Åååh the king is baaaack!!!


Det är dags att lägga energin på sånt man verkligen älskar att göra

Jäla slaskväder det ska vara då.. Men dagen har varit bra ändå. Åkte och bada med Elisé och farmor, var tänkt att vi skulle simma lite å så men nejdå. Blev lurade på ett vattengympapass som vi trodde skulle bli kort men nej fan heller, höll på en timme. Hahah fyfan vad farmor å jag skratta för de var vi å en till farbror som var med. Gud. Mysigt iaf att umgås med farmor och syster :)

Körde som i vanlig ordning två volleyboll pass ikväll också. Flöt på så jävla bra när vi brudar spela, sjukt kul!! Sen var de jävla roligt senare också, älskar att blanda seriöst med glädje. För nog fan kan man få upp ett bra tempo men ändå skratta och ha kul (inte blodigt allvar) nej grymt roligt ikväll :)


"Hej, hur är det med dig?"

Lördagen bjöd på en fin dag. Utgång med snygga och saknade flickor. Hade det riktigt trevligt inne på la kroga! Grymt skönt att få hemkörning till dörren sen också, och att man fick ställa tillbaka klockan en timme var ju inte helt fel. Vettefan varför jag inte knäppte nå pics från kvällen, brukar jag väl alltid göra men ikke då..


Svårt att tycka, lättare att känna

Hoj, dagarna rullar sakta på. Jobbigt att ta emot en massa nej.. Man kanske skulle läst till sjuksköterska för de verkar dom vilja ha överallt! Har varit på gymmet med Mia två dagar i rad nu, känns om man säger så.. Haha men bra kul också! Haft Mary kay kväll hos ma igen med kära vänner. och nu ikväll har jag varit iväg till familjen Lindberg och firat Micke med släkten! Spelat spel å skrattat för jämnan. Bästa människorna som finns! Full rulle i helgen, längtar nog mest tills på söndag när man får bank boll i några timmar :)


Så mycket känslor

Gó fika och en redig simtur på 1,5 km har barro och jag hunnit med idag! Hurtiga sö. Sen har jag bakat och tittat på älskade grey's. Jag är så jävla förtrollad i den serien (som ni nog redan vet) man vet varenda liten detalj i det hela. Och det ända man blir så förbannad på är att alla försvinner och dör. Hjärtekrossande, verkligen.

Sen att jonas gardell gav oss torka aldrig tårar utan handskar var bara så fantastiskt bra. Men ändå så sjukt hemskt, att alla dessa människor älskade så högt men fick lida som mest. Det högg i hjärtat att se och veta att det där verkligen har hänt. Alla dessa människor som kämpade för kärleken och blev så illa behandlade. Fan vilken värld vi lever i alltså.

Och mitt upp i allt detta så lös nog Henrik Lundqvist upp alla flickors drömmar ikväll. Man kan ju inte annat än älska den killen! Drömmarnaskarl, wow!


Älskade tisdag

Hade ett leende på läpparna hela dagen igår, fasen vilken bra tisdag! Hängde med Erika i hennes nya lya och vi hade en sån där dag som bara vi kan ha (precis som du sa hjärtat)! Hur kul som helst, var längesen man skratta så mycket :) haha Sara kom sen och bjussa på fika som vi åt i torslundabacken, gött!

Kunde inte avslutat dagen bättre än att få banka boll med ett skönt gäng. Så jävla kul! Precis en sån dag som jag behövde :)


Roligt värre

Klippt håret & tränat är väl det jag har gjort idag. Hängde kvar i hallen efter första passet med brudarna och titta på när boysen träna . Känns som gamla goá tider när man alltid var i hallen! Ååh vad kul vi hade det på fredgarna.. Så man mådde :) men det var jäkligt kul ikväll å, skrattat så man har ont i käften nu haha!

och imorgon ska jag äntligen få leka med min kära vän Erika. Oj så den bruden är saknad!


Ojojoj

Haha jälar så kul man kan ha med grannarna alltså! Synd ba att postlådan fick lida haha! Som tur var så gick jag en myskväll med syrran. Tur var väl de ändå


Trist lördag

Lugn fredag igår. Åt middag på brorsans med Caroline och Louise vilken var riktigt gott. Är så himla kul att Ronja jobbar där, henne blir man glad av :) sen vare living and room party som stod på schemat. Trevligt de å!

Nu ska jag ha vääärldens tråkigaste lördag. Alla har planer eller pöjkar å vara med. Själv har man varken pojke eller ett liv att vara glad över. Hehe mest bitter över att jag inte har nått att göra ikväll.. sen att tierp förlora borta mot vingåker med 1-3 är ju ännu mer trist.. fan vad jag saknar de gamla laget!!

Har jag haft sån jävla saknad efter att få spela matcher idag. Ni anar inte hur jävla kul de är att åka bort med sitt älskade lag och spela. De var fan livet det. Nu är det mest grått å tråkigt. Usch alltså. Men ni andra som har planer och ett liv kan ju ha det så bra ikväll!! För det ska inte jag ha


-


Fuck Parken zoo

Titta ni på kalla fakta igår? Det handla iaf om parken zoo som "räddar världens djur" i helvete heller. Chefen ljög och man fick se så hemska bilder på hur dom hade behandlat djur som inte fick plats på parken längre. Avlivat friska djur och slängt dom i en frys tillsammans med mat till de andra djuren. Nej det var så förbannat vidrigt att man bara ville spy!

Dom sa redan i programmet att parken hade gått med förlust, då är ju frågan hur dåligt det kommer gå efter att folk har fått sett det här.. fyfan tänk sen när chefen ska söka nytt jobb, HAHA kommer ha det här efter sig hela livet, den ljugande bitchen. Jag hoppas verkligen att det blir bättre för dom djur som finna kvar där och att någon vettig person tar över sikten!! Men visst tvivlar man på att någon vill ta över där tyvärr.


Skogsmulle

Blev en heldag med morsan och morfar igår. Vi åkte ut till morfars barnhem och dona lite, sen gick vi ut i skogen och plocka svamp. Jääälar i min låda vad mycket det fanns, tre fulla påsar lyckades vi få ihop. Härligt värre! De dryga är bara att behöva rensa allt haha.


Dagar som aldrig kommer bli sig lika igen

Plankutmaningen är nu igång och jag känner mig redigt taggad på att köra det i fyra veckor nu! För om alla andra kan så borde fan jag också kunna lyckas, nu är vi ju några stycken som kör också vilket är grymt kul, bra jobbat Mia!!

Dagen har gått åt till så mycket tankar och funderingar om livet att jag fan börjar bli rädd för de man i praktiken ska "lita" på mest.
Är så fruktansvärt arg på allt som har med sjukhus och läkare att göra så jag vet fan inte vad. Att just ni ger upp hoppet om en människa är för mig helt jävla ofattbart. Fyfan. Ordlös

Så visst var det skönt att få träna såhär på kvällen. I över två timmar kunde man släppa allt och koncentrera sig på annat. Men så fort det är slut så kommer allt tillbaka igen..


När man inte längre orkar se på

Isolerar mig själv från omvärlden. Håller mig borta från människor för att jag inte vill störa eller vara till besvär.
Istället saknar jag dom som fan. Undrar hur dom mår och vad dom gör. Men inte vågar jag fråga eller berätta det.

Försvinner ännu en gång in i mig själv. Döljer allt som tynger och vandrar vidare..


Du kommer alltid finnas med oss i våra hjärtan. Sov så gott 💗


14 oktober 2012

Den här dagen kommer för alltid ha en stor plats i mitt hjärta.

När en människas hjärta bestämmer sig för att ge upp och sluta slå. Det är fan obeskrivligt. Helt plötsligt kan ett helt liv bara avslutas. Jag hatar dessutom allt som har med slut att göra. Fan, fan alltså. Det är inte rättvist för fem öre. Tänk att det finns sjukdomar som verkligen ingen har botemedel mot, Cancer, MS, aids ja ni vet själva.. Jag blir så ledsen att dessa sjukdomar ens existerar. Ni är fan värre än krig för dom ska man faktiskt kunna lösta på ett eller annat sätt egentligen. Men med sjukdomar så går det bara inte, för ingen vet hur man ska göra.

Åh vad jag inte klarar av döden, att förlora en person. Tanken av att aldrig mer få se eller höra personen är så fruktansvärt skrämmande. Jag vill inte förlora någon. Även fast den dagen väntar oss alla i slutändan. Men låt oss då få leva friska och lyckliga.


Det värmer i både hjärta & själ!


Stanna upp och se dig om

Börja dagen med en shopping runda i uppsala med Caroline och syster, sen hem och strosa på den årliga marknaden i Tierp. Bra mysigt kan jag tycka men de var väldigt dåligt med folk där tråkigt nog. Fick iaf nougaten som man så längtar efter varje gång :)

sen vare dags för liga cup mellan tierp och Sollentuna. Kirra snabbt och enkelt en 3-0 seger! Och herregud vad vi skratta när vi fick bevittna en Libro i Sollentuna dra ner byxorna till knäna för att sen stoppa in tröjan Hahahah! Skapligt kul! Match igen på söndag så kom och kika då


10-10-2012

När de glada dagarna passerar och man börjar inser hur bra man mådde just då


Monday

Hundvakt, promenad i mysväder, barnvakt, träning x2. Ja de var väl de, haha jäääla spännande alltså. Men de är väl såhär vardagen ser ut ibland!


Heeelgen fän

Fullspäckad helg kan man säga. Fredagen bjöd på en tur till ekerö med Caroline, Sofia och Jonna och sedan blev det heartbreak på kvällen då även Louise hängde på! Lördagen sen blidde det fotboll och sen fira vi farfar med underbara släkten haha satan vad vi skratta alltså!

Upp tidigt på söndag för att åka till Södertälje på datavolley kurs och match med Jenny, Mia och Madde. Kursen gick bra, sen att Tierp förlora seriepremiären var ju en annan femma.. Full fart rätt igenom ba :)


Kanelbullens dag!

Jo men tjäna. Spenderat dagen på jobbet. Sista dagen? Jovars, känns nästan så.. Tyvärr. Gillar ju mina kollegor väldigt mycket!! men som sagt.. :)

när man kom hem sen så hade bästa syrran lagat mat och dukat fram bullfika! Gött värre. Å nått som gjorde mig riktigt glad var när jag fick ett sms av min underbara farmor, haha så jävla skön hon är! Lärt sig sms nu vettni ;) imorgon väntas en fullspäckad fredag, båt och party står på schemat!


Skönhet på burk

En ledig onsdag var precis vad jag behövde. Men inte blev den nå lugn eller, städa, baka och fixa heeela dan. För på kvällen sen vankades det Mary kay kväll här hemma! Fick erbjudandet när jag jobba å då kunde man ju bara inte tacka nej :) himla mysigt och kul var det med fint folk. Blev sjukt glad sen när mamma hade köpt massa produkter åt mig och Madde, åh min älskade mor!! Ska ha en till kväll om nån vecka så var beredd på en inbjudan nu folk ;)


Jag vet inte varför jag kom hit

Så svårt att förstå, förstå varför allt är som det är.


1 oktober 2012

1 jävla oktober. Va tusan tar tiden vägen nånstans? Galet. Men visst känns det att hösten är här, massa fina färger på löven å temperaturen sjunker sakta men säkert. Har även införskaffat mig en ny höstjacka som jag är skapligt nöjd med, den lär ni få se snart! I allafall så har jag en fullspäckad vecka framför mig ojojoj.

Så idag har jag jobbat, och det flöt på bra. Fick sluta tidigare också vilket var sjukt skönt. Hem å andas några minuter innan man drog vidare till hallen för lite träning. Så jäkla kul, skrattar så tårarna rinner nästan! Å vilken energi man får! Underbart


När blicken säger mer än ord

Måste bara säga att jag är sjukt nöjd med min make up sen i lördags! Det blev så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Och helvete vad kär jag blev i lösögonfransar då, så jäkla maffigt! Haha fick beröm för de också vilket var himla kul :) då blir man glader


RSS 2.0