Ett år till att tänka tillbaka till

Man vet hur fort tiden går, ändå blir man lika chockad när man inser att det snart har gått ett år sen sist. Hur annorlunda allting var då jämfört med nu. Inser att allt annat går vidare medan en själv står kvar på samma ställe. Gamla känslor sitter kvar och gör sällskap med dom nya. Det går bara inte att släppa det som varit. 

Förra året den här veckan var det en jäkla massa planering. Min 20 års dag skulle bli perfekt, vilken den nästintill blev också. Helt klart en minnesvärd dag! Nu fyller jag 21 på söndag och ska få fira den dagen nere i Aspenhallen med en volleybollmatch! Tråkigt kanske en del tycker men för mig känns det jävligt bra! Det är ju ändå där jag nu för tiden är som gladast. Jag vill fortfarande ha den där perfekta känslan över dagen. Planerar in i det sista även här. Och jaa, det kommer bli legen.. Wait for it.. Dary!! Om jag får som jag vill. Så var man där igen... har alldeles för höga förväntningar. Erkänn själv hur jävla ont det faktiskt gör när det sen inte blir som man tänkt sig. 

Laddar om

Sikken jäkla vecka det varit då haha. Vädret har gått från vårkänslor-snö-regn/snöslask till bar mark igen! Skapligt. Drog på mig en lätt förkylning när jag jobbade på dagis två dagar så träningen fick lida lite.. Men nu är halsen tipp topp igen. Gjort fransar, bränt pengar både i Gävle och i Uppsala, två rediga shoppindagar må jag säga! Fikade även med fina Madde som har fyllt 18 och tagit körkort, sjukt kul! Men det värsta på hela veckan var fan när plånboken en morgon var totalt spårlöst försvunnen. Alltså den jävla paniken, helt sjukt vad jobbigt det var!! Letade igenom hel huset innan morsan sen på kvällen ringer och säger; jag hade tappat din plånbok i garaget och kört över den! HAHAH dog av lättnad när hon sa dom orden. Så nu är den tillbaka i säkert förvar. I fredags blev det bebismys med faster och kusin, och i går vart det utgång med min babe. Roligt sö! 

Funderingar

 Helt otroligt vad sjukt det är när man börjar tänka på vilka val man har gjort och gör i sitt liv. Andra är bättre och andra är sämre. Men när man väl inser vad man har fått upplevt och vilka fantastiska människor man har fått lära känna så kan man inte göra annat än att klappa sig själv på axeln. För jag skulle aldrig vilja byta ut detta mot något annat. Aldrig någonsin. Jag har visserligen några pusselbitar att fylla ut. Men att man försöker jobba på det måste väl ändå var nånting positivt? Jobb biten är väl kanske det som tynger mig mest just nu. Det går verkligen inte att jobba som vikarie hela livet. Så man ger lätt upp hoppet efter alla dessa nej man har fått under sin tid.. Hatar det. 

En bild. Ett ögonblick. Ett fint minne

Att se livet ur en annan vinkel

Jag hade mina tvivel om att det här året inte skulle hålla samma nivå som det förra. Men dra åt helvete så fel jag hade. 

Veckorna som har rusat förbi nu har väl varit helt underbara ändå. Att få umgås med mina fina vänner och familj. Och att jag nu även har blivit storasyster för tredje gången till en liten Ester är ganska overkligt men ändå väldigt speciellt. Haft riktigt roliga utekvällar med. Skrattat och varit lite för full också haha. Ja herregud så tokigt det kan bli. Varit på årets första bortamatch där tierpagrabbarna körde över Sollentuna med 1-3! Nej i år är jag riktigt säker på att vi kommer gå långt!! Fast å andra sidan vill jag faktiskt inte att den här säsongen ska ta slut alls.. 

Jag har verkligen jobbat med att se allt ifrån den ljusa sidan det här året. Ska jag vara helt ärlig så har jag mått så mycket bättre efter det. Det kommer motgångar och dåliga dagar, men det bra och roliga dagarna väger helt klart upp detta. Jag har dom allra finaste människorna runt omkring mig i min vardag. ER vill jag aldrig förlora. Ni får mig att skratta och må bra varje jävla dag. Och ni vet precis vilka ni är. 

RSS 2.0