. för imorgon far pandan till turkiet och blir borta en vecka (h) inte ok alls.

tikker int om de bara..

här är allt möjligt



rätt fränt ha? såg den när jag kikade in på läckra cimons blogg! hahah

varför ska det vara så jobbigt att allting förändras hela tiden? klumpar bildas och jag vill inte tänka negativt, utan bara glädjas åt allt jag fått med mig. för det har, och kommer alltid att betyda nånting för mig.
no matter what

red

drog mig ut på en lång promenad sådär mitt på dagen, svängde in på kyrkogården för att titta till en grav och gjorde lite fint där. sedan gick jag till mormor som bjöd på fika och massa prat! och idag kändes det faktiskt som om jag hade sommarlov, för första gången..

The Fray – Heartless - Swinghouse Session

det läskiga är att det är sant


jag hissar flaggan till en hjälte

jahaja, imorgon far sp till malta i tre veckor på språkresa. som om hon behöver det då liksom?! kommer vara lite tomt utan henne. men hoppas hon kommer hem en smart skinhead kille ba ;) hahah, min lilla pälskling



och så har min lilla kusin blivit så stor att hon har flyttat till leksand för att gå på hockeyskola. miss you fialotta, see ya soon!  ♥


blue

mormor är bäst och bjöd på världens godaste mat igår. puss på dig! sen umgicks jag med mina fina brudar i kyrkbyn! och nu sitter jag med hela garderoben i tv-rummet. fifan vad mycket skit jag har. sjukt haha. men ska fortsätta med de en stund, sen tror jag att jag tar mig en promenix.

Lasse Stefanz – Wait A Minute


I´m gonna knock on your door

madde och jag var barnvakt åt snyggingen i badkaret idag! ♥
sen träffa jag på min cykelkompis på kvällen!
har ingen riktig sommarkänsla än, va fasiken är de här?

3 - lika dum som dig

Gubben och gumman
Gubben och gumman hade sex då det ringer på dörren.
Gumman sa:
- Dom ringer på döra!
Gubben drog ut sin penis en stund och fortsatte sen.
Gumman sa igen, högre:
- Dom ringer på döra!
Gubben verkade inte vilja höra utan drog bara ut den igen och fortsatte sen i lugnt tempo. Då skriker gumman för allt hon är värd;
- DOM RINGER PÅ DÖRA!
Gubben:
-  Jaha, jag trodde du sa ” den gled in i röva”.


beach i bästa kvalité

denna dag spenderades i uppsala på vaksalatorg med caroline, emil och tommy! där vi kollade in swedish beach tour. bilder kommer, men inte idag. men jag hade det en bra dag, härligt spel och många kända ansikten träffade vi på!

Jill Johnson – Oh, vilken härlig da'

Ubi doo jag vill ju va som duuu

oskar min vän ♥
du vet vad man behöver höra ibland!

Per Myrberg – Havet Är Djupt
Stefan Feierbach – Jag Vill Ju Va Som Du


kalas




snodde från sp´s blogg. hoppas de var ok!

yes lite pics från i fredags då några brudar tog sig ut till louise på lite grillning. tackar först tjejerna för kvällen, mer av det här vill vi se! sen tackar vi louise som är den bästa värden som finns! pusss (tur att man inte spelar upword så ofta.. hahah)
lördag idag, och balle. blev ingen beach. gick över till bertil istället som fyllde 70 igår, och han bjöd på fika! sen bar det vidare till kyrkbyn för att fira annika med familj och släktingar! älskarom!


torsdag fredag lördag söndag

snabba puckar är det som gäller nu. har varit igång hela dagen idag och fixat inför maddes avslutning. den var fin men vääääldigt lång. och vet ni vad? hon fick två stipendium min älskade syster. jag är så stolt över dig ♥ morfar var snäll och bjöd på bennys nu också, fetans gott. ska snart vidare ut på äventyr och imorgon startar en väldigt hetsig helg.

fredag, skolavslutning och åka in tidigare och fixa sofia k´s hår. sen vidare mot beach touren. och kvällen blir till att spenderas med ce1 i skogen! lördag åker man in igen och kollar på beach touren sen vidare mot kyrkbyn för att fira faster! och söndag blire final av beach touren. skapligt tagg nu och kommer inte hinna med att skriva något här. men är väl kontaktbra på mobilen NU. missa ett samtal från jenny tidigare idag vilket gjorde mig väldigt deppig nu. ville ju också spela beach.. men hoppas att hon frågar mig nån mer gång senare hihih

om ni har tråkigt kan ni ju kolla in min nya mappis på spotify, dansband grr. har lagt till några riktigt sköna låtar där. och flera kommere att bli! är öppen för förslag så, bring it on!
nej vi hörs va!

jag behöver inte någon

hjärta

en chans till - patrik isaksson

För det fanns stunder som jag lurat mig att det skulle bli vi två,
miljoner sätt jag övertygat dig att stanna kvar.
Jag håller andan nu och hoppas att du ändrar dig,
fast mina vänner skriker nej, nej, nej.
För ta mig an demonerna i ensamhet,
hur ska jag orka det?

Är det verkligen så att det vi hade aldrig kommer igen?
Får jag aldrig mera vara din vän?
Vem får nu vara din vän?
Vem blir kvar hos dig då?

1973

nu är magen mättad med lite nudlar, brocoli och grönsakswook. satt fint i kistan de! nu ska jag vidare till en studsmatta och två fillifjonker troja.

de hörs ingenting längre.


jag har redan gjort det en gång

åkte in till skolan och gjorde nå test på internet om "hur mycket CO2 släpper du ut?" som tur var fick jag resultat på runt 4. jämfört med viktoria som fick 13 hahah ;) testa det här vet ja! sedan lekte vi en lek innan vi fick sluta. sendan drog jag med mig tara ut på en långpromenad vilket var väldigt skönt.

funderar på om jag ska ta mig tid till att läsa lite? en shopaholic i new york.. tror det blir så va


I went everywhere for you



That my heart has been captured
By your funny little smile
And finally I'm happy
If only for a while


tveksamt


thuresson

skapligt snygg redovisning av tre brudar. tror sir N diggaren med (y) så tikker ni ska ta er en titt också

www.internetworld.blogg.se 

snart ska vi dra till matsalen och sen ska vi mysa med elvy och alla kakor. mumma! sen kanske vi myser lite med rolando också, om han är snäll vill säga. 

chiiiiiiiicken
 

de antogs vara så

haha jävla tabbe man gjorde idag då. hade helt och hållet snörat in mig på att jag bara skulle färga idag. och så när jag kommer till frissan säger rose-marie att "vi sparar på längden så klipper vi bara upp det lite" hahah hade tydligen beställt klippning med, vilket var hur jävla bra som hellst. så nu är man blond och fin. så skönt!

de är ju tur att man får skratta lite ibland, "amen fifän, luktar ju!!"


duktig tjej, ohja

nu på morgonen har jag varit duktig och gjort lite mamma sysslor! och eftersom man är ledig idag,  så ska jag väl ta och göra lite lunch snart. sen blire chillendillen innan jag drar mig till frissan för att bättra på hårfärgen lite. satan vad jag längtar!

Until I reach the point of no return, i´m gonna give everything I have



I will never say never, no no
I will fight
I will fight till forever, to make it right
Whenever you knock me down
I will not stay on the ground


sveriges nationaldag

firades.. inte speciellt mycket. låg och stekte med madde medan solen var framme. bra jävla skönte. sen bar de vidare mot uppsala och sen östhammar med barret, där det vankades konsert med sara forsberg (kika in på youtube och lyssna). för satan den ungen kan verkligen sjunga! rös i stort sätt hela tiden.

nej nu ska jag fortsätta kvällen med att dra igenom några michael jackson låtar. det går bara inte att tröttna på grabbn! 

I want you back

jag vill men vågar inte

att börja dagen med lite sol är ju aldrig fel. barret och jag låg och stekte ett tag på gården min och myste med alla jävla mygg! men lite färg fick vi nog. drog sedan på första fotbolsmatchen för i år med mor och monika. och strömsberg vann såklart med 2-0 mot hallstavik. brabra. nej nu blire tacos för hela slanten.


I did it only for you

woho, morsan kom hem med mitt packet från h&m! så nu är man en bikini rikare :) 

 
skickar tillbaka en klänning och lägger till ett fränt linne istället!



och så får man väl gratta robin söderling till finalplatsen!

2

Experten
Anders och Annika älskar med varandra.
Annika: - Oj, det där gick fort.
Anders: - Jojomänsan. Knulla, det kan jag!

Glassvarning
Sigrid, 94 dog under akten. Änkan klagade:
- Det gick bra när vi höll takten till kyrkklockorna. In på ding och ut på dong, men så kom den förbannade Hemglass-bilen.


stanna i solen och känn hur det börjar bränna

de är fint att vara thorénare. har helg nu tills på tisdag, så jag klagar inte! och igår så gick sir N igenom lite inför matte b kursen, och de behövdes verkligen. kanske inte borde vara så orolig för de nu! 
solen skiner skönt ute, och tur är väl de eftersom de är många som tar studenten idag. hoppas ni får en bra dag! och om en vecka så får vi sommarlov. sjukt hur fort ettan har gått egentligen.

nej tror jag ska gå över till mormor och vara lite social med henne snart. var ett tag sen om man säger så.



jag kan inte med ord utrycka min känsla jag har i kroppen nu. det är både skönt och rent åt helvete på samma gång..


känner du det inte?






mina nya brills - göör läckra!
fan kung man kände sig på naturen idag. sol- och våg energi är grejer de (y)
nu.. ut i solen med mina pälsklingar

I'm waiting
I'm praying
Realize
Start hating


1

Syskonkärlek
Per går sitt första år på lågstadiet och har en mycket snygg syster som går sista året på gymnasiet. En dag när Per ska duscha kommer syrran ut ur badrummet med en handduk svept omkring sig.
 – Snälla, kan inte du ta av dig handduken?
- Nämen, Per! Vad är det du säger? Du har väl sett mig naken förut?
- Snälla, snälla, snälla…
- Okej, bara du är tyst sen då.
Per ser först mycket nervös ut men drar snart en lättnadens suck och säger:
- Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen.

tänkte göra en ny kategori här på blöggen. man måste ju kunna få sig ett regält skratt ibland. och jag gillar ju att skratta, så då passar det utmärkt med en liten "funny fan" kategori här! mohaha läs och njut mina vänner


de går bar int

olala, beach på idrotten. skapligt tagg på lägret i uppsala nu! ska bara firra fram lite info sen så (y) solen skiner och de rullar på. två redovisningar imorgon, känns liiite jobbigt sådär men tänker inte klaga eller.

RSS 2.0