halloween

333
 
 den blev bara så gräsligt ful.. hahaha


jag ser dig - fast du ser inte mig
jag tänker på dig - fast du tänker på någon annan
jag vågar inte prata - du kan, men gör det inte
men det läskiga som du inte ser, är att kärleken sätter sina spår..

under the sea

härligt höstlov ha? oh väldigt, speciellt när man har legat sjuk i tre dagar nu.. men nu börjar det nog bli bättre, orkar inte klaga på att vara sjuk. eller en sista sak, ryggen är mums och speciellt när man svimmar in i kylskåpet (y)
var till ronja i lördags med caroline, tog bussen hem där man träffa på folk från fotbollsavslutningen. där fastnade man i några timmar innan man gick hem för att försöka sova. spela mot muppsala och förlorade med 3-0, min komenter till den matchen är; K-nulla d-omaren och p-ubliken... men grabbarna tog en fin vinst 3-1 mot habo iaf.
jag går på känslan.


det är det flickor gör när kärleken dör



Jag blundar 
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Kommer det alltid vara
du
När jag blundar


everything



jag älskar bilder, det gör jag verkligen.
Elise jag älskar dig! ♥

down

fifan så skönt med höstlov! och vad är inte bättre att börja lovet med att sluta en timme tidigare och en rusch till stationen på 3 min, det ni! gick direkt till träningen där det gick hyffsat, klarade mig igenom hela träningen utan att orka trycka ner mig på dåliga saker.

så imorgon väntas bowling med snyggingarna själva och sen så drar jag till faaaar över helgen.


clocks

något slapp dag? började 10.45 och sluta 11.25 efter en redovisning. därefter drog jag och barret på stan innan vi for hem till henne ett tag. sen var det som sagt dags för frissan.

FÖRE


EFTER



sådär ja, tog mig en sväng till mormor & morfar på kvällen också. och nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy, me love.

o´boy

satans tisdag, bara två dagar kvar om inte annat. drog en sväng på stan idag och införskaffade mig en kjol och ett par byxor, finte. sen åkte jag hem och drog min kos till barret. och ja min kväll består och kommer bestå utav plugg då vi har redovisning imorgon, greeeeat. fick iallafall lite sovmorgon imorgon, och efter skolan så ska jag klippa håret. blir lite kortare den här gången sen så får det växa utafan.

det kan vara både och det där


the hardest lesson


I guess there's so much more
I have to learn..
you make it real for me



sanningen är den att..

nomy - cocaine
ja vad säger man? siffrorna får tala för sig själv. Tierp - Rissne 1 - 3  (25-23, 24-26, 22-25, 25-27) och så förlorade herrarna med 3-0 mot sollentuna. härlig söndag, nå otroligt.


I can not let you go

det är väl såhär det är att leva, ena stunden är allt toppen och i andra stunden är allt bara skit. same shit diffrent name helt enkelt!

fan jag får damp på vädret. det bara regnar hela tiden :( iallafall så var jag till orsbo en sväng idag, där det blev till att umgås med mormor och gänget. trevligt. imorgon blir det till att plugga arslet av sig eftersom man knappt har börjat.. och match är det imorgon med, fan jag är inte ens taggad?



kolla på kung fu panda, haha skööön film.

9 year old kid scores the best GOAL EVER!!!



grym grabb eller? tänk om man kunde lira hockey som han, dåru..
läs mer om han på aftonbladet

brand new philosophy

ja ni här var det tunt med text känner jag. men i tisdags så vart det en fika på waynes coffe med caroline och emma,  där vi satt och prata lite innan vi for hem hem. jag har faktiskt ingen lust att berätta om dom andra dagarna. förutom att jag hämtade elise på skolan idag.




när man inte orkar känna efter hur man mår, hur står det då till egentligen? jag kännde idag att jag skrattade åt nånting jag egentligen inte visst vad det var. är det nått dåligt då? kan jag inte bara sluta hoppas nångång..

varför ska det vara så svårt

yes drog hem våran förta poäng igår, 3-2 mot bromma. men vi var nära och stackars jenny stukade foten! så nästa gång blire vinst! hem till tierp igen där svenska cupen kvartsfinaler var i full gång, jag och felice satte oss i sekitaratet och jobbade flitigt. måndag idag och jag har stressmage efter mitt företags grejs. har inte fått ut den än på pappar så hoppas jag får lämna in den senare annars vet jag inte vad! ajaaa, träning ikväll 19.30-22.00 hörs

släkten är bäst

fin lördag? ohja, drog på b-lags match mitt på dagen. blev vinst där för gabbarna med 3-2 mot uppsala, grattis! sedan åkte vi vidare till farmor, där vi skulle fira farfar som fyllde år, så vi drar väl till med ett grattis till! och visst kan det bli lite fult när hela tjocka släkten är där. men inte klagar jag på det! mat och fika satt ju otroligt bra i magen också. sen satt vi och nörda youtube ett tag, och satan så kul man kan ha där då. hahah! släkten är bäst ♥

imorgon blir det match borta mot bromma, och  sen hem igen för att kolla på svenska cupen (kvartsfinal). sen ska jag försöka vara duktig och bli klar med mitt projekt. fin söndag ha?




haha fifan familje humor sådär! idag var det möller som bjöd på mest skratt framför datorn.
dududududu

det finns ingen annan

sådär ja, då var skolan slut för den här veckan! eller inte.. måste skriva klart uppsattsen om " mitt egna företag" börja iallafall min fredag med att ta en skön sovmorgon, sen satte jag på en film innan jag tog mitt arbete över till barret. så nu ska vi se hur det går! och träningen igår gick väl okej. hade på nått konstigt sätt fått skrattsjukan! haha guuuud så jag skratta, menmen det gick ju det också!

ska även åka till min far idag, och imorgon blir det till att kolla b-lagets match då jag ska leka fotograf sen åker vi till farfar och firar han med släkten! så ha det braaaaa

7 oktober

Grattis på födelsedagen Oskar Östlund! hoppas du får en grymt bra dag! men grabben ska visst på hockey idag (leksand-orskarshamn) och firar sig själv till helgen!

men du ska vet att du är en av dom bästa oskar jag har träffat. det finns ingen med ett så gott hjärta som du. när man känner sig lite nere så fixar du upp humöret på ett kick! jag vill aldrig släppa taget om dig vännen. och om du inte redan visste det, så är du värd dom tre bättre orden!  




oskar min hockeystjärna, du kan få mig att skratta tårar! bästa killkompisen man kan ha! :)

onsdag morgon

yeapp, skulle försöka plugga lite i morse men tror ni det gick eller? skrev väl fem meningar sen så blidde det inge mer. grymt svårt ;o aja, åkte in till skolan och hade datorkunskap sen hem igen men barret. ooh, i morse knäppte jag lite på tvn och så kom jag till fyran där jag hör denna gryma låt! var abra tvungen att leta upp den (vilket tog ungefär 5min!!) och nu har jag typ lyssnat på den hela dagen haha ;D

John Lindberg Trio - Brand New Philosophy



oj jävlaru, det är ju onsdag idag! och betyder att det är grey´s anatomy på tv!

läkerol arena

efter 60 minuters spel så kunde 8120 personer se när Brynäs krossa HV71 och dog hem tre poäng efter 2-1 seger! grymt drag var det. tackar brudarna för kvällen! och hoppas på en repris av detta? 

amanda lindberg ♥


underbart är bra

lite pics från gårdagens administration! idag så åkte man in med 7.35 tåget, och så var lektionern inställd så då drog jag och barret hem och nu sitter vi hemma hos henne och ska väl börja plugga lite snart. sen ikväll blir det hockey med barret, sarah och amanda :D♥ Brynäs - HV71 så vi hörs la i kväll!






barret, markan & 1337

hot dance

saaaaatan så kallt det var när jag cyklade hem från träningen då! märks att det börjar bli höst nu. ahja, måndag idag igen. och visst känner man att man ligger efter lite i vårat "egna företag".. äsch, det jobbar jag lätt upp på onsdag heheh. träning idag då, tre timmar vart lite för mycket för min mage. den börja strejka och skrek efter mat redan efter två timmar. så gissa om det var gott med mat när man kom hem! tänkte också slänga upp lite bilder idag men så kom jag på att jag har ju dom på skoldatorn. så dom kommer imorgon.


give me the power

seriepremiär tierp - jomala
slutade 0-3 men det var en bra match ändå. bra jobbat girls! fårga mig bara inte var jag gjorde på plan, för det vet jag knappt själv? att få dunka ner den första bollen var en riktigt skön känsla. så jag drog väl på mig runt 13 poäng skulle jag gissa. känndes så jefla skönt. allt liksom flöt på. och jag fick till några riktigt bra bollar! men nästa match då jävlar är det vi som vinnner. för det har vi visat, vi kanske är ett ungt lag. men vi har det där jävlar och annamma i oss! fick även en fin startpublik också, tack till er! (var med i arbetarbladet i morse också)



längst upp till vänster, evelina frank, erika johansson, jenny karlsson, maria modin och jag
madeleine blom, felice alm, kristin lind och ellinor lindfors. grimt snyggt kort, mums!
fan jag såg dig..

Jay Sean - Down

jay sean - down lyssnaaaaaaaaa

är det verkligen så svårt att förstå? killar är nog inte min grej.. för jag förstår mig verkligen inte på er just nu.
jag är nog ett av de där hopplösa fallen.


man must dance

jag gillar verkligen det hör med sovmornar, mums! nej vädret är ju rätt fint idag så ska nog ta min byracka och gå ut och gå en sväng! sen väntas mat och tre timmars träning (y) 
 





 
byrackarn tara & jag (h)


woho

härmed välkomnar jag oktober och hösten välkommen!
redan torsdag hurreni! trots den långa skoldagen (9.25-17.00) så gick det skrattretande fort! förutom att det var några som fastnade i hissen på sista lektionen. och en svimmade ;( jävla hissar, usssch! ajaa, jag och barret skulle försöka hinna med bussen efter skolan. men ack du, den for iväg och där fick i vänta på nästa buss! hemma vid sex tiden, och då var det raka vägen mot hallen. där det vankades träning. och det gick ju rätt bra idag! känndes bra i början och slutade lite sämre då det gjorde ont i låret efter händelsen i trappan ;o buhuu men som sagt så tar jag då helg idag! blir väl lite plugg imorgon ändå men inge skola inte. 

 

 det slår, och det slår ett extra slag..

RSS 2.0