konfirmations helg

halloj! tänkte köra en genomgång ut av den härliga helgen. lördagen började med en fin promenad i solen. och sen var det dags att göra sig i ordning till konfirmation! må ju säga att man saknar allt det där. faktiskt. aja efter kyrkan så var det dags för mat med släkten.och det var ju super gott! värsta kock släkten :) sen blev det massa prat. och gissa samtals ämnet? jo sport såklart! haha blev lite fotbolls spelande också innan några av oss bänkade oss framför tvn, och där satt vi och skrattade åt hjalmar och mr bean! haha jag älskar bara min familj, all kärlek till er!♥

och idag var det dags för kyrkan igen. fast idag så firade vi med dom från mammas sida. och dom är lika sköna dom! god mat och sällskap, det gillas! ♥ sen så drog jag och c ner till beachplanen för att köra. men fifän så mycket knott det var! aja, tänkte dra hem men då var det några som frågade om vi ville vara med, och självklart så vill vi det! så blev lite till spel innan vi for hem.
syster madde & kusinerna johan och tobias
  
                                           matte visar upp sina skills på gitarren
 
me                            jag & mitt hjärta

och visst ja, grattis caroline på födelsedagen! <3


se på mig jag står här framför dig

tjäänaa! det har lättat en sten från mitt bröst, äntligen har jag lämnat in mitt PM och fifasiken så skänt det var! nu är det bara en musikuppsatts som ska skrivas till måndag. (bara och bara?!) jaa, solen sken idag och det var väl bara härligt. så vi tog oss en tripp till beachplanen. och det gick väl som det gick. själv hade jag damp längst där inne i hjärtat heheh!!

imorgon är det dags för konfirmation för min syster och kusiner, så kommer inte skriva nått då. men  jag saknar verkligen tiden då jag var konfirmand. fy satan så kul vi hade. och alla människor som man hade omkring sig. åååååååååh :) †

och föresten, satt och kollade på talang när jag upptäckte att jag kände en av dom. det var dom två bröderna som gick på legobitarna och typ lossas slog varandra. han den blonda var till våran skola och visade lite hur man gör när man lossa slåss och så. rätt coolt faktiskt!

man ler och sluter ögonen, och säger; tänk om, tänk om...

man vet inte hur den bästa dagen är förrän man har uppleft den

seeena! idag har det vart en riktig pluggdag, håller på och skriver ett PM om utvandringen i sverige som ska vara klart på fredag så jag är lite stressad. för i morgon så åker vi på klassresa igen. och den här gången far vi till uppsala! och det klagar jag inte på :) sen när jag kommer hem så går jag direkt till frissan, sen åker jag hem till pappa som är hemma över helgen :D och sist men inte minst så blire beach! love it. och som sagt så hinner jag inte skriva så mycket på PM;et men det fixar sig, hoppas jag!?

och jaa, onsdagar är bästa tv dagen. grey´s anatomy! jag bara älskar deteeet, så underbart! <3



hehe jag gillar pias regrestrerings nr, U=ung K=kvinna J= jublar! hon är bra påhittig hon ;)

26 maj

  oj höll nästan på att glömma,
GRATTIS PAPPA PÅ 40 ÅRS DAGEN! jag älskar dig :)
hahaha, pappas komentar när jag säger grattis i telefonen:
- men jag när jag tittade i spegeln så tyckte jag att jag inte såg så gammal ut! :D góa gubbe!

 

jaa det var rätt kul på beachen idag, och jag har nog kommit fram till att jag älskar beach! folket, sporten, ja allt är bra :D och barnen somnade runt åtta också, fina fisken säger jag bara!

tuesday

oj sikken dag det har varit, jobbade som fan ( ja som fan) i skolan fast ändå var det slappt. sånt gillar jag. ska fortsätta lite nu innan jag drar och spelar liet beach med polarna :) sedan snabbt hem och vidare till grannarna och vara barnvakt. fast idag är det jenny, stina och sara som vill bli passade av den bästa grannen! eller vad säger  ni gullungar? ;)



staden är ung, du är kung!

stöckhölm

måndag, yeah! let´s go to stockholm! jaa, klass 9 a och b for alltså till huvudstaden igår. vi besökte först riksstadshuset som var sådär. grymt tjurig tant som visa oss runt, pms?! haha sen var det fritt på stan vettni, och de blev till att shoppa det! sedan for vi till tekniska musset, där vi kolla på en grymt bra 3D film! värsat effekterna. och sen gick vi runt där och pröva massa exprement och sånt. grymt rolig dag! och vafan, vädret var ju underbart! :D

   
  

me love stockholm! åååh måste bara dit i sommar!


lördag/söndag!

(lite efter med uppdateringen men det funkar ändå!)
så fortsatte kvällen hos carro, vi sitter och pratar med lite folk och rätt som det är är klockan näsan fyra. vi sitter en stund till vid datorn och inser att vi inte är ett dugg trötta! så varför inte vara vaken hela natten? så då bestämmer vi oss för det och att vi redan klockan åtta ska ut och dela ut reklam.

och under tiden roar vi oss med att ringa några samtal, samt prata om hur vi skulle lägga upp dom sista veckorna innan balen. hahah och jag lovar att vi skrattade högt när vi ringde runt! och när klockan var ungefär sex var jag tvungen att ta en 5 min tupplur! fast efter dom minutrarna så fick man en kudde kastad i ansiktet och det var dags att vakna.


men eftersom vi hade så tråkigt så gick vi ut vid sju istället, och jag kan ju lova att det var det roligaste jag vart med om reklam! hahaha blev skrämd av en kärring, svordomarna bara rann ur oss, och till sist körde vi racing med skäms-lådan! haha herreguud, och det blev ju bara värre då vi inte hade sovit nått heller. så ni kan ju tänka er!


så började klockan närma sig tolv och det var dags för beach träning. höll på i dryga två tim och sedan så åkte man hem. men då ville ju boysen spela så då åkte man tillbaka till beachplanen igen och körde två timmar till! och tänk er nu att jag inte sovit ett dugg och så håller jag på sådär. känndes i benen efter kan jag ju säga. men det var inte slut där. efter maten tog jag och carro oss en cykel tur! hahah undrar hur vi egentligen tänker ibland?!

men vi har haft det nå otroligt roligt, skrattat så kindgroparna värkte när jag tränade! hahah shajseees.

  
  


thanks fr th mmrs

jag har inte så mycket att säga faktiskt. det är liksom tomt? fast just nu sitter jag här med sällskap av c. och visst vare gött med negerbollar idag. (skiter i att man inte får säga så) åh juste, pia var snäll och fixa slingor i håret på mig. så nu är det klart till balen!


Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va´ vinden
Men jag skulle inte va´ nånting om du inte fanns

                                     
                                      .

don´t stop me now

nej nu vare ett tag sen jag skrev, men har inte haft så mycket att säga. som sagt ledig torsdag, fredag vilket ha varit jävlig skönt! torsdagen bjöd på träning på dagen och sedan for jag och var social med caroline. satt och kollade på yes man å min mobil ringer och carro försöker hänga med i filmen. (som jag redan hade sätt tidigare den dagen)

*telefonen ringer, svarar; hej!*
- men lägg av! c
- jag pratar ju i telefonen? m
-hahaha jaha! c

jaaa, så ser våra kvällar ut. hehehe.
idag har jag vart lite barnvakt åt kjellmans ungar. och nu sitter jag och äter varma mackor som jag gjorde i våffelgärnet!
hahah, och det gick ju fint de. för goa blev dom :) hehe nej nu ska jag fixa lite sen tar jag cyklen till brrrret (;
  
lovisa & moa!         l: nu är jag jultomten! :)

är du go i boet eller? hehe


spexfoto

ohjaaa, idag vare spexfoto som gällde. och jag bara älskar att knäppa sådanna kort, så se och njut! :)

9a:4 2009






fler bilder kanske kommer, det återstår att se!
DON´T WORRY BE HIPPIE
PEEEEACE

17 maj

(Norges nationaldag, kunde dom få det bättre än att vinna ESC?)
hemma igen efter att ha spelat träningsmatch mot jomala. fick spela mycket idag, vilket var super roligt! gjorde rätt så bra ifrån mig idag tycker jag! :)
fast det bästa var väl att få spela med laget igen. vi hade inget annat än roligt där ute på plan! hur bra kan det egentligen bli? älskar´t men får se hur det kommer bli i höst så att säga.

ja i fredags så drog jag och barret till uppsala, kolla på skolan och sedan blev det en glass vid ån. och solen lyste så det var bara att kavla upp byxorna! så kom emil och gjorde oss sällskap. sen på kvällen var vi även sociala med emil ocn adam, haha.
och på lördagen drog man till stan en snabbis, hittade balskor och en mimmi t-shirt, men även lite annat gött. drog till barret för att kolla ESC, och lite american pie. haha. norge vann esc, var väl rätt okej låt ändå.. hehe

jaaaa, tre skoldagar som gäller sen då! och på tisdag är det skoj kort, och tror nog att det blir hippie som utstyrsel! peace mannen!


snabba puckar..

ja precis! några snabba rader här innan jag ska rusa iväg på träningsmatch mot jomala. blir väl till att sitta bänkvärmare, men det kan vara kul det med ibland. hehe eller inte.

flipsyde-when it was good
men vi höööööörs!


inga bekymmer man är lycklig var dag

dagen i all ära;
namsdag för idag, linnea och linn. grattis till mig och mormor! och alla andra som heter så :)
prins carl philip fyller 30år, grattis.
malena gick vidare i ESC igår, grattis.

syrran ringde idag från sundsvall och ville att jag skulle komma upp. elise; jag saknar dig marina!  mitt hjäta <3

så äre ibland.

i don´t care

tisdag, buhu jag vill ha fredag! iaf så var det träning igår, körde ungefär 2,5h och det var riktigt kul. bojaa blev mitt nya ord också haha.
dagen idag har varit jävligt dryg, till att börja med. nationella i kemi, 150 min. jag skojar inte om jag kände mig helt hjärndöd. sedan var det massa raster hit och dit. men visst klarade man sig igenom dagen. och nu på kvällen var det dags för träning igen, var tyvärr bara jag som junis. men det gick väl hyffsat för det. lite fys satt faktiskt fint idag.

ja här var en bild på klänningen jag har köpt. och på baksidan har den en svart rosett. tror det blir bra med assesoarer och fint uppsatt hår :))) (hehe den var visst lite skrunklig.)

a step ahead and one step back

fullarullar här!
i fredags var det temadag i skolan, vilket var väldigt intressant då de berättade hur det var att fly till sverige! sedan på kvällen blev det lite nattbandy. trevligt sällskap.

och gårdagen åkte jag och mor in för att titta på balklänning. provade minst 20st olika! och jag har sån beslutsångest för vad jag vill ha, men tillslut hittade jag en på MQ. sen är det bara skor och lite sånt som ska köpas! och juste, när vi var inne på åhlens huset så satt ove thörnqvist där. han som sjunger "varm korv boogie" det var lite coolt tycker jag :) 
därefter åkte jag till c och sov där. och dagen idag har varit chill, inte gjort så mycket. jag och kristin trodde att det var träning men det var bara vi som kom så vi körde isådär en timme.

  paris karte & i, kommer klänningen ifrån :)

träningsnarkoman

så var det dags för lite uppdatering! i tisdags så for jag nämligen till pappa som skulle vara hemma tills i dag. vi åkte till farmor och åt massa gott! sedan har det bara blivit lite mys med syster, och även ett träningspass med c. vilket vi gillar!

så idag, körde vi rugby på idrotten, vilket var jäkligt roligt. då det var en annan variant av det hela! kul kul. 

vädret har väl inte varit så super som det har varit de övriga dagarna, men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!  så jag och ett snygg gäng gick ner för att lira lite beach, som sedan blev till att spela "vanlig" volleyboll inne, utan skor! hahah skojar inte om det känns i fötterna när man lirat i 3,5 tim utan skor! men det är ju som sagt alltid kul att lira med mina tjejer och gubbar! :) eller jaa, förutom när dom gnäller på att jag skrattar för mycket! hehe men därefter fick jag sällskap av markus hem, och vi såg värsta snygga rengbågen, eller det var faktiskt två! :)

gick över till mormor och åt mat, så snäll du är! och nu sitter jag här och kollar på ishockey. sverige - tjeckien som det just nu står 2-0 i tredje period. go sweden! sen blire sängen!


mukleeer (y)

idag ska jag faktiskt beröma mig själv. (ja tänka sig?!) efter en slapp skoldag så vare dags för sista lektionen, idrott. vi skulle då ha fystest. och visst gick det väl bra. ja iallafall de saker jag gjorde. och en av dom var brutalbänken. ååh jag gillar verkligen den sortens träning, eller hur man sak säga om den övningen. men i vilket fall så klarade jag mig galant! så beröm till mig.

sedan var det bara hem och ta det lugnt. men vart har det fina vädret tagit vägen? gone.. ja och sen var det träning på gång också, körde boll och fys. fint de, då har man brännt några kalorier och stärkt upp några muskler.och efter jag duschat så vare dags för cykeltur och det såg ju ljust ut i början, men slutade dyblöt haha. vilket jävla väder.



So I'll be on my way...


söndag

så var det söndag igen, buhu! solen har vart framme idag också, men inte har det varit lika varmt inte. så inget solande idag. nej istället blev det hårdträning på beachplanen. och det var mer än behövligt! därefter var det fotboll på schemat.det blev till att titta på två matcher i strömsberg. a-laget och juniorerna. och det var riktigt kul, med mina flickor hehe <3

känner mig som en kräfta idag också, men det börjar bli bättre. fast nu har jag fått ont i mitt knä igen. för självklart så ska jag slänga mig och ta emot mig med det högra knät som gör så oerhört ont! ajj, måste nog kolla upp det snart.


mattias jansson, jag saknar tiden med dig kusin. du får en att skina upp som en sol,  <3 (även målskytte i matchen idag.)


under ytan

ja ni vilket väder det har varit idag! har suttit i solstolen i hela fyra timmar. så nu liknar man en kräfta ;( haha men lite färg kanske det blir sen om man säger så. efter allt slappande for vi vidare till beachplanen där vi körde lite träning. ojoj, det ser ju riktigt bra ut!

aaah, tror min dator har fått värmeslag så jag kan inte ladda upp nån bild.  ;((

ooooo

vädret fortsätter bara att lysa och hur skönt är inte det?! igår for jag, mamma, syster och våra grannar till putte och monikas stuga i sandviken. Blev lite grillning och solning där då. och jag lekte med lilla alvin. såå söt! hehe sen for vi hem vid fyra och därefter åkte jag till min hjärta. där det blev premiär på mjukglass! sjult gott :) sen satte vi på filmen hancock. och gädrar du. den var super braa! ;D

nej nu väntar jag bara på att carolajne ska komma så ska vi sätta oss och glassa i solen!



hjältarnas hjälte, det är du.


RSS 2.0