Utan dina andetag

Jobba som sagt i torsdag och det blev även jobb idag! Full rulle hela tiden, å de är himla skönt faktiskt. Dagarna känns mycket kortare då, och jag har hellre tusen saker att göra än ingenting :) och visst har jag bra sköna kollegor på jobbet! Dom utnyttjar verkligen mitt skratt väl där haha! Och nu helt plötsligt har jag fått mer tid att jobba där, skapligt nice ändå. Men nu lämnar vi jobb å skit åt sidan och ser vad helgen har att erbjuda :)


Du talar från hjärtat, säger precis vad du tycker och tänker. Du såg, och lärde mig nånting om mig själv. Jag är evigt tacksam att du är den du är, och att du gav din tid till mig

En sväng till thuns med Caroline och Louise fick det bli idag! Mycket trevligt, mina töser dedär :) å så var jag som sagt på volleyboll möte ikväll. Riktigt taggad på säsongen, men tänk om vi flickor hade haft ett lag. Då hade jag fan hoppat av lycka och bara struntat i allt tråkigt som förstör ens vardag. Men jag ska inte deppa för det. Blir ju iaf träningar å jobb för grabbarna istället vilket jag tycker är minst lika kul :) och imorgon vankas det jobb, jamen. Hörs då


Längtan efter nånting större, nånting mäktigare och mer betydelsefullt.

Jag förstår inte varför jag sover så dåligt om nätterna. Om jag ens sover? Vrider å vänder på mig och drömmer så jag blir helt snurrig i skallen. Kanske är det lite för mycket som händer nu, eller så händer det ingenting? Visserligen har jag lite grejer inbokat nu i veckan som tur är. Fan dör av rastlöshet ibland, vill ha onsdag kväll nu så jag får gå på volleyboll möteeee.


Skinny love

Nyklippt å busig. Överskotts energin flödar verkligen!


Njut för stunden

Helgen flög förbi med en jäla fart. I fredags blev det utgång på heartbreak med Emma, Sara och Erika. Icona pop höjde ribban och jag hade en rolig kväll med skönt folk :) snyggt sovsällskap hade jag med! Haha lördagen sen vare månkarbodagen som gällde, fint väder, lite fotboll, lite mys å kvällen får ett ok! Alltid är det någon som behöver en hjälpande hand.. :)


P.S I love you

Ny duschad å slapp ligger jag nu i soffan och växlar mellan P.S I love you och breaking news med Filip och Fredrik. Haha fin blandning. Men hur underbar är inte filmen då? Så fantastisk handling! Gråten i halsen sitter visserligen i under hela filmen men de går ändå inte att sluta titta. Magisk känsla.


Torsdag

Var in till Gävle med Erika och Sara idag å kika på en mässa om säsongs jobb! Visst skulle det vara jävligt kul att åka och få uppleva det hela, men de lär tänkas på. Vill ju inte missa all volleyboll heller så att säga.. Dagen fortsatte sen med häng hos barro och en redig kvällstur! Å så vare med det


-

I don't understand people and how they can wake up one morning and decide someone isn't important to them


En gång thorénare alltid thorénare

Ja herregud, nu börjar folk jobba å gå till skolan igen. Och själv är man hemma och traskar och funderar över livet.. Tänk att skollivet nu är över, förstår inte att det har gått så jävla "fort"? Fysatan, vilken tomhet jag känner i mig, att aldrig mer behöva sätta min fot i en skola igen. Och det är inte pluggandet jag saknar, utan alla människor, klasskompisar och känslan liksom. konstigt.. Ååh!!


Serier som förblir en del av dig

One three hill, ack så kär serie. Älskar handlingen och karaktärerna. Och igår såg jag ett avsnitt som var bakom kulisserna vilket bara gjorde serien ännu bättre. Allt blev som på riktigt, så levande. Och att dom sen visade absolut sista avsnittet någonsin efter det var bara så mäktigt! Fy satan, ryser. Så jävla bra blev allting efter att ha sätt och hört skaparen och skådespelarna berättat om serien och allt runt om kring! Och nog för att jag är en riktig Grey's anatomy älskare så kommer oth vara mig lika varmt om hjärtat!


Sweetheart

Blev bort bjuden till grannen längre ner på gatan såhär på kvällen. Äldsta flickan i familjen har fått ett litet pyre å kärahjärtanes vilken gulleplutt! Så himla kul de skulle vara om man fick ett eget pyre nån gång.. Men vi hade en trevlig kväll tillsammans :) Imorgon Blire en sväng till Gävle med mormor & morfar och syrran. Å Beach blev de Inge av idag så de lär jag styra upp nån dag! Imorgon någon kanske?


När ingen annan förstår


gårdagen

Åhåja, så var den helgen över. Äckligt vad fort de går fast de inte händer nånting hehe.. Men det blev iaf mycket åkande igår. Gävle, Uppsala och så Gävle igen. För dåligt med idéer så drog vi en spontanare till Uppsala och kika på cruising. Träffa på Jenny och hennes vän vilket var trevligt. Sen bar det vidare till Gävle igen. Lagom sugen man blev på att festa loss när man träffa på alla andra som gjorde det rå, men barro var chaufför ikväll så vi spar oss till nästa helg istället. Nu blev jag otroligt sugen på att spela Beach, någon som är på? 

Ögonkontakten som värmer ända in i själen. Du förstår precis


Sanslöst kul

Kan absolut inte klaga på vädret, riktig sommarvärme! Blev dock jävligt paff när Caroline och jag var påväg till Uppsala där vi skulle spela Beach Volley och himlen öppna sig. Haha snopet värre, och där kom vi fram i shorts å klänning och ba vafan är solen? Men det sluta som tur regna och vi lira på ett bra tag, vilket var förbannat kul! Ännu roligare var det att träffa älsklingsjohan, han blir man alltid glad att se! Älskade Beach, går inte att tröttna på de :) och nått som är ballt så äre väl att Kristin och anniken är i Österriket och spelar VM i beach just nu!! Kör hårt bruds


Frisörbesök

Har varit till Jenny och fått slingor idag så nu ser man ut som folk igen! Haha Fint värre. Nu ska jag snöra på mig skorna och ta mig ut på en kvällstur i solen


Tisdag

Sökt jobb, springtur & styrka. Ssssuveränt eller hur? Nu ska jag göra lite ärenden med mor min. Höres


Kusin Mattias

En karl som alltid ställer upp, sprider kärlek och värme runt omkring sig. Och som alltid får mig på humör. Jag älskar dig, världens bästa kusin!


Övning ger färdighet

Herrarnas finalmatch i volleyboll idag var en riktig rysare. Ryssland vände ett 0-2 underläge mot Brasilien och vinner med 3-2. Galet stark insats! Var riktigt kul att se. Sen att våra grabbar inte orka hela vägen till guldet var en besvikelse. Men silver är bra de å :) efter allt tittande så tog jag mig ut på en springrunda, skönt värre. Har blivit en del sådana nu på tiden, och nu jävlar ska dom bli fler! när man ändå inte har nått bättre för sig om dagarna så kan man lika gärna lägga all sin tid på träning istället.. Såja hej på er.


Trogna jävla människor. Fuck you


Jag ska aldrig sluta tro på min magkänsla

Hade en fin fredag igår. Var hundvakt, hängde hos mormor & morfar, hämta Elise, fika med rille och barro på royal. Senast jag var där var i januari haha sjukt ju! Sedan blev det en sväng till Uppsala för att titta på cockpit med mor, Perra och Erika! Hahah åh jävlar vad vi skratta, bra rolig film de var!

Och idag blev det sig en sväng till lekparken med Erika och kidsen. Nu får vi la se hur lördagen fortsätter, kanske blir en fotbollsmatch eller så :)


Älskade lillasyster


2012-08-09

Tur att jag har mina flickor som gör mig på humör. Ni är klippor allihopa!
Och bolt, hur jävla cool får man inte bli?! Grymma jävla människa!


2012-08-08

Jag bet i det sura äpplet, tog mig i kragen och gick vidare. Nu jävlar är det min tur. Kan alla andra så kan jag också. Jag har ett mål. Och fan ta mig om jag ger upp. Let's fucking do this!!


Volleyboll grabbar

Hur fränt var det inte att sitta och titta på OS och se att man kände igen och sätt tre killar spela i Sverige!? Alla tre spelade i Linköping och där har man varit ett x-antal gånger och tittat. Mycket häftigt om jag får säga det själv! Var tydligen flera spelare som jag kände ingen men dom missa jag haha. Men Peacock, Smith och Edgar var dom jag såg iaf. Heja Australien!


Tystnaden säger allt

När alla sagda ord förlorar sitt värde


Dom glada dar vi haft tillsammans, är utan tvekan slut

"För varje dag som går så saknar jag det. Allt det där som en gång varit. Jag saknar tiden som fick livet att rusa iväg av lycka. Vart tog den vägen nånstans? Nu står jag här idag och har fortfarande mina blickar riktade bakåt. Vill inte ens se framåt. Det skrämmer mig. Så jag lämnar allt som är nu till framtiden och börjar min vandring bakåt igen. Till den stunden här på jorden då jag var lycklig. Jag söker inget jävla medlidande nu. jag är bara inte lycklig längre. Och jag kommer aldrig bli lika lycklig som jag var förr heller. Det går inte att uppnå. Jag tar fram vikingen i mig, lägger på ett skal och stänger ute allt som har med livet att göra. "


I väntan på dig

Igår blev det sig en tripp till Uppsala. Barro, rille simon och jag var ut till studenternas och spela minigolf! Himla roligt de är, när det går bra vill säga.. Haha ;) kom tillslut på en andra plats. Sen blev det till att köra tjuv och polis då vi fick bevittna när en bil manglade ner en skylt och smet Hahahah så himla kul. Men det blev som sagt en lugn kväll sen då jag skulle jobba idag.. Hade varit kul att åka till Öregrund bara för att, men nu Blire nog till att hålla sig på hemmaplan ändå. Jobb imorgon med. Fuck it. Men istället kanske det blir lite Beach spel!


om sanningen ska fram

äckligt skön känsla av att inte behöva gå till jobbet på två dagar. fira fina mormor igår då hon fyllde 59 år, älskade fina mormor! sen hängde jag med bästis och vi drog även ett parti kubb med grabbarna. krossa och vann med 3-1 också mohah. så gåre när käften glappar så mycket vettni. dagens planer är inga speciella. fint att slösa bort ännu en helg på att inte göra nånting.

fel av mig

efter fyra timmars sömn, ett jobbpass mellan 10-19 och ett hårt jävla slag i magen så var jag totalt nerbruten. det gjorde så ont att höra dom där orden att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. nog för att jag också bara är "människa" men när man verkligen försöker göra sitt bästa och får höra nått sånt där så bara faller man. pina mig igenom de nio timmar innan jag fick gå därifrån.. för att komma på andra tankar så fick jag förfrågan om att gå på bio med erika och mårten. vi såg spindelmannen, och den var riktigt bra faktiskt! synd bara att folk ska vara så dumma och gå ut innan filmen är slut. krattskaft. bättre avslut på den dagen.

31 juli 2012 - ÖN

tänka sig att nu är det förbi. tisdagen som man väntat på så länge och som blev så lyckad. åkte till ön med caroline, rille, erika och frida. och brolle levererade verkligen! fy satan vad rym han äääär. en redig karl med ett stort hjärta. mums. kvällen fortsatte sen och det var trevligt. slockna fint i sängen vid halv fyra haha.. huuaah

RSS 2.0