31 mars 2012

Sista jävla mars. Galet vad fort det har gått. Och visst har de hänt en del de senaste dagarna. Men de tar jag imorgon!

annars så börja jag min lördag med att lira lite beach i gävle med fina brudarna, hur kul som helst! Har nu precis landat hos Mia där maten håller på att serveras. sedan ska jag spendera kvällen här med Erika, Madde och Jenny! vi får la se vad vi hittar på för göttit, men kul ska vi då fa-a-an ha! Men trevlig lörre på er


Krossad

Jävla helvete vad frustrerande det är att sitta i sekitariatet en sådan match. Pojkarna förlorade tyvärr med 2-3, efter att ha vänt 0-2 underläge till 2-2 i sett och sen jobbat som bara den till att sen förlora med 12-16 mot Linköping. Så himla dryg känsla. Gjorde ju inte dagen bättre när den där satmaran Annika leone börja gnälla på allt och alla i morse på the voice. Dra åt skogen mera kvinna! Hahah

Nej men skallebank hela dan är ju bra skönt de med. Åh varför pollen?? Helt slut som människa nu..


När man ger upp dagen innan den ens har börjat

Helt otroligt vilken äcklig måndag jag haft. Usch. Tränade lite på kvällen och de var väl de ända göttiga för den dagen! Bläääää så less jag blev. Vart tog all kraft vägen nu då?

Har en lunch dejt imorgon och sen klockan sju äre semifinal 4 mellan våra tierpsgrabbar och Linköping. Blire vinst då, är vi i final. Heeelt galet.
Men kom förihelvete och titta imorgon!! aspenhallen kl 19.00! Be there!


När ingenting kan gå fel

Lördagen blev en riktig skön dag, cykla med lillan, shoppa och mös innan vi for vidare och fira världens bästa farmor med världens bästa släkt! Love too you all

& idag blev det sig en tripp till Linköping igen. Och jäääääävlar i min lilla låda, Tierp krossa med 0-3 i sett mot Linköping! Jag var alldeles uppe i varv, hoppa, skaka. Glädjen var total! Bästa klacken med ;) och yeeeah vad duktiga alla var! Kraaaamis till er. Står nu 2-1 i matcher och på tisdag avgörs de hemma om vi går till final eller spelar en match till. Så äckligt glad för pojkarna, så himla härligt att se dom så nöjda över dem själva också :) tack för idag alla!!


Jag reser mig igen

Det var längesen jag kände sån glädje. Utöver all stress och press så känner jag för en gång skull ren lycka sprudla i kroppen. Helt fantastisk känsla. Får man må såhär bra egentligen?

Fredagen börjar lida mot sitt slut för min del. Skapligt trött efter en hektisk dag med hockeystjärnor, brandlarm och en jäla massa kunder :) Imorgon väntas promenad, shopping & födelsedagsfirande!

Ett extra hjärta till alla i min närhet. Familj, vänner, kollegor. Ni är guld!


När lycka är som bäst

Puuh, jag tror jag växer för var dag som går. Idag vare jag och kassan. Heeelt själv. Stolt tjej, jajemen!

Att se killarna spöa skiten ut Linköping (som för övrigt inte har förlorat en enda match i serien) idag med 3-0 var helt sanslöst. Så förbannat kul att se killarna briljera så bra! Adrenalinet koka i kroppen och jag kände bara hur jävla glad jag var inombords! Det står nu 1-1 i matcher och jävlar i min lilla låda så skönt de är!
Sen att både Gislaved och Lindesbergs är i semi för tjejerna är ju grymt de å, grattis Lisa, Evelina f och Evelina s! Lika så Brynäs. Okojoj de går framåt! Nej jag är så sjukt glad just nu. sprudlar glädje i kroppen. Åh.


Intersport 20 mars 2012

Jag vet inte vad som hände. Men ack vilken vändning dagen fick! Blev uppgraderar med ordinarie tröja och namnbrickan där det igår stod "praktik" på, står det nu istället "ny på jobbet"! Känslan när Philip räcker fram den och säger: nu är det fanimig på tiden, välkommen marina! Var helt galet, blev så tagen av stunden att jag gick och var nervös då istället haha. Ändå hade vi pratat om jobb före men inte trodde jag de skulle gå så snabbt haha.. Men glad blev jag och dagen sluta helt klart bra. Lärde mig massa och nu är det bara att kötta på de få dagar som är kvar av praktiken.

Åh mina fina arbetskollegor! Tack för att ni tar mig för den jag är och inte för hur jag ser ut! Och tack till alla fina som gratulerat mig, de värmet gott :)


I drömmarnas land finns allt vi behöver

Suget på att träna blev för stort igår så jag gled ner till hallen och lira boll i två timmar. Skratta så käken gjorde ont hahah! åååh så härligt. Mindre härligt var väl att jag inte kunde gå fullt ut.. Knät har börjat spöka igen och jag undrar helt seriöst vad fan jag har gjort nu? De liksom låser sig på nått sätt och så kan jag inte stödja på de. Greeeeat. Nej nu ska grisen till praktiken och räkna timmar. Vill hem nuuu


BAM

Jag skojar inte om min puls var uppe i 180 igår. Helt jävla sanslöst vad jag skrek och trumma på trumman igår med mina fans på läktaren! Tierp gav verkligen Linköping en smäll på käften, men föll på mållinjen med minsta möjliga marginal. 3-2 i sett och 16-14 i sista...
Men de var så grymt kul att se killarna spela så bra som dom faktiskt gjorde, så på onsdag lär de fanimig bli en seger!! Tar på mig skulden för fjärde settet å när jag gick iväg ett tag, de skulle jag inte ha gjort... Hahah! Det var en trevlig resa må kag säga men nu är jag redigt slut, eller mer stressad faktiskt. uscha. Haré


Bortamatch

Hellu, sitter i spelarbussen och myser med fans & spelare. Skyltarna visar nu att vi är i Stockholms trakterna. Och om nån timme ska vi vara framme i Linköping för att titta på den första semifinal matchen mellan Tierp-Linköping. Nerverna börjar komma, men hoppas på en bra dag.

Trevlig söndag på er gnottar


när stunden blir förevigad

jaa men äntligen vill de fungera! här har ni bilderna från förra helgens bravader. åh vad jag vill tillbaka.. :)

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


flickor små


glada flickor från igår! chaffisen ville inte va med på bild ;(

17 mars

oj sikken dag det blidde igår. fick glädjande besked om sommaren om allt går som de vill! och när jag kom hem sen vare bara till att styra om och åka till morsan. kvällen sen blev till att umgås med fina erika, emma och caroline! drog till rudström och ja, resten är historia! haha kul vare och pics får ni i kvälla!

lördag råå, steg upp skapligt och for ner till köpingen med syrran och vi fick med oss en varsin kasse hem! så himla skönt att bara kunna strosa omkring utan att behöva tänka på något.. :) resterande av dagen blir till att fira morfar och mysa med min familj ♥

En i gänget

Jaa de gick ju vägen de här med. Hållit igång hela långa dagen och haft de gött med mina fina kollegor. Klagar inte på att vara med dom inte! men nog om de. Fucking friday tomorrow, åh gudars så skönt de ska bli! Har hela helgen planerad också vilket känns dubbelt så bra!

Och så måste jag ge ett stort jävla grattis till våran fina Evelina som tog körkort idag! Grym du är snuttan!!! :D ännu en chaufför att lägga till listan nu ;)


Falla fritt

Onsdagen börjar nu lida mot sitt slut. Och jag har faktiskt haft en riktigt skön dag idag. Timmarna flöt på, hade besök av stor franken och en annan trevlig kund. Tänk vad kunder kan göra en glad ibland! Haha

Annars så ligger jag här och drömmer lite, börjar hitta tillbaka till mig själv igen. Och ja, längtar ännu mer..Längtar efter mina kusiner, mormor & morfar, farmor & farfar, helgen, mina vänner, och allt där emellan. Helt stört att det kan kännas så bra utav att längta? Men så äre, och nu äre slut för idag, tack för idag.


En dag med funderingar. vad? Hur? När?

I'm feelin' great
I'm feeling awesome
Let me explain
You are the reason I breathe
You're
AMAZING
AMAZING
You're
A A A A-MAZING!!

När man får höra andras idéer och planer för deras framtid så blir jag så himla taggad på livet! Vill göra allt och lite till, men ändå så står jag här och har inte en jävla aning om vad som kommer att hända efter den 5 juni i år. Förstår inte hur alla lyckas och inte jag? Åh nej, nu måste jag komma på något här... Tänk, tänk..


Hej på dig du din fuling

Måttligt less på att jag inte fick upp bilderna till förra inlägget då.. Haha Tur att jag fick till några bra ord i alla fall! Dagen idag har känts så himla lååång. Kan hända att det beror på allt jag har att göra om kvällarna när jag kommer hem. Suck på dagen.

- Jag förstår inte grejen med att en del människor kan vara så förbannat jävla själviska och hjärtlösa mot andra ibland? Det gör så ont att se på när de sårar en del. Själv trodde jag det var en självklarhet att ta andra i första taget? Men ack så fel jag hade.


Glädje som består

Jävlar i min låda vad jag älskar att resa bort. Man får den där känslan som man aldrig kan känna när man är hemma.

Leksand levererade med så mycket bra att det var rena helvete att åka därifrån i morse. Att få umgås med så underbara och fina människor ger en så mycket energi! Nya människor är bra för själen! Längtar redan tills vi kan åka upp dit igen :) men att få komma hem och se Tierp krossa Sollentuna i tredje kvarten var grymt de också! Nu väntas Linköping i semifinal, off så spännande de kommer bli! ( bilder kommer!! Bara det att Gud inte vill samarbeta med mig just nu..)


Leksand

Denna dag styrde tåget mot Leksand och Borlänge där jag, Caroline och Amanda har shoppat på kupolen! Är nu hemma hos Amanda och har det för jävla bra. Tror faktiskt jag stannar kvar här för evigt. Usch så skönt de skulle vara....

Men nu ska jag bara njuta av tiden här uppe! Och vara med mina fina! Ha en bra helg, hörs på söndag


En av dom finaste själar jag mött


Ful får man va, men inte dum!

Hade en bra dag på Intersport idag. Mycket ansvar och en massa att göra resulterar i en icke lugn stund. Men gillar tempot. Och det är jävligt stärkande att få höra att man är duktig. Faktiskt, så växer man lite inombords sådär. Tack för mig


Spontant

Spontant är något jag gillar. De blir liksom bäst när man inte fått suga på karamellen så länge, så att säga!

Lång dag imorgon på praktiken, sen på fredag Blire en spontanare till min fina fina kusin Amanda i Leksand! Barro och jag far, och de kommer bli awesome. Kommer lagom hem till killarnas match också. Oh fuck ge mig helg nu!


Tieeeerp

Off vilken skön dag. Vilken skön känsla i magen. Helt underbart! Åker ner till Sollentuna för att titta på Sollentuna- Tierp. Oj jävlar vilken pang match! Vilken hejaklack! Helt galet vad med pisk dom fick också. 1-3 segar till oss! Ren kärlek till laget & klacken!

Nu taggar vi om tills på söndag! Kom och titta for helvede!


Hey you

Hellu, sitter på lunch nu och funderar lite på livet.. Eller okej, jag försöker lägga upp veckan lite snyggt. Får vi la se hur det går med det!

Annars så äre bara näsan och skallebanken som känns lite jobbig, just NU. Inte så konstigt att jag känner mig rasslig när i princip alla på Intersport gör de med. Två sjuka idag och flera som hostar. Inte fint de eller! Men kämpa på, och ikväll Blire nog sa ett Fys och bollpass. Energin överflödar inombords!! Fin måndag på er.


Power of love

Adrenalinet pumpar och de bara kryper lycka i hela kroppen. Det är så jävla fascinerande att se på när ett lag spelar så bra ihop. Vilka talanger de finns! Tierp körde över Sollentuna i första kvartsfinalen med 3-1 idag och det ska bli kul och se hur hela den här resan slutar!

Ett leende som inte ljuger.


En lördag med en nypa vår

Det var nog ingen som missa vilket kanonväder de var igår! Så jag tog mig en redig promenad vilken kunde vara de bästa jag gjort på länge. Så otroligt härligt de var! Hade kunnat gått hur långt som helst! Men de vankades främmande så de var bara till att traska hem.

Fick fina presenter och åt smörgåstårta som bästa mormor & morfar hade gjort! Så förbannat gött, rent ut sagt! Sen blev de en runda plump innan sängen välkomna mig skönare än någonsin.


2 mars - min födelsedag!

Min födelsedag började med praktik. Mycket grattis fick jag och gissa om morotskakan gick hem! ;) hade turen med mig och fick skjuts hem, sen kom gänget till mig och då bjöds de på finfina presenter, tusen tack!! Vi åt & skratta gott innan vi drog in till Gävle! En fin avslutning :)

Tackar alla som ville vara med på min dag! Ni är bäst ♥

 


1 mars 2012

i tisdags såg jag en stjärna falla. så himla häftigt. de gick så snabbt att det slog mig någon sekund senare vad jag faktiskt hade sätt. men nog önskade jag mig något, något som jag ska jobba för att få uppfyllt!

hade en hemma dag idag. satans huvudvärk och magvärk. har känt mig helt slut som människa dom senaste dagarna och nu slog de till. dock känner jag mig utvilad och lugn nu. fixat och trixat inför morgondagen så jag tror jag har allt under kontroll. gäller bara att andas en extra gång. *andas in, andas ut*

imorgon är det min födelsedag också. helt sinnes vad tiden rusar iväg..

RSS 2.0