lyssna här

Ja, vart ska jag börja? Matcherna i lördags var ju sjukt dåliga. Visst hade vi ledning, men sen så sprack det. Allt gick åt helvete. haha, det är nästan lite komiskt. Aja det blir att hoppa ner i andra gruppen nu. Men vi är iaf på placering 7? Efter vallentuna stack vi till kina garden och åt, mums! Och när vi var hemma var det lite kalas för syster. Mysigt.

Och bara för det så tog jag värsta sovmorgonen idag! suuuper skönt var det! Sedan drog jag och skrämde upp Carris och Sarhis:) Och jag ska säga er att jag suger på gh! hahah, hjälper inte med en specialrunda här inte;) Aja, blev hockey på dan iaf. Tierp-Arlanda och det stod 5-2 när jag och Carro cyklade hem i det hala vädret! Shit, vi höll båda på att ramla ju;D Sedan drog jag mamma och Madde till Pia. Som fyllde 45år! grattis:)

Du är fin. Alldeles för fin...
Godnatt! :)


Happy birthday! yeah yeah yeah.

GRATTIS!
Idag fyller syster Elise hela 5 år!:)
Och dessa fem år med dig har varit underbara, saknar ord!
Du är och förblir den bästa Elise, utan dig ingen "storasyster" Marina.
Jag älskar dig! ( och madde, bland ;) haha) ♥


Så ja, nu drar jag till daddy och grattar syster! Lördagen blir cup i Vallentuna, spelar i i ny grupp nu!  (placering 1-6) Så vi ska nog spöa skiten ur dom... hade jag tänkt! ;)  Och på Söndag tror jag att jag ska färga håret på Carris:) hehe! Så där har jag planerat min helg... Sen får  jag väl se vad som dyker upp!:)


-

Det känns när någon tittar ner på en sådär.
så jag har sparat allt och lite till.


Ibland känner man värmen inom sig

Snö, snö, snö... oj så med snö vi har! Men visst är det fin:) I tisdags så kännde jag mig lite hängig, så gick hem efter halva dagen i skolan. Ingen träning på kvällen heller. Vilket sög! Nej, nu ska jag skynda mig till aspenhallen för ett medlemsmöte. Så kanske hör av mig senare:) 
p u s s

 

tänk så underbart det var

Varför kom du inte senare, det hade gjort så mycket. Allt hade blivit perfekt. Men tider förendras. Och nu är du för långt borta.
Ja vi börjar väl med de två härliga vinsterna! 3-0 för både Damerna och Herrarna! Och känslan att båda lagen vinner är ju suuuper! Satt i seketariatet på herrarna, och dommaren påstod att jag gjort fel!:O Jävla dommare kan ju dra åt h******! Det var faktist cochen i Säter som skrivit fel nr... sååå! Aja dagen var ju som sagt riktigt snöig. När jag stod på plan och spelade så tittade jag faktist ut igenom fönstret och såg hur snön yrde. haha:) toker!
( kalles var ju som sagt med säter gänget.. hihi han är lite söt faktist! Men säg inget till Miah(; )

Måndag; Skola dårå, som var helt okej idag. Blev ju trors allt inte snömullad som vissa andra ;)
* Det är ju alltid kul med lite snö. Men nu börjar det bli lite mycket snö! Eller det blåser mest nudå. Men jag blev faktist riktigt arg idag när jag cykla hem.. Varför kan dom inte ploga mer! Herregud, kämpade som en oxe för att komma hem. haha. Ajs, väl hemma så satte jag mig och plugga. Och det kommer jag nog göra resten av kvällen! Jippi. (en månad till jul är det idag också!)

hittat mig en ny artist har jag också, James Morrison.
james morrison - Love is hard
 And it kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that you know
That love is hard.



nu i den heliga timman, ser vi mot himlens höjd.

James Morrison ft Nelly Furtado Broken Strings

http://www.youtube.com/watch?v=i88iKixtXx4

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything....

Snön den bara faller och visst får man lust att ta fram skidorna. Eller varför inte pulkan! Aja, i morgon är det volleyboll som gäller. 14.00 Tierp - uppsala (damer) sedan 17.00 Tierp - Säter (herrar)!  Ska även säga att b-laget förlorade i dag, tråkigt. Men nästa gång så blir det nog vinst;)

När det tysta förblir tyst

jahaja, nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft rätt mycket att göra på dagarna så jag tänkte köra en snabb genomgång.
Söndagen; Ja, match mot Jomala (Åland) åksjuk både på dit och hem vågen trors tabletten! Men Matchen vann vi med klara 3-2.
Måndag; blev plugg denna dagen. Tisdag; plugga och promenix med carro, även träning på kvällningen. Onsdag; blev det en jävla plugg dag! rakt igenom. Torsagen; skola sedan var det lucia övning, och det är super kul att sjunga också! man får en riktig jul känsla! Och fredag idag, kom hem från skolan och lekte med syster. Sedan kom mormor och morfar och åt här och jag drog på träning. Som var kulikul!:)

Aja, ska inte dra ut på det tråkiga!
Godnatt på er!

hejhå hejhå vi till vår gruva gå

Uppdatering kommer innom kort! För nu drar jag till Farmor. see you later!

Volleyboll -  en komplicerad sport
Du behöver talang
Du behöver styrka
Du behöver smidighet
Du behöver
stil
Du behöver bra kondition
Du behöver
rätt timing
Du behöver kontroll
Du behöver
mycket vilja
Du behöver tro på dig själv och inte vara rädd
Du
måste göra samma sak om och om igen
Du måste stå ut med smärtan
Du
kommer att falla
Du kommer gråta mycket
Du kommer bli besviken
Du kommer att misslyckas
Du får inte säga "jag kan inte" och "det är omöjligt"
Du måste fortsätta och får aldrig ge upp
Du gör det
omöjliga

// Marina


ett ord och det är över

Innan du gör ett beslut. Lova mig då att du tänker innan du säger nått / gör nått. För ibland ångrar man saker, så som jag gör nu. Det kommer aldrig hända igen. För du lärde mig en läxa, en läxa för livet. Borde jag då tacka dig? Nej.. för du bryr dig ändå inte.



Dagens plus: Caroline, haha. Vi fixade tillbaka hennes ljud som varit borta ett bra tag på hennes dator, men som nu är tillbaka.:D carros bloggis;http://carolinejosefineforsberg.blogg.se

Torsdag i morgon och det är som vanligt en full torsdag; skola, lucia träning, träning, träning! plugg? Jo men visst, mellankrigs tiden och andra världskriget på fredag. Och jag kan ju det jag kan så.. Fy på mig! Nej nu ska jag inte störa mer. ( så deprimerad är jag egentligen inte. Fast man kan ju undra vad felet är?!)
Nattinatt
Marina

det som styr ens framtid

Ja ni.. inget nytt som har hänt denna vanliga tisdagen. Skola först sen hem och vila lite. Försökte plugga men det gick ju som det gick. Sen var det träning. Och jag ska säga er att jag inte är så duktig på att springa, men som uppvärmining har vi att vi springer en runda ute. Och jag är väldigt glad över att jag klarar av den. Haha.
Så just nu sitter jag och försöker plugga in lite kemi i huvudet. Prov i morgon, och det kommer gå som vanligt.

jag vill bara säga grattis.

carpe diem
Marina

Ge mig kraften att orka kämpa

så var denna helgen slut. Söndagen igår, Fars dag. Grattia pappa, Morfar och Farfar :) ja.. åter till sporten här, damerna spelade igår och det blev förlust med 3-1. Även herrarna spelade och det blev förlust. 3-1. Trots förlusten tyckte jag att herrarna spelade bra. Medans vi damer spelade.. ja? Det såg inte bra ut.

Måndag idag och jag känner mig inte pigg. Ont i ryggen sen i går. kan knappt gå normalt ju:P sen dunkar huvudet förfullt. Så det blev ingen skola idag. Ligger i soffan nu och ska snart ta en kopp te. Har även kikat på lite klädsido,r så nu vill jag bara shoppa loss! Men en dag i taget, först ska jag göra mig frisk, Sen blir det massa plugg, USCH.

carpe diem
Marina

Lifehouse - Take Me Away

just nu ligger jag i soffan och är rätt trött. Efter att ha gått upp halv åtta, åkt till södertälje, spelat fyra matcher, sedan till kungens kurva och sen hem. Så känns det skönt att vara hemma! Blev iaf tre vunna och en förlust idag. Och den som vi förlora.. ja. Jag hade någ en jävla svacka. Så den förlorade vi. (tack vare mitt humör?!) Aja, sista matchen vann vi iaf. Och det var bara lite komiskt också. Fick serva 14 servar på raken hahaha. jag höll på att dö ju:D Fatta, jag marina satte 14 servar! ojoj. Sensation nästan. Och svackan kom nog bara för att jag ville göra pappa stolt. Han hade åkt enda hemmifrån för att kolla och då kände jag att jag ville visa upp mig. Fast det gick ju skit. Fast han fick ju se 14 servar iaf:)

( och vet ni varför det heter kungens kurva? jo kungen körde i diket där förut. hahaha jag höll på att smälla av när pappa sa det :D) Aja, bra jobbat idag tjejer. Felice, Evelina, Ellinor, Matilda, Kristin och Elin. Och ja, vi vann då gruppen, och vandrar upp till grupp svart. Den svåraste! Så nu jävlar.(alltså placering 1-6)

I morgon är det då dags för tierp att visa upp sig. Först damerna Tierp-Solna kl 14.00. Sen Herrarna Tierp-Hylte 17.00,
Och på kvällen blir det att jag firar morfar, och så kanske jag hinner över till pappa före matchen. Eftersom det är farsdag i morgon! puss!

c a r p e  d i e m
Marina


take me away

godkväll stora som små!

Dagen idag har varit konstig tycker jag. Eller kanske inte så konstig. Jag har bara varit så trött att det har blivit konstigt. Men dagen har väl sätt ut så att det blev skola först sen hem och dona innan träningen kom. haha. Ja ibland kan man säga att jag har; RÄTT! För det hade jag idag, och ingen trodde på mig. Så sa jag att det inte var nått och då kom de andra på att jag hade rätt. Och de satt så jävla skönt! :D ( kan bli lite ego ibland) Och nu på kvällen blev det att jag skrev klart samhällskunskap, ekonomi. Ska inte gå in på detaljerna om varför jag skriver det så! Men som sagt så är det äntligen fredag i morgon! Och jag har ingen träning heller, så en hel fredag kväll har jag att spendera med mina nära och kära!:)

Och så är min helg fullbokad. Lördag drar jag till Södertälje och spelar cup. Söndag farsdag och så är det dam&herr match hemma. ojoj.

Vad ska du göra i helgen?

fast nu måste jag kila isäng om jag ska orka med en hel fredag också! thihi. nattinatt!

c a r p e  d i e m
Marajna


give me a smile, thanks

Tänka sig, redan onsdag. Och visst är man lite less. Det enda man ska göra egentligen är att plugga. Men så blir det inte, istället går jag till mormor och fortsätter på min virkade mössa. Som kommer bli perfekt! Och visst lyssnar vi på lasse stefans. Nästan ett måste. hehe. Jag gillar dom, och mormor!:) (och morfar med, som fixar mina cyklar! tihi) Aja, jag får väl ta och jobba lite nu. Så jag jag inte får dåligare betyg än vad jag har...

Gårdagens outfit kommer här.


- En förälskelse går över, men det kräver lite tid.
Marajna

sånt händer ofta, för det är då fan ingen slump

Ja men säg hallå! Så har hela måndagen gått och inte har det varit kul inte. Eller aa.. det första som förstörde dan var ju skolan, sedan var det en annan sak. (vågar man säga vad?!) Ajjja, det handlade om killar. (såpp!) Efter skolan följde jag med Carris, och vi hade oss!

Kvällen som skulle bestå av plugg, hade jag tänkt mig igår! Men det blev inget. Satte mig och lyssna på gamla låtar och åt chokladmousse. jami! Men en sak ha rjag iaf bestämt mig för, och det är att jag ska gå och lägga mig tidigt, var så jävla trött i morse så du anar inte. huga

så nattinatt på er!
c a r p e  d i e m
Marina

jag skulle nästan vilja byta plats med dig.

Vad ska man med känslor till. När man inte kan få dela dom med någon. Jag bara undrar. Kommer man någonsin våga chansa igen? Det har jag svårt att tro. sååå jiiipppi!
'när du är död, kan jag gå vidare.'

c a r p e  d i e m
Marina

det kan bli rena lyckan

ja nu var det ju ett tag sen, men så blir det ibland! I fredags var det halloween, och kom typ på det vid sju på kvällen?! Så då var den högtiden förstörd. Får hoppas på bättring nästa år.:) Men iaf så tränade jag på fredag kväll och det gick fint de. Lördagen blev väldig seg. Satt typ vid tv på dan. Sedan for man till farmor och farfar och fikade lite! Lekte med syster också. Och jag lovar, hon gör en på gott humör den lila pärlan!(: Och kvällen fortsatte till Carro en sväng. Sedan blev det tv mys. Eller aa, det var en läskig film:D Sen bums i säng!

Söndag nu, och det är sista dagen innan helvetet börjar! ÅH jag är sjukt less. Men dagen började med en lekstund, innan man for till aspenhallen för match.. Tierp - Bromma (dam laget.) Trodde inte att jag skulle få spela nått, så gjorde mig redo för bänken! Och så blev det. I första sett, Sedan blev det lite fel så jag fick komma in i andra sett och spelade då tredje sett på engång! Och det gick fin fint de! Trots att jag inte gjorde något riktigt bra så känndes det okej! Bara att ladda om till i helgen. Södertälje som gäller med junisarna. hehe. Matchen slutade iaf 3-0 till oss!:D Bra jobbat girls. Sedan var jag med Amanda och Caroline en stund. tihi.

Och nu är jag som död. Har massa läxor som ska göras, men orkar verkligen inte. Så det får blir på... sisådär... tisdag?!:D hahaha

c a r p e  d i e m
Marina

RSS 2.0