shopping sugen, ohjaaa



jag tror jag blev lite kär nu. fysatan. den är ju helt perfa!
nej nu jävlar blire till att shoppa nån dag. de ba drar i fingrarna; kläder,kläder,klääääder!

jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig. hur fel jag haft förstod jag först när du stod framför mig

hallå hallå. sista dagen i februari idag. kan knappt fatta att jag (och sarah) fyller på tisdag! sjukt vad tiden går snabbt. men som sagt, söndag idag och jag har tagit mig lite tid till att plugga lite. och det där med att de är skola imorgon.. vafan ska de vara bra för? och de gör ju inte saken bättre av att jag måste åka sju tåget varje jävla fukking dag, ensam dessutom ;( men sånt skit får man ta ibland.



två göre snygga brudar, och drinken som jenny bjöd på!


innan klockan slår sitt sista slag

home sweet home. äntligen hemma efter en långdag på åland. och vet ni? vi kötta sönder åland med 3-0! vilket innebär att vi blir kvar i div 1 i höst med. så grymt jävla skööön     T! god mat på hemvägen med. och så fick man sig en flört vid ostdisken samt i baren då vi lurade på en kille att vi skulle träffas på en krogen i uppsala. hahaha ja jag säger åh de. bra kul hade vi! och nu är det bara till att börja tagga till u19 SM kval som går av stapel snart!

st elmo's fire

lördag nu. och hur ska den spenderas då? jo drar upp tidigt idag med mitt volleylag och drar över till åland för att spela lite boll. och sen är det raka vägen hem! må ju hoppas på att man är lika pigg då som jag är nu. men de tror jag väl, hihi. men ha en trevlig lördag så hörs vi väl!


fuck you på dig med

det blev en trevlig liten rutt med erika på stan. tror vi båda längtar efter sommaren nu! hihi. sen var det bio på schemat, farsan. och den var ju bra rolig den. fick mig ett par skattanfall, så då är det en bra film! hahah. håller på och firrar ihop en sallad tills ålands trippen imorgon. och den kommer bli sket god!


skrik ut i natten, att du har ångrat dig

dagen slutade bättre än vad den började. sista träningen för lovet var ju dock lite tråkigt. men har väl lagt på mig lite extra skills nu hoppas jag! sen blev mitt hår sketa fint, äntligen lite mera blondi igen! och vidare på träning igen. kanske dags att börja tagga till åland? njaaaeee. heheh. 

drog hem till amanda sen och umgick med henne och malin. bra kul de haha! och där avslutade jag även min dag. och idag fick man förfrågan om att åka till uppsala, så sure. en liten sväng dit sen tror jag det blir bio ikväll! hihi

tjenixxen

something beautiful

åh så spännande de var där ett tag, satt där skrek för mig själv i soffan! men tillslut så vann slovakien med 4-3, och sverige åkte ur OS.. finns knappt ord för de, men trist äre. känner på mig att den här dagen bara kommer att gå utför nu. fast hoppas verkligen inte att den gör de. mem ska snart gå och möta erika och sen blire till att träna bort alla dåliga tankar.

hey you, how are you?

eyes of the tiger

jag vet inte vad jag väntar på. eller förväntar mig? men bra känns de inte..

skapligt skönt med ett guld i sprinten för grabbarna! och sen upp vid sextiden imorgon och kolla sverige - slovakien. spännande värre.



ibland har man ju bara lust att vräka ur sig alla dessa ord. och de har jag fanimig lust att göra nu.. men ska försöka hålla dom inne! hehe

you got a mail

satnagel..har ni hört de ordet förut? de hade inte jag gjort fören LM drog den kommentaren till erika igår hahaha. bra roligt de! och träning idag igen. och fan de börjar ta sig tror jag! bagger bagger bagger är de som gäller. och nu jävlar ska jag bli bättre på de! och mormor bjöd på mat idag med så de va gott de.

imorgon är det ett fullspackat schema! träning, hem, frissan (äääääntligen ryker utväxten!!) träning och sen ska jag nog umgås med amanda och malin på kvällen. men sånt gillar vi!

nej high five spotify som felice skulle ha sagt


de värmer verkligen inombords

skapligt bra morgon jag hade idag. knäppte på tven och ser att det är madagaskar 2! var ju bara tvungen att kolla på älsklings filmen innan jag drog mig vidare till aspenhallen för lite träning. gick ju finte för oss bruds! hoppas på att de blir lika bra imorgon :) sen gick jag och madde över till mormor & morfar och då blev jag klar med os mössan. efter att ha gjort om den några gånger! haha  




mums vad skönt de är med stora blåmärken! ser ju inte ut att vara nått men de känns förjävligt ska jag säga er..


cartoon heroes

amen hallå! nu är jag nytränad och nyduschad. skapligt skönte! sen är det ju ba plus i kanten att man fick sig ett leende på läpparna, då man fick skratta av sig lite på träningen också. hahah bra roligt. tur ba att felice också var lite skrattig idag ;) och så blev jag ännu gladare när jag läste sp´s blogg, så skön brud de är!


det som känns toppen för stunden kan kännas förjävlig i den andra


every little thing

yeah ba -20 idag. visst är det härligt! fast lite glad blir man ju när man såg solen lysa! sitter här med ronja och släppar, väntar på att amanda ska komma inrusandes snart så får vi se vad som händeråå! och så tikker jag sind om amanda w som är sjuk. du får krya på dig!

nej, hörs senare!


känn en doft av kärleken

yes, blidde två vinster idag. och i båda matcherna drog dom ut till fem sett! men bra matcher vare iallafall. sitter nu hos ronja och ska söva över här i natt. kanske tvingar upp henne på lite hockey vid sex tiden sen :) hahah sötnosen min!



när hon blir stor ska hon bli min peronliga kock, deni!


happy birthday!

idag är det ingen vanlig dag nej det är kusin mattias födelsedag hurra hurra hurra! jajemensan, idag fyller matte "zlatan" jansson 18 bast. den lilla killen har gått och blivit en stor grabb. hoppas du får en suuuuper bra dag idag :)

tänkte köra en liten bildbomb på den stora grabben!





love you man!



hakuna matata

har varit hos mormor nu på dan och firrat med mössan. gick finfinte! men nu drar jag ner till hallen för att titta lite volleyboll. ooooch så kommer sp och kollar med mig sen! hihi

dam Tierp - bromma 14.00
herr Tierp - vingåker 17.00

gratis inträde så vad väntar ni på?


så jävla skönt

guld till marcus hellner och brons till johan olsson!
grattis grabbar, de gjorde ni BRA!

you make my dream come true

började bygga på en mössa när jag var hos mormor, och visst gick de fint tills jag kom hem och insåg att jag lagt på tre maskor.. suck! så nu blire till att firra det imorgon.

och fukk så jävla kallt de har varit idag! fan fryser asset av mig juee ;( hoppas barret har lite ont i asset när hon kliver av tåget! HELVETE, flyget ska de ju såklart vara! men iallafall så tyckte jag att hon skulle stå lite innan hon skulle gå på flyget. "du kanske ska passa på att stå lite nu, du ska ju ändå sitta i tolv timmar sen" och till svar så får man; nej jag orkar inte hahah! höll på dö ja. nej men nu ska jag leta reda på min vän sp.



sppp, gömmer du dig i pankis bussen kanske?

utan ord blir det ingen lätt visa

blidde taxi hem igår. hehe skapligt! vaknade tidigt idag, och pigg som en mört var jag också! så jag följde med caroline till arlanda för att sedan lämna kvar henne där och se hennes flyg åka bort till thailand. saknar brudn redan nu..

menmen, ska snart bege mig till mormor och umgåsa lite med henne!




OS såklart

jamenvisst, OS i all sin ära. och nu jälar sitter vi bänkade i soffan och inväntar vitryssland - sverige! hoppas att amanda kommer och hejar med oss snart. great kväll or what? jag gillar´t staaaarkt!


oh boy

ja snabba puckar här nu! ska snart åka iväg till kyrkbyn för att umgås med mina älsklingar. eftersom barret far i väg till thailand imorgon så måste vi ju umgååås mikket inann hon far. hihi drog en snabbis på monique tidigare idag med systrarna och julia. hitta mig lite smått och gott sådär.

trevlig fredag på er!

Super, super, superman

nämen tjena hallå! har nyss fixat naglarna så nu är dom rosa och fina igen. ska väl ta och säga att man har sportlov nu! men satt och tänkte på om man ska sporta arslet av sig eller ba chilla på sportlovet? ja det blir väl en kombi på det tror jag!

måste ju tillägga att sverige slog tyskland med 2-0 inatt. har nog tagit några dagar att komma in i os tittandet för mig. men fan så spännande de är! hoppas på att vi kan dra hem några medaljer till innan de är över.

yes,  och ikväll är det träning som vanligt satte vi hörs va!



ONSDAAAAG

sådär ja, då var naturkunskaps provet gjort. men vettefan hur de gick. kändes bra när jag pluggade igår men hur det gick är ju en annan femma. ska snart ha hjärt och lung räddning i fyra timmar så ska väl börja tagga till de snart!

juste, körde ju fys igår på idrotten. "800 poängen" då man skulle samla ihop massa poäng för hur många övningar man gjorde. körde ju arslet av sig men han inte med två övningar vilket jag blidde lite sur över. men visst känns de i kroppen att man fysat i två dagar nu. fast tror jag ska köra det här på brudarna nästa måndag. låter väl spännande ;) hehe

nej nu jävlar ska jag tagga iväg med mina fina vänner sp och barret!
tjenixxxen

fettisdagen

som sagt så är fettisdagen idag, då man får äta en semlaaa. kommer jag göra det? tveksam men kanske äter nått annat mumsigt istället. hihi

känns inte som om man vill äta något fett idag överhuvutaget. eftersom vi ska köra ett hårt fyspass med DK senare idag. men de återstår att se. nu ska jag arbeta vidare med mitt reklamblad och hoppas på att jag får ihop nå skit innan lektionens slut.



har´e bra!

b-rud caroline

chacha, caroline här. marina intensiv jobbar (nästan) så därför våldgästar jag hennes blogg i några minuter. jobbar med uppsatsen på svenskan, svenska i tre timmar på måndagar är nog dagens höjdpunkt. ja nästan iallafall. marina själv ska nog träna ikväller, ganska så säkert!

har ätit både nötter & choklad idag.


Glad alla hjärtans dag gott folk



har inte vädret varit underbart idag? blev på så mycket bättre humör när solen sken fram! hoppas ni haft en mysig dag nu när det är alla hjärtans dag och allt. blev ju bara lite avundsjuk när mor fick en bukett med 21 röda rosor! hihi

skulle skriva nått mer men hinner inte tänka vad det var för de står två gamar här och skriker på mig att jag ska skynda mig, så jag får väl ta och skriva de sen helt enkelt!

seeyaa.

jag ville bara säga att de jag såg kommer aldrig riktigt försvinna ♥

kom och ta mig långt här ifrån

go förmiddag! började dagen med att umgås med caroline och johanna, innan jag for vidare till frissan och trimma frillan lite. och det blidde bra, as usual! sedan träffade jag på ronja en snabbis därefter åkte jag hem och nu sitter jag här på golvet och håller på att packa till farsan.

det är utan tvekan att ens tankar hoppar upp och ner som dom gör. man vet varken in eller ut. och känslan som fanns där blir nu en slags rädsla att aldrig få känna såhär igen.

ja vi hörs helt enkelt.

But I see your true colours shining through

våran redovisning på engelska gick bra, trots att lilla sp satte ett ord i halsen och kunde absolut inte utala det haha sötnos. träningen ikväll var skapligt chill. det var så tyst och skönt i hallen när inte a grabbarna var där haha. men de flöt liksom på, och sen kom soldaterna in och de livades till lite.

imorgon har man tid hos frissan klockan två. yeeeees säger jag bara!



satt och prata lite före träningen, och fukkkkk så sugen jag blev på att lira lite badminton. nångon som är på?


känslan är inte den lika som jag fick för mig

varför var jag ens orolig? såklart hojen stod kvar. den hade inte rört sig en meter, så glad blev jag. och nu står den i garaget och fryser :) haha

nej nu blire till att läsa på lite på engelskan, eftersom jag och sp ska krossa er andra imorgon på redovisningen. känn på den! och sen blir det andra avenyn såklaaaaart.

om de ändå kunde växa liiiiiite snabbare..


stjärnan själv

KöpingTobbe besöker Leksands IF och Ejendals Arena



hahahah, my lover! vad skulle jag göra utan dig?
och den meningen som man har hört mest idag måste nog vara; jag vill heeeeeeeem!

i want to break free

kom hem för ett tag sen då jag varit barnvakt åt jonas små underverk, saga och max. hihi och så fick jag nå ryck när jag kom hem så bädda nytt i sängen med. sköönt! 

må hoppas att min hoj överlevt natten, annars blir jag ledsen i ögat..


jag är fattig bonddräng men jag lever ändå

nu ska jag ta min snöslunga till cykel och cykla till barrrret! fått lite nille på tommy körberg med. hihih fin gubbe de.



du är best kompiiiiis.

summertime

fuck, träningen inställd pågrund av takhelvetet... jävla snö som förstör. nej, det blir till att ragga upp barret på en runda nu.

de lutar åt ett håll, men går åt ett annat

yes, b-laget krossa uppsala med 3-0 och a-laget blev krossade med 0-3. synd synd, men de var dom på håret hela tiden! sitter nu och jobbar på mitt tal tills imorgon, känns som om jag bara skriver massa strunt. ska prata om hur jag börja spela volleyboll. haha kul och veta liksom, men visste ju fan inte vad jag skulle prata om annars. men de får duga. märkte att de var hela sju år sedan jag började.. haha syns inteeeeeeee men. hahah

slutar feeeem idag, sen hem och äta och vidare på träning. sju till tio. sen blire att hoppa i sängen direkt. skapligt trött man kände sig i morse ba. yeaaah (h) så lär ju behövas lite sömn tills imorgon.

dra dit pepparn växer

ooohja, när man kom hem efter en lång dag med mycket spel så fortsatte jag min kväll med favvo brudarna mina! trevligt var de :) och dagen idag kommer att spenderas i aspenhallen, först blire till att titta på b-laget. därefter drar vi till brorsans för att sedan heja fram a-laget till 3 poäng. låter ju skapligt bra tycker jag.

see you later!



- de e bööörnen man vill se!


dag efter dag, gång på gång var jag på väg

yes, det blidde en skjorta på mq och shampo & balsam från noni tillslut. men visst finns de ju mikket man skulle vilja ha, ja ohja! nej blir en tidig kväll idag. för imorgon vankas kval till u21 sm i uppsala. så blir borta hela dagen..

dansband är grejeeeeeeeer de


huvudstaden i en annan kategori

är nu i stockholm med c & c! så hörs när vi kommer hem

you wanna be famous

det är bara att ge och ta emot ibland. och har du svårt för detta så behöver man inte trycka ner andra för de. för gnälla kan man göra någon annanstans, tycker jag.. ååååh, suck. 

yes, skolan gick snabbt idag. chill på både matten och engelskan (y) så saaaatans skönt att vara ledig imorgon med!


pappa sa att elise hade frågat när vi skulle komma nästa gång. "hon saknar er så mycket"
åh, mitt lilla hjärta. vad skulle vi göra utan dig? ♥

hjärtersju

idag är det ingen vanlig dag för det är amandas födelsedag, hurra hurra hurra! ja idag fyller min älskade kusin amanda år, så jag hoppas hon får en super bra dag!

skolan idag var rätt okej, gillade iallafall naturlektionen. hihihi nej nu blire till att slappa framför tven resten av kvällen. kanske skriver lite på svenskan. * åh satan vad gott de var med kladdkaka, lyckades prima med den idag!



jag älskar dig amanda lindberg ♥ (ja och lilla hannah där på bilden med hii!)

Rhythm of my heart



nu ska jag dricka ett stort glas med mjööölk! sen ska jag skriva lite på min artikel, tror jag.

i try to forget something i never will forget


1 Februari 2010

kom på att de är ny månad nu också, så det är väl bara att välkomna februari!
jag har lite ont i fingret nu också, brände mig på en lampa då jag skulle rädda sofias jacka från att brinna upp! satan så varmt de blev. hahah

 

stackars SP..
om ni vill bidra till en ny luva eller något anant dyligt så kontakta mig!

mummmms!

den långa dagen har bara börjat och jag känner hur magen min kurrar högt. blev ju inte bättre av att man såg denna godsak här nedanför. skapligt god den såg ut. må säga till mor att hon köper sån sen! och vet ni då, sofia hade en älg hos sig i morse. klockan 4.37 skulle hon gå på toa då hon plötsligt såg ett par ben vid äppelträdet. sp; nemen se på tusan, vi har tydligen en älgjävel på besök, trevligt!  hahah 



slutar vid fem idag, och sen drar man på träning och kommer hem vid nio. jippi.
tjongimedaljongen


RSS 2.0