if this summer feeling could stay forever i could tell that i will be happy for rest of my life

Jag känner nu att mina ord inte räcker till till att dela dom mer er. Och när man inte heller har nått sommarjobb att gå till om dagarna så känner jag att det bara är till att köra sommarlovs style rakt igenom! Leva livet som man aldrig har gjort förr..

 

Men de dagar som har passerat mitt liv varit heeelt jävla fucking awesome! Fullt ös hela tidn ba! och att ha tillbringat dessa dagar med så jävla fina människor gör mig varmt om hjärtat. Och midsommar blev ju bättre än bäst, stort tack till alla för en fin dag/kväll/natt. (bättre än förväntat alltså!) men nu äre dags att fortsätta sommarlivet. och inom kort hade jag täänkt att de ska komma upp lite sköna bilder här. så ni får lite ögongodis å se menar jag. så länge.. hejpaa

 

"Det är aldrig för sent för dig Marina!"

 


show me your moves



kanske världens bästaste jeans jag har på mig. värt varenda öre kan jag lova! och se vilken snygg polare man har då, helt galet!

låt mig behålla det sista av min värdighet

jag la min lycka i dina händer
det var ingenting du bett mig om
här är platsen där allt tar slut
så säg vad du ska säga
gör det nu


himlen är oskyldigt blå

dessa stunder, när man blir glad och sprallig i hela kroppen och man bara ler. och det fasten man egentligen har något som tynger ens hjärta. det är en fin känsla må jag tycka.

blidde en tripp till stan idag igen, och denna gång hade jag turen med mig så jag fick sällskap av amanda! vi shoppa på oss lite grejer i valbo och sen i stan. gött! bar därefter hemmåt och vädret dissa då ellis beachplaner.. men istället kom barro till mig och jag pröva på och gjorde henne fin i håret. gillar och göra sånt på folk :) men resultatet kan bli mycket bättre - de lovar jag! dags och slagga i nya dubbelsängen, nybäddad och helt för mig själv.


hej söndag. och se där, där är mitt snygga örhänge som jag fick av barro i present. galet snyggt!

I can´t handle it anymore

i hate that thing that happens right before you sleep. every mistake you've ever made, every word you wish you never said, every moment that made you cry rushes through your head. and all you can do about it is cringe and pretend it all never happened.

Och varje gång du tar min hand tänder du en eld. Hjärtat slår i brand, jag vill gå ut med dig ikväll. Du är sensationell, så sen-su-ell Mickey

att shoppa på en regning dag kan väl vara bland de bästa som finns. speciellt om man hittar de saker som verkligen faller en i smak! så nu har rummet fått sig lite nytt, och mer ska det bli. kom även hem med lite andra små saker, vilket var mycket bra. så ikväll har jag bara donat omkring i rummet och även bjudit mormor och morfar på fika. lugn söndag, funkar de med.


Att du är störst och bäst det vet du allt för väl



tystnaden som uppstod när erika blev blond och jag brunett

fick ett litet ryck såhär på kvällen när ellis och jag ätit lite rabarberpaj. ni ser själva resultatet här! undra hur länge man kan palla trycket av att vara brunett.. men för tillfället känner jag mig nöjd, och de gör ballen bredvid mig också!

hon gör allt för att göra mig lycklig

de senaste dagarna har det inte varit allt för lockande sommarvärme om man säger så. men det är bara att försöka göra det bästa av situationen och ha roligt ändå :) så jag har skrattat arslet av mig med caroline och bakat en av dom godaste rulltårtorna jag ätit! rört på fläsket med erika. sen haft  lite finmys med sarah och caroline - alltid lika fint! sen har jag och madde varit hemma med elise och igår gick vi och fika på konsum, hihi. i torsdag åkte jag med mormor och morfar till stugan och plantera lite blommor och jag gjorde även mig en krans. blev en sväng till farmor och farfar igår! och idag har jag hunnit med ett besök av amanda, länge sen nu! och ikväll blire nog till att umgåsa med erikA!



Jerry Maguire


känslan av att må bra




'



lite bilder sen beachen. några har även evelina stenmarck tagit, mycket coola!
efter finalen var klar så samlades alla funktionärer på läktaren för att vinnarna ville tacka oss med hela deras hjärtan, att vi hade hjälp till och stöttat dom under helgen. dom var så glada och nöjda! lika så var det många som tyckte vi skötte oss bra, förbundet, domarna och ledarna. och så mycket beröm som jag själv fick igår har jag väl aldrig annars fått. det kändes verkligen att det jag gjorde och slet för syntes och uppskattades av dom flesta. det gjorde mig glad ända in i själen att höra deras ord.

swedish beach tour 2011

En helg som denna glömmer man inte i första taget! helt galet vad mycket jag har hunnit med egentligen. Och vädret kan man ju absolut inte klaga på!

 

Fredag: börja med skolavslutning och det blev bra när vårat egna tbs husband spela några låtar. Så duktiga. Sedan bar det vidare till vaksala torg för att skåda swedish beach tour med caroline och sarah! Sen var det dags för mig och börja jobba som bollrullare och krattare. Det kanske inte låter kul men jag tycker det faktiskt är helt okej. Med tanke på att man får se matchen på bästa möjliga ställe och så får man ju stå nära spelarna med ;) kom hem vid åtta sen och då blev det en biltur med b-rudarna!

 

Lördag: gick upp klockan fem för att ta sex tåget mot uppsala. Där vankades det 12 helt otroligt grymma matcher! Måste säga att det var nog bland dom bästa matcherna jag sett.  Får inte heller glömma alla goá människor som var där under dagen! Och vädret ville inte vara sämre det heller, så det stekte satan under hela dagen. Efter de långa 13 timmarna på touren så begav jag mig till pia för att låna duschen (gissa om det var skönt..!) och piffa upp mig inför kvällen bravader. Drog mig fört mot kalas för att träffa brudarna, sen var det dags för bankett på O’learys med beachfolket. Där åt vi och drack gott innan vi begav oss till saluhallen! Mycket folk vare, och hem kom jag vid tre tiden. Och där var mina 22 timmar gjorda för den dagen. Trött och sliten tjej men det var en mycket fin dag och kväll vare helt klart :)

 

Söndag: sista dagen på swedish beach tour. Kändes lite trökigt.. men spänningen steg ju närmare finalen kom. Och det vet helt sjukt. Läktaren vad full, solen sken, och spelarna var grymma! Mycket, mycket fin dag. Efter prisutdelning och allt tjo och shim så var det dags att riva hela spektaklet. När jag sen skulle dra mig hemåt så hade jag ingen röst alls. Det börja spöka redan i lördags så när vi var ute så sa jag inte direkt så mycket, fast det gjorde jag inte under hela söndagen heller. Gick fan inte!! Haha men när jag sen var hemma där vid nio tiden var jag helt slut som artist.

 

Men jag har haft en helt awesome helg. Alla gånger. Så underbara människor man träffat, och så bra beachvolley man har sett. thanks


there´s that one person you´ll never get over no matter how long it´s been

stekt sönder på beachen idag så näsan är röd. men kult äre, och kultigare kommer det att bli hoppas jag! imorgon kommer bli en lång dag, åka med sex tåget in på morgonen. slit och släng ;) så vi hörs la en annan dag typ, om detaljerna som jag gärna vill berätta om. hihih så ska jag passa på och tacka evelina som jag fick åka med hem idag också. och mina fina tjejor.

fredag hela veckan

ooh ja. idag har man planer. hela helgen är en plan. en bra plan? det hoppas jag verkligen. först skolavslutning på norrlands. därefter ska man vidare och jobba på swedish beach tour! och den här gången lovar dom faktiskt soool. sen hoppas jag på att man får komma ut lite när man kommer hem. grilla? chilla? utgång? ja alternativen finns, men inga svar. jobbigt läge. får ta't som det kommer känner jag.

veronika maggio - snälla bli min

låt det vara som i en film

Brinner en längtan i mig. Låt mig få komma till dig. Stunder av lycka är ditt vapen

ibland undrar jag vad folk värdesätter här i livet. vad är det för saker man prioriterar först? nej, lite sårad blir jag faktiskt.

ikväll har jag varit på tjejkväll på moniques och millis med några fina brudar. det var verkligen jättetrevligt och roligt! barret blev sminkad och jag köpte på ma massa grejer. bla en långklänning. woopis, pengarna ba rullar ut ur plånkan. nu känner jag mig lite stressad här också, ajaj magen :(

nyfrisserad



jag älskar verkligen att gå till frissören. och att ha rosemarie som frissör klagar man absolut inte på! nu ska jag ut i solen igen och ladda batterierna inför kvällen.

så vad är ditt försvar, till att ge dig av

bohoo, idag hans det med mycket. spelat kubb med kubbkungen barro. och faan vad gla jag blev när jag fick vinna EN gång, för inte äre lätt att slå henne om jag säger så! efter det har jag varit till bergstäckten med erika, camilla, otto, theo och lilla söta hugo. jag blev bjuden på fika av gulllet och sedan tog vi oss ett härligt dopp. bra skönt i vattnet faktiskt. och nu till kvälls har jag pumpat lite med brudarna. haha, gäller och ligga i vettni. nu känner jag mig lite rastlös. och allt känns bara helt åt skogen.

helt galet vad glad man kan bli av att shoppa

idag har jag spenderat massa pengar. bland annat dom här små söta skorna som är på bilden + två par andra skor och sen en tröja. fick även ett par örhängen av barro - sen present, mycket fint! visst känns det lite hårt att man inte har den kvalitén på utseendet för att inte kunna få ett jobb. antar att de är den svåra delen i livet. och eftersom man har sommarlov nu  (förutom skolavslutningen på fredag) så  tänker jag inte säga att det här är mitt sista sommarlov. för jag kommer ha sommarlov hela livet like a student :)

Erika Johansson, 18 rockande år!

här är bruden alla pratar om!
ett stor jävla grattis på dig skruttan.
love u ♥

ja ä int bitter..


"vi älskar när sverige vinner"

ojojoj, vilken jävla man får skåda från tv soffan då! sverige - finland och det blev precis 4-0. zlatan the man, eller hur äre?

välkommen in




hej hopp, det är då här jag kommer hänga hela sommaren (vid poolen) när det har blivit klart. mmm, lööve it. idag har det hunnits med mycket saker, spenderat lite pendar, plugg - sista för den här terminen! rört om i rummet, fotboll och häng vid bergstäckten. gött värre. nu äre sällskapsresan som gäller vettni

the moment you give up, is the moment you let someone else win.

första bad/doppet i poolen idag, var väl inte så jävla varmt. men det dög! och nu vet man ju vart man ska hänga i sommar, höhö. lite tacos och rabarberpaj på detta och nu känner jag mig mer träningsugen än någonsing. kan kommun sätta upp nätet på bechnätet nån fucking jävla gång kanske?? vill ju spela nuuuuu!

That it takes a fool to remain sane

sådärja, har spenderat denna soliga dag ute vid bergstäckten med caroline och sarah :) målat lite staket åt mormor och morfar har man också hunnit med. väntar ivrigt på att grillen ska bli klar nu, ba vattnas i mun fan haha. sen blire nog till att umgåsa lite med erika the maan! gött´e

1 - juni - 2011

studentfirande igår var ju hur fint och trevligt som hellst. inget regn varte och solen kom fram mot kvällen med! känslan av att se alla där på plats. uppklädda och med världens jävla leende. man kan ju inte annat bli glad för deras skull! och snart är man där.. hoppas man får känna lika glädje själv då. efter att hade tittat på när alla sprungit ut  ur skolan och hoppat på deras flak så begav vi oss vidare hem till familjen jansson där det bjöds på fika, mat (helt underbart gott) och massa mys! efter en sån här dag är humöret på topp i flera dagar framåt! släkten in my heart - forever.

 

kvällen fortsatte sen jävligt bra. trots alla blåmärken och skador så var det roligt. tackar så mycket för sällskapet! var helt klart en godkänd första runda på bj :) och fler kommer det väl bli?? & tjejer, ni är bäst! ♥

 

här kommer iallafall lite bilder på min kusin och hans tjej jennifer som också tog studenten igår :)

grattis till studenten bästa kusin mattias ♥


Caroline Forsberg 18 balla år!

världens bästaste, gladaste, helt jävla underbaraste vän.
grattis på födelsedagen, idag är det din tur att bli stor!
love you long time ♥

RSS 2.0