paradise

har rejsat runt på köpingen och även tatt sa en fika på royal med ronja, barro och amanda som är hemma i tierp! min fina kusiiiinvitamin. planera även in lite trevliga saker till i vår.  men nu ska väskan packas för att sen åka vidare till farsan baloo. blir sen två träningspass ikväll. fint med höstlov.

"så jääävla fin miniräknare! bajens färger å allt!"

trippen till Gary´s var ju mer än bra. och ni anar inte hur mätt jag är just nu. haha helt galet! en maffig varmrätt och en linus specialare till efterrätt, saaatans smarrigt! och man kan ju inte bli annat än glad när man får umgås med så kärt folk sådär på en söndagkväll :) men så jäkla ballt att linus lagade all mat också, duktig han lilla ponken :) så där ska vi nog gå och luncha någon gång mina damer! softa lugnt fan, la lov i mörgon.

söndag baby

ikväll åker mamma, per, madde och jag in till uppsala för att äta på Gary´s med bästa anna & hasse!
- love
to my best friends.

Life goes on, It gets so heavy, The wheel breaks the butterfly.


Cause you're hot then you're cold. You're yes then you're no. You're in and you're out. You're up and you're down. You're wrong when it's right

åh vilken bra fredag jag fick. nästan en tio poängare där fan. börja dagen med att göra massa ärenden. införskaffade mig ett par vinterskor på samma gång. snigga sö. på kvällningen kom louise till mig och vi drog sen vidare till gävle med en jävla massa fina människor! vi dansaaaa, drack gött och hade det bara helt awesome! träffa på robert från intersport och han stackarn hade fått hela hans iphone förstörd och hitta nu inte till sina kompisar haha ;( berätta att jag skulle vara hos dom i mars iaf, och det tyckte han skulle bli skitkul :)) synd bara att jag inte tog nå bilder, för fick faktiskt till håret och allt jäävligt bra haha..

nej men en satans kul kväll hade jag minsann! gjorde sen sällskap hem med bästa kusin mattias. åååh vad jag tycker om dig!! sovsällskapet mitt åkte tidigt imorse, men nu ska jag kila över till mormor och morfar. sen blire nog en myskväll med fina vännerna :)

en ädel sanning

puuh, det tar på krafterna att tänka såhär mycket. inte lätt när man inte äger så mycket smarta hjärnceller menar jag.. hehe men bara kriga på så skiten blir klar någon gång! ska åka och träna lite om en stund nu också. kanske det där innanför skallbenet vaknar till liv igen efter. haha nej men ett päpple på de här så!

miss you my dear


You've got that smile, That only heaven can make.

det är inte undra på att elever blir skoltrötta när man får noll respekt eller hjälp av lärarna. hur fan tänker ni? tur säger jag bara att vi har underbara Sir N som mentor. nu ska vi klara det här tillsammans!

så himla kul när människor ska knäppa kort på mig när jag sover.. mm, verkligen älskar det. eftersom jag ser ut som ett jävla miffo. kul då att rikard fick sig en fin bild idag att ladda upp när det för en gång skull var JAG som somna, hehhe. men faaan vad du ska få unge! när jag kom hem trösta jag mig själv med en finfika med mormor.

ska snart dra mig mot hallen och avverka lite energi, lite ilska och mycket glädje!

stronger then before

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

inte veckans bästa dag

hur tapper är inte jag då? sitter och väntar i fyra timmar för att få ha idrott b med bussines klassen som just nu har engelska.. nä men vänta är kul mina vänner. kan man ta sig en regäl funderare på livets alla problem! haha men snart så får jag gå och byta om.
och schemat för ikväll är inte så mycket mer än att det blir sa ett träningspass där vid nio tiden. så hejpa


woop woop

alla som förtärde alkohol och var ute igår, hoppas ni mår som skit nu och att ni ångrar att ni beställde in den där sista drinken. heheh

nej men nu ska jag snöra skorna mina och bege mig ner till hallen. dags att visa vart skåpet ska stå, för här ska det bankas boll. seeen ska jag sitta i sekro på herrarnas match. kom och titta förfaaan. och bam om du inte är där människa.

tierp-hylte 17.00

if i go left, would you follow me then?


"allt för min syster" helt underbar film.

en resa upp till sköna dalarna skulle göra mig gott nu. jag vill träffa min fina kusin amanda & wilma. se dagen bli till natt. shoppa som en galning. ha så roligt att jag inte vill åka hem igen. må som en kung. och kanske träffa på ett annat fint ansikte. jag vill det. verkligen.

BAM!

some people just need a high-five.

in the face.

whit a chair.

Parasit: organism som livnär sig på en annan individ på ett sådant sätt att denna far illa. Parasiten överlever inte utan sin värd.

heeeii. de är full fart om dagarna känner jag och jag har bland annat hunnit med att ha myskväll med erika och emma, haft kidzvolley träning, pluggat och även gjort ett besök på lager 157 i uppsala. hitta mig en tröja och en rolig mössa haha. och igår blev det mys och kortspel med fina kompisar!

hade tid hos tandläkaren idag, och tror nog alla andra också hade det! haha galet mycket kända ansikten man såg. men nu ska jag fortsätta med min slappa lördag. kan ju behövas det med ibland

Erika is the KING

vad slår egentligen ett sms från ens finaste vän där det står att hon hagit körkort? fick världens bästa glädjerus genom kroppen! kunden riktigt se framför mig hur glad erika själv blev när hon fick vet att hon klarat det. ååååh så bra hon är den snyggA, smärta, tokiga tjejen våran! stort jävla grattis bejbi, satan vad du kommer få bränna gummi ;)

fast det pissregnar utanför fönstret så är det helt ok ändå. fick lite information om business tripen i morse, så när man kom hem drog man till polisen och kirra pass! brajilådan. får se vart planer lyfter i april sen.. nä svenskan är klar, dags att fortsätta med det andra skiten. senare TRÄNING

fast vänta. jag ångra mig. sluta regna förfaaan!!

king ♥

Every teardrop is a waterfall

kocken madde fixar fisk till middag i hopp om att jag ska få lite mer hjärnceller att tänka med. för just nu verkar det som om att dom flesta har hoppat i sjön redan. höhö nä men nu äre slut med jollandet, dags att börja jobba. ska faktiskt ner och träna sen med alla underbara. känner faktiskt för att banka lite boll ikväll. mmm.

Födelsedagsfirande

satan i gatan, en träff med släkten var precis vad jag behövde känner jag nu. Love ♥

fick mig en riktigt bra lördag. blev premiär fika på royal med systrarna innan vi shoppa järnet på millis. nu satan ska mina ögonfransar växa. mahah. på kvällen var det födelsedagsfirande som stog på schemat. farfar har nu fyllt 70 bast och det fira vi stort med hela UNDERBARA släkten! dock saknades de några fina människor.. :( men en mycket rolig kväll hade vi iallafall. dansa, skratta, prata minnen och ååååt en sjuhelvetes massa gott! precis som det ska vara.. :)

de var ju snällt att en av oss fick allt hår liksom..

19 Februari 2012

..ska jag för första gången i mitt liv flyga flygplan. jajamensan, nu har mor och perra beställt en resa till egypten! känner hur spänningen stiger. hela våren kommer gå så in i helvete fort. och det grymmaste är ju att jag förhoppningsvis kommer vara lite brown till praktiken + att jag sju veckor senare kommer åka på bussines trip. AWESOME!

de är med ren jävla glädje jag säger det här

riktigt glänser med min frånvaro. nobody cares!! det är fullspackat i schemat för tillfället. stress i hjärnan. KAOS. men det tar sig. ska hämta elise nu och sen bege oss mot marknaden. ikväll vankas det kidz volley och en aning jobb på UF.

Svara på frågorna i dokumentet under är ni gulliga!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGx4LUpMSVdrWUJsWU5rd0JLX1ozeGc6MQ

2010-10-10

hey baberiba, känner mig som en hjälte idag. får man ens göra det?? iallafall så har det hunnits med att joppa lite på UF, nu börjar det rullar igång på riktigt :) resterande av dagen blir till att plugga..

med ena foten utanför

jälar så helgerna ska rusa iväg. helt plötsligt sitter man här och vill inte ens tänka på morgondagen. ja, alltså måndag. nä fifan. men mycket vill ha mer.

i fredags var jag nog överallt och ingenstans. efter skolan for jag vidare till gävle där jag införskaffade mig en vinterjacka och kirra praktik till nästa år, score! sedan varte till att glida runt på tierp med en massa ärenden innan jag kunde göra mig klar för att åka på utflyttning/födelsedagsfest hos karlsson! blev en mycket rolig & trevlig kväll med finfina människor :) träffa då också jocko och evelina vilket var kul eftersom dom nu spelar i en annan klubb!
lördagen blev en lugn sådan med filmtittande med mina flickor! L.A. Gigolo, satans snygg film!

tidigare idag tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad. sen har jag suttit i sekitariatet och hoppat av nervositet. det var alltså svenska cupen kvartsfinal mellan tierp-örkeljunga. FYFAN vilken match! vände ett 0-2 underläge och vinner med 3-2. helt galet roligt! och söndagkvällar = tvsöndag. jajemen har bockat av gustavsson 3 tr, time out och även partaj. så himla skönt. nej fuck vad mycket, hörs rå.

se och lär

om man ska få kalla sig sportfåne så gäller det ju att man går all in på frukosten också känner jag


Heaven forbid you end up alone, you don't know why Hold on tight, wait for tomorrow, you'll be alright

det blev en dag på stranden.. eeeller inte.
men skolan idag var helt ok. och då syftar jag helt på mina class mates. busiga jävlar. kom till tierp och följde med min kära vän till banken och gjorde tillslut ett ärende själv. sen for jag vidare till hallen för att träna kidzvolley! tanken har väl alltid funnits där att jag en dag skulle få träna dom mindre. och se där, åtta år senare står jag här och är ass tränare kan man säga :) skapligt roligt!

kram kram

yeaah, satans snygg bild efter träningen i måndags. men kände verkligen för en kram-bild med min fina evelina som kom och gästa oss på träningen innan hon övergav oss igen för lindesberg :( hade inte sagt emot om hon stannat kvar! men nu ska hon göra karriär på annat håll, och nån gång ska vi ner och hälsa på dig flicka lilla :)

It's a long way back

gårdagen är historia
morgondagen är ett mysterium
men dagen är en gåta

Tell Me Sweet Little Lies

idag har jag skrattat så magen mår bra. det var skönt. fina klassen. men sen kan ju alla trökiga skoluppgifter hoppa och skita.. höhö när jag väl kom hem idag så tänkte jag att nu jävlar ska jag springa lite. och se på fan så bra det gick! perra kom precis när jag skulle ge mig av och tyckte då att vi skulle ta oss en springtur någon gång. ah men tjeeena, pojkspolingen springer ju som en jävla antilop och jag mer som en rädd flodhäst. och han har inte sprungit massa marathon heller. nejnej! hahah ni förstår mig..

men hem kom jag och slog ner arslet i soffan för att titta på mitt älskade grey's anatomy! så in i helvete kär i programet. om ni har missat min kärlek till det så säger jag det igen. jag älskar grey's anatomy


8 - jag gillar munkar

Helig tvål

Två munkar ska duscha efter en arbetsdag. Dom klär av sig men inser att dom inte har någon tvål. Den ene av dom kommer då ihåg att han har tvål på sitt rum, och beger sig då naken dit och grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom. Det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty.

 

Nunnorna stannar och förundras över hur verklighetstrogen ”statyn” är. Den ena nunnan sträcker fram handen och drar i munkens snopp – och i ren förskräckelse tappar han tvålen. - Åh titta, det är ju en tvål automat! Säger den andra nunna.
För att testa att det verkligen stämmer drar hon också i munkens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa. Hon drar en, två, tre gånger, men ingenting händer. Så hon försöker några gånger till och utbrister sen:
- Titta systrar! Flytande tvål!


fem enkla mål

idag på kick off en som UF hade fick vi höra om en sån jävla ball grej så jag smäller av! dock blire himla långt om jag ska berätta vad han gjorde, men ta er tid och läs hans blogg om hans utmaning till att vara med i - iron man canada - som yngsta svenska deltagare som någonsin har genomfört loppet! http://www.kingmagazine.se/Spring-for-livet/

jag blir fan helt till mig! vill också göra något sånt där ballt. typ åka vasa loppet, springa stockholms marathon eller göra något liknande som han gjorde. ååh tänk så jävla kuuuul det skulle vara! nej det blir till att fundera lite på.. nu ska jag iaf ta och snöra på skorna för lite fys och boll träning. antar att det får duga för idag.. :)


monday baby

amen sådär rå nu känner man sig mer levande än död igen. tillbringat min kväll i aspenhallen där det hunnits med en hel del, bla att träna kids volley. jajemensan, har gått och blivit med massa småttingar jag och larsson :) ska bli kul och se hur dom utvecklas! blev till att titta lite på herrarna innan man själv fick röra lite boll. allt gick käpp rätt åt helvete. men vet ni? jag hade kul ändå! men imorgon blire andra bullar. kanelbullens dag då också vettni. får man bara inte glömma

ett stort jävla plus var ju helt klart att evvsing kom och träna med oss! så himla bäst du är kvinna!

En dröm förvandlas till en verklighet

fifan vad jag älskar söndagkvällar på tv. haha fuck you söndagsångest! gustavsson 3 tr, time out och sist men inte minst partaj! känns så jävla gött att få skratta i två timmar sådär på kvällen :) och det vart en fin avrundning på helgen.

hej från mig.

1 oktober

hejhejhejhejhej.. igår fick jag träffa en mycket saknad person som var hemma på besök, guess who? jo det var såklart evelina, satans glad jag blev när jag såg henne! :D så jag hade turen att få en riktig pratstund med henne och pappa frank som också var snäll och bjöd på lunch på kina!

sen var jag duktig och klippte gräset när jag kom hem innan jag begav mig till forsberg på tacos och häng innan vi drog till heartbreak. hade satans kul så länge det varade för min del! hatar verkligen när det blir såhär.. morsan och perra fick komma och hämta mig vid ett tiden. haha astrött och kanske lite för mycket av de goa.. men så himla tacksam över mina underbara vänner som tog hand om mig! älskar er. och nästa gång har jag lovat mig själv att det inte får bli sådär.

fick finfrämmande på dan idag så vi satte oss och kände på höst solen som stekte på skönt. så nu sitter jag och glor brynäs-aik, ser rätt så bra ut! ikväll blire till att köpa hem mat och dra en jävla myskväll med mina brudar!

RSS 2.0