life is a highway - rascal flatts

jajemensan, sitter här och har då spelat beach idag på frilufsdagen. vi vann två och förlora två. dock var båda förlusterna mot lärarna. pinsamt då en av lärarna spelar i samma volleyboll förening! haha ahja, hade grymt trevligt iaf! och nu har jag precis packat klart väskan till far. sen så är det träning ikväll. finte!

det är ju lite roligt när man träffar på nytt folk och dom ska försöka sig på att säga mitt namn. så igår fick man höra allt ifrån mari...NA till marika! fast det blev tillslut markan, efter att felix och johan dragit ihop alla olika namn! haha

när jag väl har givit mig in i striden, så ska jag inte förlora den


jag går på stigen, som går till evert

idag har det inte hänt så mycket faktiskt. tog mig en lång promenad mitt på dan med tara (hunden våran) och blev jagad av två traktorer. haha satan vad rädd tara blev då! efter det så for jag vidare till månkarbo för att titta på kusinerna när dom spela boll. och tråkigt nog så förlora dom med 0-2. och just nu sitter jag och lyssnar på nån ny radiokanal från leksand, dom hade nyss 16 lyssnare :D haha så jävla bra! och imorgon så är det frilufsdag i skolan. så får se hur det blir! (evert - eddie meduza)



pucko ben, jajemen. men den får duga.
jag hopppas att du hör mig, när jag skriker ut ditt namn nu inatt


29 aug

min fredag blev till att spenderas med caroline. vi satte på ice age 3, och fan vilken humör höjande film! idag har jag varit på hållnäs marknaden, där jag införskaffade mig ett armband. inget märkvärdigt men väldigt sött!



nästa gång jag klipper mig så blir det lite kortare. men sen får det fanimig växa ut igen. för nu saknar jag mitt hååår! och tala inte om tröja på bilden, faan att den gick sönder och det inte fanns en ny ! :(


de små ögonblicken

då är man hemma igen efter två dagar med ettor och tvåor i fjällnora. dagarna gick ut på att vi skulle lära känna varandra bättre. och det gick väl bra, vet iallafall vad dom flesta heter nu! på dan när vi kom dit så packade vi upp och sedan fick vi göra vad vi ville. vissa bada, vissa spela beach medans andra satt och prata eller åkte trampbåt. på kvällen blev det till att grilla och prata vid elden. och det var ju trevligt. kvällen fortsatte en lång stund till innan några gick och lag sig i det kalla tältet. medan andra stannade uppe hela natten. ja vakna tidigt, och sedan blev det hemresa. ja det var väl dom två dagarna det. skönt att första veckan är klar också.

Grattis på födelsedagen maria! hoppas du får en bra dag :)
nej nu ska jag ta fredaga.


26 aug

onödig skoldag idag? som fan att det var. åkte in till nio och fick sluta elva efter att ha pratat lite och så. drog då hem till caroline och slösa bort hela den regniga dagen! och imorgon så ska man ut och leka skogsmulle i två dagar. åker med klassen till fjällnora så ska väl börja packa snart! ses på fredag!

två saker du bör veta om caroline är, 1 bråka inte med henne, för du vet inte vad du gätt dig in på! och 2 mucka defenitift inte med hennes dataskärm, för den kan tamefan ge tillbaka!



när du hamnar i svårigheter och kommit till en punkt där du tror att du inte står ut längre skall du inte ge upp, för det är just då det brukar vända.

Erik Hassle - Make It Home


25 aug

andra dagen på thoren vart till att umgås med klassen och lära känna varandra. och sen umgås lite med tvåorna som hade fixat lite uppgifter på dan. fick även schemat idag som var rätt okej! sen tog jag bussen hem med sarah och carro! haha och man är ju så fin när man slumrar till lite sådär, NOT! och när man väl kom hem så orkade man inte göra ett piss. så där röck soffan in igen. men sen så fick jag ett ryck och drog ner till aspen och körde lite fys med mia och madde. så jävla skönt nu när man varit lite duktig!







bilder från helgens bravader. älskar er! <3

lyckliga slut börjar alltid med en dålig början

första dagen är då avklarad. vi fick massa papper och prata lite om skolan. sen fick vi sluta, och då drog jag och barret en runda på stan innan vi åkte hem. väl hemma satte jag mig framför tven och somna fiiiint. vakna tjugo över fem och kom på att jag hade träning sex. då det var bara att byta om och åka ner och köra lite fys. det gick fint och sen fick jag sällskap av felice hem.



du ska vet att jag finns här för dig dag som natt. du kommer klara det här, det vet jag. om inte ni gör det? det enda jag vill är att du ska vara lycklig. jag älskar dig caroline! <3


22:27

det är spännande, olidligt spännande. imorgon börjar jag och barret på thorén. hihihi, det kommer gå bra säger hon så då hoppas jag på det! (y)  och våran vecka kommer bli mer än chill. har fått lite dille på erik hassle nu, och det gillas! lyssna på "Hassle - The mirror's truth" sen också, den är mumma!

för vi är pojkarna som busar med flickornas små musar

grillkväll igår hos ronja satt finte! vi tjejer gjorde iording grillen och sen började hela kalaset. vi fick även sällskap av ronjas bror och hans polare som hade förfest där hemma. mycket roande då vi alla kom i allsång! haha och jubel utbröt när glasen höjdes. och visst blev det en suuuuper kväll! det tackar vi för pojkar och flickor! 
älskar er brudar! <3

 


ADHD

go kväll, här sitter man och pratar lite. rätt skön kväll faktiskt, att bara sitta och prata om allt och inget. dagen i sig har varit good. var med barret på dagen och idag körde vi en fotodag. bilderna kommer sen! sen drog jag hem och hämta syrran från skolan. chill dag helt enkelt. imorgon blir det gränby på dan sen grillkväll med tjejerna på kvällen! ;D



hahah, så jävla kul man kan ha

20 aug

tjena! läget? sitter här hos barret och är lite social. träning ikväll, vilket är toppen!


 

vem skulle inte vilja cykla till hållnäs nu och bara ha det bäst? jag skulle inte tacka nej i allafall!

morn morn

ojojoj, det är nästan inte sant. jag gick upp vid halv sju idag?! sjuukt tidigt för att vara sista veckan på sommarlovet. men jag kände att det behövdes. tog mig då en lång promenad på en timme och 20 min! riktigt skönt nu när solen var framme också. och dagen idag har jag inte så mycket planer för. får väl bli till att vistas ute i solen eller nått sånt.



nöf nöf

senare idag

fasiken vilket fint väder det blev. har vi inte fått nog av regn i sommar? suuuuuuck.. ahjaa drar på träning om en stund, den far jag vidare till far. 



syrran började förskolan i måndags, undra hur mycket hon kommer och berätta om det när jag kommer? :)
älskar dig gullet! <3

18 aug

yeah nu sitter jag här i barrets säng efter att ha övernattat här! träningen igår gick rätt så bra, hade kul iafl :) och ska väl dra mig hem snart eftersom snuttan här ska klippa sig.



du är bra du! ♥

17 aug

det känns som om jag är sjuk eller nått, alla börjar liksom skolan och jag sitter hemma och ruttnar. men på måndag smäller det till för mig med. jaa, snart är det dags för kvällens träning. är rätt så taggad så hoppas det håller i sig!

why?


leeksand strand

hehe det känns ju lite kul att det är vissa som börjar skolan imorgon, och man själv kan ligga kvar och dra sig en vecka till! men jag känner hur nerverna börja komma, ny skola, nya lärare, nya kompisar. det blir bra, hoppas jag!

yeah, i onsdags så drog familjen och mammas faster + barn till leksand för att spänndera några dagar där. så jäkla fint det är där uppe, otroligt! så vi hyrde oss en stuga och hade det bäst. besökte sommarland och körde minigolf. ha, och den vinsten kammade jag hem efter lite gay help! hihih sen fick jag även träffa min vän oskar, som jag riktigt har längtat efter! vi pratade och hade oss en liten stund. du är så jävlaaa bra grabben! och sista dagen blev till att åka runt lite, drog till lager 157 och shoppa lite lätt. sen blev det raka vägen hem.



jag vill tillbaka upp och skratta med dig! låta tiden gå, låta allt bara vara.
oskar östlund, mitt bollplank!


fluff

humöret är som det är just nu. men det blev lite bättre när barret drog med min till uppsala, trevligt. vi fick sällskap av jenny på vägen hem. och där drog snacket igång om den kommande serien. fyfan vad vi ska kötta!! 
 
Usain Bolt gör det igen, 100m på 9.58. det finns inga ord för hur bra han är!


-

fjöl av

det är ingen ide, det är bara en stor jävla backe.


lämna mig aldrig


x

För denna eviga längtan
Och stora förväntan
Leder mig tillbaks
För jag vill sluta förklara
Bara leva och vara
Här, där du är
När allting annat är över
Vi kärlek behöver
Jag säger som det är
För denna långa väntan
Och stora förväntan på dig
Det är den eviga längtan i mig

Jag vill veta om livet vi har
Om drömmarna finns kvar
Kom med mig, jag vet att vi kan
Kom, ta min hand..

11 aug

jaaa, idag rök då mitt hår! blev en kort frisyr denna gång, som nästa gång ska bli ännu kortare :)) och imorgon ska det även få lite färg. gillar´t! sen tog jag och syrran oss en liten simtur på aspen.


den dagen, den sorgen

det var faktiskt några som ville spela lite beach med mig idag, och inte tackar man nej till det inte. körde i drygt två timmar. och jag måste ju säga att det börjar ta sig nu.



strömsbergare redan i unga år, det ska börjas tidigt! haha
jag vill vara liten igen..

-




att inte våga berätta hur man känner är jobbigt, oerhört jobbigt. 
att inte veta hur man ska göra är svårt, oerhört svårt.    
och de tankarna kommer upp varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund.                  
hur står man egentligen ut?


en bra boll är en bra boll

yeah, dagen börjar vid nio då vi drar mot aspen för att spela lite KM beach. jag kommer med ellinor och evelina s. och det gick ju bra, men slutade på en tredjeplats! trevlig dag iaf :)
sen begav jag mig till uppsala med amanda, anton och sofie. vi drog då ett streck över "sommaren med göran" jäkligt rolig film, faaaast den kunde varit lite roligare. sen blev det lite mys hemma hos mig! och nu sitter jag och kollar på " snuten i hollywood 2" grymt bra film det också!



det går inte att beskriva med ord, det bara känns så.


x-dagar

sådär ja, nyss hemkommen från korpen beach! inget för gamlingar kan jag ju säga. i mitt lag var det anders p och markus w, och självklart så tog vi oss till finalen. och där blev det en fin andra plats :) gryyyymt trevlig kväll på badet!

söndag; förs firade jag mormor, grattis! ♥ sen åkte jag till far, och vidare till farmor där det bjöds på mat. sen på kvällen var jag med sarah och caroline, muy bien! :)
måndag;  chilla runt med caroline på tierp, och sen kom ronja och gjorde oss sällskap på kvällen! :D

tisdag; första träningen på volleybollen, fyspass. härligt!
onsdag; drog till stan och mötte upp amanda w! pussss
torsdag; chill och träning på kvällen.

i morgon bilr det KM beach på morgonen sen får vi se vad som händer.

trevlig dag

hell yeeah! idag har det varit full fart. upp med tuppen och vidare till skutskär där det skulle bli back sm 2009. mammas kusin skulle ut och åka sidovagn, vilket var jävligt frääänt! gasen i botten, och sen började det hela! team sikberg/andersson som vi då hejade på, gav sig snabbt in i leken och höll ledningen en bra stund. men till slut så fick dom en tredje plats, efter några sekunder efter ettan.



tomas är så jävla grym! och titta på min syssling william till höger. hur söt är inte han då? (a)

ja tänk om man hade tävlat i cross, fan vad kul det hade varit.. jaja, efter det så åkte jag hem och chillade ett tag, innan jag fick ett mess av amanda l att jag skulle komma och vara social med mina kusiner. älskar eeeer! :) och igår så var jag med c, efterlängtat? jaaaaaaa puss på dig <3

RSS 2.0