Som fan

Ja Barr1 får stå för överskriften! Då vi var och badade igår. Mycket trevligt, tack!

Nu sitter jag här och bläddrar igenom lite bilder, och det slår mig hur mycket jag gillar just bilder! Bilder som väcker ens minnen till liv. Glada, ledsna, hysteriska ja allt man kan komma på! Det är underbart.

På bilden ser ni kusin Amanda, Syster Madeleine, jag och kusin Anton.
- Säg mig en sak, hur vet man?

hoppas kan man alltid göra

Go kväll. Klockan är sisådär elva och jag sitter och skriver på ett PM, biologi. Som jag skulle varit klar med för länge sedan. Men nu är det såhär. Skolan idag var ju slapp? Ja det kändes som en slapp dag men jag vet inte. Väl hemma satte jag mig och skrev på det här underbara PM; et innan jag drog på träning.

Det gick ovanligt bra idag på träningen, må jag säga! Var nog bara för att jag var på rätt bra humör. Allmänt alltså inte inom skolan. (den knäcker en verkligen!) Jop, fredag i morgon och min polerz här frågade om jag ville följa med till stan? Yes, klart jag vill de. Så i morgon blire stan på eftermiddagen :)

Juste, gårdagen. Min kusin Viktoria frågade om jag ville gå på hockey med henne. Så jag Viktoria och Caroline gick på hockey. Men trots mitt sällskap fick jag sitta själv sista perioden. Resultatet blev vinst för tierp med 6-3.

små söta blickar, små söta ord är allt som behövs.


Gliddegladder

Så har ännu en vecka gått. I helgen blev det lite spel. Resultatet kommer här;
 Lördag: Tierp - Falköping b 0-3 (dam)
Söndag: Tierp - Göteborg 2-3 (dam)
                 Hylte - Tierp 3-1 (herr)

Sedan spelade vi junisar borta i Dalarö också, vann tre av fyra matcher. Fast motståndet var ju som det var, trist! Ja måndag idag och jag har väl bara tagit det lugnt. Ska på träning klockan 18-20, sedam hem och sovaaaa! Och i morgon blire förmodligen att jag pluggar biologi. Jippi!

Och ja, snart ska man ha valt linje inför gymnasiet. haha har inte sökt en så det måste jag väl också göra snart!  

Black & white
                                     

brinner en längtan i mig

Ja idag var det skidor på schemat. Alltid lika kul att köra lite vinter träning såhär :) Jag och C tog och testade de ishala spåren. Och visst ramlade vi! Och jag har ont i rumpan. För när vi skulle stanna så satte vi oss typ?! Hur tänkte vi egentligen? Aja vi klarade oss igenom 5km iallafall :)

Ah, juste. Fick brev från Falköping idag. (gymnasiumet) Och jag kom inte in. Sånt som man får ta. Hårt konkurans och så var jag inte riktigt säker på att jag ville gå där heller så det känns ju lite lättare nu när man vet att man inte kom in. Så jag är ledsen, ni får dras med mig några år till i tierps volley haha ;)

Stunder av lycka är ditt vapen


Seven days

 Jag skulle vilja försvinna en stund, går det för sig? 
Inte har det hänt mycket idag inte. Var och kikade på högbergs, och jag vet inte vad jag vill gå. Kanske borde börja fundera tycker ja? Sedan gick jag över till mormor och pratade. Nej ska väl ta tag i det där förbannade läxorna snart. 
 
                                           
   En dagens;
Skjorta: East west (sisters)
Jeans: bikbok
Skärp: ichi (monique)
Ibland förväntar man sig alldeles för mycket.

-

Ah, nu vill jag att ni tänker efter. Varför bloggar just du? Gör du det för andra eller för dig sjäv? Eller hur är det egentligen? Skriv gärna en kommentar om detta så blir jag super glad!
Tack på förhand.

Man måste våga

Nu ska vi börja med lite resultat här. B- laget; Sundsvall-Tierp 2-3   Dam; Umeå-Tierp 0-3   Herr; Tierp-Örkeljung 3-2! Bara vinster denna helg, vilket var super kul! Var bollrullare på herrarnas match och jag ska säga er att det var riktigt svårt att vara tyst under den matchen, grymt bra spel! Och sista bollen blir en brasilien power! Ett riktigt fint Sssssss :D ( för er som inte vet sporten så var det volleyboll)

Aja min helg har varit riktigt slapp. Åkte ju som sagt till mammas faster och hade det trevligt. Sedan på söndagen fick jag ut och ta en promenix med C! Vi tog 5km på vegan, grymt skönt. Sen kanske det blir skidor på onsdag. Suuuuper!

Idag var jag och sötnosarna A & C till tbs och kikade. Såg riktigt bra ut! 
Trots att jag gillar snön nu.. Men visst skulle det vara skönt med sol, en beach plan och en massa underbara männsikor?
 

solsken idag

Ja, så är det lördag igen och visst är det härligt. Har för det mesta slappat bort hela dagen. Men var över till mormor en sväng och fikade lite iallafall. Ska snart iväg till mammas faster, och äta lite gott :) Får se vad som händer sen..

Ja vi avslutar väl  detta lila inlägg med en bild på systrarna blom!
Ha en trevlig kväll!


Saker och ting förändras

Ja nu har jag äntligen tid att skriva här.  Måndag - tisdag var jag ju som sagt i Falköping, provspelning inför rig gymnasiet. Och jag ska säga er att jag var hur nervös som helst när vi skulle börja. Inget kändes rätt, kom liksom inte in i gruppen. Fast det ska jag inte skylla på för jag hade nämligen ingen lust att försöka. Konstigt nog?!  Men iallafall så gjorde vi massa övningar, tester och plus lite bollning. Och inget gick ju sådär bra. Men dagen fortsatte och vi körde ungeför 2 x 2 timmars pass och sen var det mat där i mellan och så. Sedan skulle vi gå till lila teatern och sova. Mamma och jag tog oss då en promenad til willys och inhandlade  godis och tidningar. haha mamma är lite rolig ibland. Aja kvällen tillbringades väl med att bara ta det lugnt.

Men dag två kändes mycket bättre iaf. För då hade jag inställningen att jag inte kommer komma in, det gjorde inget om jag gjorde något misstag och den tanken var riktigt bra den. För visst gick det lite bättre. Men det var inte som jag hade tänkt mig. NOLL tempo! Nästan tråkigt var det.. Men nu är det gjort och jag är nöjd att jag har det gjort nu. Får beskedet nångång nästa vecka. 

Sen har veckan bara rullat på, var på hälsoäventyr med tjejerna i klassen i torsdags. Sex, lärlek och relationer var det som gällde där. Och nu är det äntligen fredag och det är super skönt. Damerna har match uppe i Skellefteå och Umeå i helgen så hoppas på vinst där!

Ge gärnet, eller förlora allt

Besviken är ordet, efter två förluster på två matcher som vi kunnat vinna så är man besviken. Fast jag fick ändå inte spela något så så jätte besviken är jag inte på mig själv som jag skulle ha varit om jag var med.
Resultat: Tierp - Hylte 0-3
Tierp - Halmstad 1-3


Aja, i morgon 6.47 går tåget mot Falköping (12-13) , jag vill bara åka ner dit och krossa dom men bara händerna! Ja ni förstår vad jag menar! Vinnar skalle ;) (fast ändå inte) För visst är jag nervös, fan det är säkert 35 pers där som ska visa upp sig så man måste ju stå ut lite extra mycket, så att dom verkligen får upp ögonen på en! Fast det blir nog inte så svårt, eftersom att jag kan vara rätt högljudd av mig haha. Ja gud ja! Men hör gärna av er på mobilen :)

så ses vi igen på onsdag! puss ;*

Jag diggar mitt horoskop

Jefan, helg igen och det känns super! Allsvenskan ska dra igång och jag är mer eller mindre taggad! Om jag nu får vara med?! Måtte nog ta reda på det om det inte gjorts några förändringar, för det var sagt att jag ska vara med men jag vet inte nu. Eftersom jag ramlade och gjorde illa foten igår :O Men idag är den som återställd! Så det är skönt.

Yes, drar till pappa idag och träffar lillsyrran! Sen på måndag är det dags för mig att åka till falköping! Fan vet inte om jag vågar :O det bara springer i kroppen, jag vill ha det gjort nu! Men det är bara att visa vad man "kan" så att säga. Så då är det bara att bomba med sms! hehe :) Kommer hem på tisdag kväll också.

Lördag: Tierp - Hylte 19.00
Söndag: Tierp - Halmstad 17.00

Hoppas, hoppas, hoppas!


2009-02-08

Yepp, första skoldagen avklarad! Torsdagar suger, förutom idrotten som var rätt skoj idag. Nej nu ska jag ta igen mig lite efter nattens sömn?! Usch kunde inte sova, man har ju som sagt vänt på dygnen! Men ska snart iväg och träna med junisarna. Sen blire nått möte och därefter träning med damerna. Mycket fun där alltså!

du vet hur man får en att leé sitt största leénde utan problem.

Andra avenyn



;*

J-vm 1.30

Sitter bänkad framför tv nu och väntar på att Sverige - Canada ska börja! Jag hoppas på att det blir en bra match :)
Nu kör vi! ;*

Johnny English

Ja det ville inte att man bäddade in den så nu får ni kolla såhär ;) haha man tröttnar ju aldrig på den där människan!
http://www.youtube.com/watch?v=BGQ0mpC8iKg&feature=related

Stolpskott här

JAAAAA, JAAAAA, JAAAAA... ja. såblire med en marina som inte har tränat på en vecka, måtte avreagera sig lite då vettu. hehe

Yepp, idag vare riktigt kallt när jag vaknade. Cirka 18-19 minus ;O herregud säger jag bara!  Idag blev det hockey med A. haha det var kallare ute än i ishallen så vi kurade ihop oss där inne i det "varma?!".  Vinst blev det för grabbsen och pizza när man kom hem. Tror nog att jag får äta pizza i morgon till lunch med, den var ju jätte stor! Ja juste, Sverige vann ju mot Slovenien i JVM  5-3! Så i morgon blire att titta på finalen :D

Så satans bra det var, du är dagens stjärna.

Filmdagar borde komma lite oftare

Zatura - Ett rymd äventyr , The greates game ever played , Mamma mia , American pie betahouse och sist men imte minst Step up 2!

Ja sådär har min dag sett ut ungefär, började med en film i morse och sedan gick jag över till mormor en sväng. C hörde av sig och jag åkte dit. Vi satte oss och tittade på en film som M hade rekomenderat, " kunde det möjligen vara en av dom filmerna du brukar somna till?! "  haha, men iallafall så fortsatte kvällen vidare med film.. Klockan blev mycket och till slut lag jag mig i sängen medans min vän här satt och nörda lite till. Somnade nog rätt snabbt efter att jag hade lagt mig i sängen hehe.

Aja idag blire ännu mera film you know! Twilight med C såklart! So see you! :*


-

E.T
du kan inget annat än älska han, och du blir mer än älskad tilbaka.
- call home, call home..

RSS 2.0