litet

så, nu är man nyklippt i skallen. syns kanske inte, men de behövdes trimmas lite :) nu ska jag ta och äta lite lax sen ska jag åka iväg och vara lite social med min älsklingskusin. hihi



finner inga ord för er. ni är så gulliga! pusspuss på er!


am i ready to do this





barr1 och sp såg rätt taggade ut igår på naturen. ett riktigt bra team må jag säga. 
hade matte med sören i drygt tre timmar idag. kanske ända gången som man kände sig riktigt smart för en kort stund? haha skööön t och engelskan då.. ja vad ska man säga. jag kommer få ett helvete på nationella hörövningen. så som jag skrev där! men jag och sp hade iaf kul åt det :D hahah satan

visst ser hon nöjd ut när hon sitter där i baren på thorén? ja hon borde ju vara lite glad eftersom det är hennes födelsedag idag. så grattis min rosensköna. du är våran andra hjärnhalva ;) hihi
puss!


fräääänt sa han, och gick

vad heter det när en häst får barn med en zebra? "häbra" hahahaha ojojoj kan man få så kul efter en naturkunskaps lektion? 
dagen har bara flygit fram och nationella gick ju som de gick. fira det hela med en glass iallafall. mmm på magnum golden! nej nu är det dags att börja tagga inför morgondagen. skola, plugg och sen ett besök hos min kära frisör.

hörde du mitt rop idag? kanske, kanske inte. men du gjorde min kväll ändå..


hahaha, åke din jävel. du är ju bra rolig ibland ;)

16

inte alla dagar som går såhär hyffsat bra eller. sören första lektionen och de gillar jag iaf. sedan fortsatte dagen och det var dags för idrott... BADMINTON!! wohoo äntligen! körde ju sjukt bra med barret och sp, och sen vann man en omgång på rundbadminton (H) hell yeah haha jävulskt roligt. drog hem och nu sitter man och chillar i soffan med en schnygging.



hur jag mig än vänder, så känns det likadant.
du gjorde mig till en prinsessa för en dag..

yeah yeah, i´m suck

dessa upp- och nergångar. det är bra jobbigt faktiskt.. borde seriöst ringa efter nån som kan få in lite vett i huvudet på mig. attans, glömde bort och säga att vi brudar i ce1 drog ju faktiskt en varsin glass idag. satt fint i kistan då vi satt och stekte vid ån.

drömma kan man allt göra tills man dör..


just nu så vet jag inte riktigt

välja en låt + en bild, och skriv vad du tycker om låten och sen ska du para ihop bilden med låten. de låter svårare än vad det är. och sen då.. redovisning för klassen utan att ha skrivit upp nått. må hpppas att de går vägen ba.

jag är bra sugen på att ge sp en kram, men eftersom vi är två hårda brudar så tänker jag bara ge henne näven och hoppas på att man får en high five tillbaka (h) och nu skulle inte en beachplan sitta helt fel heller. åhhhh

vad är det du letar efter egentligen?

jag är riktigt impad av den nya stationen alltså. bra snygg må jag säga. faaast blev ju lite osäker på hur man skulle komma därifårn, men det var bara att följa strömmen de. sprang in på MQ en snabbis och de skulle jag inte ha gjort! känns som om plånkan kommer bli rätt lätt efter besöket där inne haha. men de är finte

nu är även träningen framflyttad så då slipper jag stressa till den med :) sköönt. nejp, nu ska jag återgå till att trakasera alla brudar här inne. känner mig lite dryg idag, meeeen de får dom ta helt enkelt.

vem fan har lingonsylt till pannkakor? de ska ju vara jordgubb eller hallon vafaaaaan!
hejpa

'Cause we're really gonna rock tonight

sprang och hämta upp snygg jentan och drog ut på en skön promenad. jag gillar dig bruden. sedan drog jag en springtur hem med. så då kände jag mig värd en banan och lite nyponsoppa på det! satan fått lite dille på nyponsoppa och messmör nu efter praktiken. inte bra alls haha. men en gång gör väl inget? skola imorgon och jag hoppas de går vägen.. sen direkt vidare på träning. och den är jag skapligt taggad på iaf, eller?


jag skulle kunna springa hela vägen ner till er bara för att få säga hej. en stor kram till er, för ni är bäst!


saturday


emil, adam och barret fick bli min lördag, trevligt värre!
sovde över hos b, och det blidde en pluggig morgon för oss snyggingar.
hårt men sant.. de är förjävligt




jag kanske inte höll alla tummar för dig. men dom jag höll, höll jag jävligt hårt.

JAAAAAAAAAAAAAA! SM GULD SM GULD. och endast för att reta djurgårds fansen så heja man på hv under finalmatcherna, och visst höll de i sig hela vägen. det var en bra jävla finalmatch! MUMMS

nu ska jag åka hem till grillen, och sen ska jag umgås med lite sköna polare!

hejpa

så nära men ändå så långt bort

så var den sista dagen på praktiken gjord med. lite små tråkigt sådär. men efter all tid med dem så kommer man ju definitivt sakna dom små liven. och inte nog med det så fick man sig en liten present av personalen som tack för all hjälp. dom är ju för góa.

fick även sällskap hem av min zlatan kusse. prata massa gojja gjorde vi. vilket var väldigt skönt. och vet du vad.. jag älskar dig!

och träningsmatchen gick helt ok igår. tror jag ska köra med mias tröja på sm? det känns som om den har superkrafter av nått slag. ehehe




i will never ever forget you, and i will never ever say good bye to you. beacuse you always will be my hero, no matter what..


hej alla männskor.

hej. marina är på träningsmatch. jag heter caroline. och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. hejdå.
eller jo just ja, det är inte fint väder alls ute. så ni vet.

92.98%

och var i helvete tog solen vägen? dock finns de inga dåliga väder bara dåliga kläder, men ändååå. vill känna lite vårklänslor nu va :( idag på praktiken fick jag vara med ettorna hela dagen, finns det några sötare ungar eller? tveksamt, och visst har jag mina favoriter hihi.

nej nu blire till att kolla på hv-djurgården med snyggignen själv. krossa djurjävlarnaaaa!

du kan lura mig en gång, men aldrig två

yeaaah, lördagens partay var något extra. tror aldrig att jag visat så många känslor sådär öppet under en och samma kväll. men sånt händer ibland, och visst skämdes jag där ett tag men de gick snabbt över när jag fick mig några kramar. tack för era ord, dom värmer fortfarande! men annars så hade jag det sjukt kul. och det må ju vara folket som gjorde/var på festen. finns de nå bättre än er? tveksam om de..men det blev kanske inte lika mycket shaka ass som förra året, men jag hade bra jävla ont i ena skinkan dagen efter. var det dansgolvet eller var det fallet från mias säng som orsakat de? ja det får jag väl aldrig veta hahah

men dagarna rullar på, och nu är man innen på sista praktik veckan. känns.. jobbigt? hoppa lite hopprep idag, och satan vad populärt de var då!



jag har väl aldrig haft sån separationsångest som jag har nu. du är oersättlig. och jag kommer aldrig glömma dig och din familj. ni kommer alltid att finnas där för mig, svantesson ♥ 


i will never give up




jag bara rå diggar den första bilden. det känns som om att jag har fångat mitt rätta jag i den: 
"you dont know what you miss, if you dont want to be my friend" haha toppen snoppen
träningsmatchen idag gick great. det kändes bra och vi vann.
nej men nu ska jag göra mig klar sen drar jag på volleyboll avslutningen all night long..
we keep on rockin'


I wish you were a stranger

I never knew,
I never knew that everything,
Was falling through.
That everyone I knew,
Was waiting on a cue,
To turn and run,
When all I needed was the truth.


just in time

ni skulle ba se vilket sjukt bra team jag och barret är. satana alltså!

träningen idag var sköön. vi kankske inte vann matchen. men vi hade det klart roligast! iallafall jag hihihi och gissa då.. jag tog bollen med huvudet. ovanligt va? haha har snart inga hjärnceller kvar fan. men imorgon äre äntligen fredag och då åker jag till farsan.

vi hörs, hejpa!


April 14, 2010

jobba jobba jooobbaa! idag har man suttit och gjort massa spel åt ungarna med caroline. och resultatet blev ju mer än good. hihi efter vårat arbete begav vi oss ut på en runda med kameran. yeeah vad vi kan.







http://open.spotify.com/track/0KpfYajJVVGgQ32Dby7e9i



inget mer, ja. inget mer, nej. allt bara är just nu.

jag vill känna mig speciell. igen


if you were the sun, I would never let you go

praktiken flöt på som vanligt. och killarna var riktigt busiga idag. hahah guuud! busfrön hela högen :) och solen fick vi se idag igen. suuuper skönt, och de vart ju bara bättre när jag somna i solstolen och vaknade upp lite röd i ansiktet! säger åt ungarna att dom ska klä på sig jackorna och vad gö man själv när man kommer hem då? lägger sig ute i tränings shortsen och ett linne (y) kanoners må hoppas att man inte blir sjuk nu bara haha.. men nu blire tvvvvv




wanna be startin' somethin'

hehehe, åh mums.. i natt sov jag på soffan. och det var mer än skönt må jag säga. funderar nästan på att görat  idag igen. har hittat värsta sköna sovkojan där satte. nej men.. hejpa



du vet
att jag vet
att ingen annan vet
vad vi vet


shake your body

sol, sol, sooooooool! ååh, det bara spritter i kroppen. tog fram solstolen och satte mig på gårn efter att jag kommit hem från praktiken. funka kanon! må hoppas på att de håller i sig hela veckan ba. ska snart börja tagga iväg på träning. får se hur de går idag. känns lite motigt i ryggen, men blir nog bara bättre efteråt!



mmm, mums. tror jag hittat mig en ny favvorit. satans god varen. hihi


Where were you, when everything was falling apart?

the fray - you found me


du var ljuset i mitt mörker

fan det är underbart. solfan har lyst hela dagen! blir inte lite sugen på att sätta sig i en solstol med bikini och steka lite nu heller, nejnejj. visserligen blev det en balkong och solstol iallafall haha.
kvällen med brudarna i fredags blev bra, jag ä'lskar er. de vet ni! och i lördags blev det en tripp till gävle och det blidde lite lättare i plånkan hehe. sen så missade jag millenium när jag satt och zappa förbi alla jävla kanaler förutom ettan. så må kolla på reprisen ikväll haha.

nej nu blire lite mer sooool. hörs!

if you dont want this, you can´t get that

var ba tvungen att lägga upp dom! så sjukt sköna klipp. mohahah
så ta er tid att kolla igenom dom här vafan.






tror du att du är nått eller

haft mig en chill morgon må jag säga. men vakna runt halv åtta? aja inte är jag trött nu heller satte. men ikväll ska jag umgås med mina älsklingsbrudar. och snart ska jag hoppa in i duschen. så vi hörs!



marina the rocker

jag minns den dagen som igår, du gav mig allt och lite till

blev ett besök hos älsklings mormor på dan. sedan blev det en sjujävla lång promenix med erika och thesing, bra trevligt! sen tog jag min racercykel och drog till bästa. hon är bra underbar.

men under min och erikas promenad så blev vi nå sjukt deppiga. eftersom vi såg att dom plöjt sönder beachplanen nu.. det återstod nu endast bara jord där :( ååh jag gråter i själen vad hemskt det är. dom har nu förstört en stor del av min och erikas sommar. och troligtvis några fler med. ni kunde väl gett fan i plan tills sommaren var slut eller? grrr



Million dollar smile
jag vet inte hur det känns, men jag ler ändå åt saken.

det ända jag begär

hej


run to the hills, run for your lives



jag har helt fastnat i serien! one on one går på ZTV varje vardag 21.55 mumma
nybäddat och dammsuget i mitt rum nu. finte.
och så tar vi dagen som den kommer  helt enkelt.

dinga linga lena

lite ändrade planer. caroline kommer snart och då tänkte jag bjuda på lite fika innan vi tar oss en promenad! så får ta mormor lite senare :) hihi och på svar till anonym lite längre ner,  så kommer bikinin från h&m.

tänk att lite sol kan få en på så jävla bra humör. oh lala

det är bara att gilla läget

sov inte som en stock inatt precis. kändes som om att jag aldrig somnade nångång. men ska hoppa in i duschen snart sen går jag över och är social med min mormor!




ain no mountain high enough

ja humöret var ju på topp efter att man spenderat lite tid med älskling innan det var dags för träning. latscha runt som vanligt ehehe, kanske dags att börja tagga nu?! menmen hem och hoppa i söffan för att kolla på sista johan falk filmen. fysatan så bra dom är! och jag och sp lider verkligen med frank nu :( hoppas fan att dom gör nån fortsättning på det där nu!

nej, tror jag ska hoppa i säng snart!


annandag påsk

och jag sitter i barrets säng och spelar lite spel, firra så man kom in på all of facebook (this week) haha händer ju inte ofta de! men nu ska vi spela lite kort. och ikväll är det äntligen dags för lite träning.

you gave me power to follow my dreams

she´s a lady

kvällen blev till att umgås med mina goa tjejer, caroline och amanda! drog en runda med kortleken och det slutade i att vi spelade poker. och jag tror jag förlorade där.. fukk haha men de skiter jag i!

lite arg på att min dator inte funkar, vill ju ladda upp lite bilder här på bloggen. vilket det har blivit jävligt klent med på sista tiden. får nog ta och ringa lasse dator doktorn här nån dag! men nu bjussar jag på en nattibild och så ska jag fortsätta att lyssna på min härliga musiklista som jag delar med oskarthebest

You changed my life and all my goals


With every heartbeat

påskmat är bra jävla gotte. blev bjuden av mormor & morfar idag vilket var underbart gott och trevligt. så nu ska jag snart bege mig ut med min vän på en solig promenad.



tidigare shopping från MQ
blått skare va


ramala ding dong

idag tänker jag inte sova i min egen säng, ba satt ni vet.
mellenium på tv nu, jälit spännande.
och nu ska jag vara lite social med

inget går som det brukar gå


all the things you do for me, makes me a little stronger each time. and i lovet it

dags att börja påskstäda nu? ja jag fick nå ryck i morse och frog fram damsugarn, och i samma veva tog jag mig tid till att damma med. så nu luktar det mumma i rummet! hihi när jag väl höll på och bökade så hittade jag några häften sen konfirmationen. åh gud i himmelen så jag saknar de :( vi hade det så sjukt jävla roligt varje gång. åh, minnen för livet ♥

och nu ropar morsan på ma att jag må hoppa in i duschen också. sen far vi vidare mot månkarbo och därefter får jag träffa min älsklingar.


den där ska jag ba ha!
jidra inte med marina

vem é dé du vill ha



ville bara önska alla en glad påsk! och nu far jag till hållnäs på lite festligheter.
pip pip


för ingenting är som det verkar vara

andas in och andas ut, och hoppas att man kan hålla det inne lite till.




shoothing star

sista dagen på praktiken, och idag fick vi ta hand om ettorna. gick kanoners de! saknar dom redan mina små kycklingar! och nu är det äntligen lov, bra jävla skönte. och eftersom de är första april idag så var jag ju bara tvungen att luras lite. fick palmisen att hoppa i soffan och morsan att skrika högt då barret tipsat om att lägga makaroner under toasitsen. funka väldigt bra (y) sen skrämde jag skiten ur felice med. ååh vad jag älskar att skrämmas :)

blev på lite extra humör med efter jag pratat av mig lite med favvo oskar samt sp! och nu sitter jag och dampar med henne (h)

det går bara inte att motstå något sådant


RSS 2.0