Nyårsafton

en sju jävla dag och fira egentligen. sista dagen på 2011, vilket aldrig mer kommer åter. och det år som gått har gett mig fantastiska upplevelser och minnen som jag lägger mig varmt om hjärtat. ♥

en summering kanske man skulle dra till, en lång jävel också. men de tar vi nästa år (HEHE). nu ska jag försöka och göra det bästa av den sista dagen och börjar med att åka till månkarbo och se vart kvällen tar vägen.

Hoppas ni får en underbar kväll och en bra start på det nya året! GOTT NYTT ÅR från moi!

jag står där du lämnade mig

kände att pulsklockan var redo för en första runda. och tamefaan vilket jävla väder det blev. regnet piska en i ansiktet och dy blöt blev jag. och till råga på de så blåste de utahelvete, faan ta dig dagmar. haha
chilla sen sönder med barret och jaa, jag kom hem med en kasse idag igen. en nödparfym tills min andra kommit in i butiken och en mascara med vibrator. brrrr


Grattis på födelsedagen lillsyrran!

puss påre! ♥

shoppa shoppa shoppa

åkte uppåt i landet idag och kom hem nöjd och glad. intersport levererar som vanligt och i nästa vecka får jag min tröja. sådär ska det se ut! barret och jag fortsatte sen vår gävlerunda och for till valbo med. hon hitta en massa saker och de gjorde jag med. klänning, trosor, bh, 6st glas och en tröja. fast kofta vare sämre med så de lär jag söka vidare efter. nej nu blire till att fira syster som fyller 17 bast idag.


ork int knäppe nå egna pics. men här är klänningen som nu hänger i min garderob, och tröjan som snaaart kommer att gästa de andra kläderna. något nöjd.

Like the new castle's of time. You give me wings so I can fly. You'll always save me

godkväller. en sådan solig men blåsig dag har spenderats i gränby köpcentrum med caroline och sofia. mina fina classmates. fynda inget på rean, utan kom hem med ett pannband och lite annat gött. men besvikelsen var storartad när jag inte kunde byta min peak tröja inne på intersport. ofta man inte har peak rå? (nejnej, det har bara stadium dääär) så nu har jag näst intill tvingat caroline till att köra mig till mitt älskade intersport i gävle imorgon. haha bara kör med er jävlar som är så duktiga att ni har tagit körkort ;) neeej jag är så tacksam över att ni vill köra mig, puss till er! men min dag kommer den också, om hundra ååår.. och imorgon fyller maddz år också, så de vankas väl kalas för hela slanten sen.

#21 PETER FORSBERG

den som inte tittade på "#21 Peter Forsberg" idag på ettan har verkligen missat något. jag hade rysningar under hela programet! jag log och var tårögd på samma gång. vilken jävla resa han har fått varit med om, och huuur han har fått slitit för det. en riktig STJÄRNA. jag är ordlös.

och jag kan inte annat än bli avundsjuk och bara vilja hylla denna människa till max. det där, det är en riktig man, kämpe & spelare!



det går bara inte att sluta le när man ser peter. åååh människa vad jag vill vara som dig. du är en förebild för alla oss svenskar. och speciellt för mig.

annandag jul

om man summerar gårdagen så får den ett: BRA. börja med en redig måltid julmat hos mormor och morfar. och sen bar det av till mia där vi vart ett härligt gäng. fortsatte sen ner till möbeln där man träffa på en hel del kändisar. var kanske inte världens drag menmen.. nu har man varit där iaf. men visst hade jag det kul å :)

idag blev det sig en tur till månkarbo för lite mat och julklappsbyten. och imorgon blire en radda till stan.

uppesittarkväll!


så jävla nära, ett kvar på alla tre spel.. kul att grabbsen vann iallafall haha.

Min älskade Julafton

julafton i all sin ära, den där speciella känslan, lukten och glädjen som bara tillkommer på just julafton. underbart.
började iallafall dagen hos pappa där vi öppna lite julklappar, sen åkte vi till farmor och farfar med alla kusiner där vi åt massa god mat, lekte paket leken, titta på tv, och hade det bara allmänt bra! sen bar det hem till mor där vi gick över till mormor och morfar för att öppna ännu mer julklappar. hihi fick helt otroligt fina klappar, så är mer än nöjd nu kan man säga! tack för ännu en fantastisk jul mina nära och kära. kärlek till er ♥










snön ligger vit på taken. endast tomten är vaken

älskade julafton.
jag spar mina visa ord tills ikväll, och hoppas nu på att alla får en riktigt underbar dag.

God Jul


dagen före julafton

fick mig en rysligt bra dag igår må jag säga! fikat med sötisarna var mer än bra, skönt och prata lite skit sådär hihi ♥ och inte råga på det så tar barro körkort med!! helt galet glad jag blev för henne skull, så där blev det till att ta sig en runda i bilen ;) sen på kvälla kom hon, rille och henkis över och spela ett spel.

imorse följde jag med barro till gävle en snabbis, sen har jag gått och strosat runt på tierp med systrarna, farmor och amanda som är back in tierp! älskar min fina kusin, som också är så otroligt grym på hockey att hon ska få vara med på både VM och OS! huuur sjukt är inte det??

får la se om det blir nått bingolotto ikväll. men ananrs längtar jag tills imorgon när jag få träffa alla mina underbara släktingar. tjing så länge

dan före dan före dopparedan

helt galet att det redan är den 22 december. vart tar alla dagar vägen?

sitter nu och skriver på en uppsats som ska in idag. haha fml att jag inte börja tidigare alltså.. nej men vidare och hämta lilltussan på dagis och sen ska jag ta mig en fika med erika och evelina :)

jullov i all sin ära

äntligen jullov. och thoréngalan levererade som vanligt! finns så himla mycket skönt folk på skolan så man sitter bara och ler under hela föreställningen. kommer bli jävligt tråkigt att skilljas från allt och alla sen. blää

och klantarsle som man är så lyckades jag spilla ut drickan på mig och klänningen.. haha så jobbigt. men de gick ju och kirra som tur var. bilder kommer kanske sen, beroende på hur ful jag var haha. men nu ska jag packa om och styra min kos till farsan baloo.


set the world on fire

blidde till och spendera lite kosingar idag med. inget jag direkt klagar på. känns bara otroligt skönt i kroppen att få shoppa loss lite. sen har jag umgåtts lite med madde och mia :) hihi

men nu på kvällningen så var jag över till grannen längre ner på gatan för att få bukt på mitt jävla öra. hör som sagt lite dåligt, men de är bara för att jag har lock för örat hela tin. men så skulle kristina prova och göra otosan öronvård, som hjälper mot lite olika öronproblem. men kristina här är lite andlig av sig, känner av spöken, gör healing och massage och sånt. så när jag står framför henne och ska lägga mig ner så börjar hon berätta lite saker om mig. så nämner hon till sist att jag har en hemlig beundrare efter mig. och ni aaanar inte hur nyfiken jag blev på att få veta mer, hahaha kul och veta liksom ;) men tycker sånt där är så jävla ballt att man kan säga sånna saker av att bara titta på en och få kraft uppefrån (som hon sa). men nu håller jag tummarna för att örat ska bli bättre, annars äre farbror doktor som får fixat.

nu sitter jag iallafall och målar naglarna inför thorén galan som går av skapeln imorgon. nya klänningen ska invigas. spännande värre.

This, this is the way This is the way I wanna live I'm going through changes

hej blaskiga trötta måndag. blev sig en snabb visit i skolan innan jag for vidare ner på stan för att inhandla lite julklappar. har faktiskt saknat uppsala lite kände jag idag. man blir så glad när man ser hur dem har renoverat och gjort fint. otroligt snyggt. och satan vad shopping humöret ökar, vill bara ha meeer. kom sen hem i skaplig tid och åkte då till mormor & morfar. och nu sitter jag på golvet och slår in lite saker. gött
ska snart byta om och dra mig ner till hallen. känner mig redigt taggad på att få banka lite boll idag.

-för ett år sedan hade vi tjejer vunnit alla matcher i div 1 och var redo för allsvenskan. helt jävla ortoligt så kul det var. saknar är det minsta ordet jag kan skriva. frågan är ju om man kommer få uppleva det nån mer gång i livet?

fjärde advent

mmm. grym söndag. julshoppat med madde på dan. och sen en redig jävla volleyboll match på de. och det blev sig en jämn sådan, men tillslut fick örkelljunga åka hem med en 3-1 förlust. tierpsgrabbsen kom då med i grand prix!! hell yeaaah! lika så kom tjejerna i lindesberga och gislaved med. så nu får man se evelina s & f samt lisa spela :) göööttt att jenny kirrat hotell tills dess också. can´t wait!!

grymt också att musikhjälpen samlade in över 18 miljoner. helt otroligt bra! fett synd att det är slut bara.. buhuu. nu ska jag arbeta lite, titta klart på bridget jones filmen, vara lite glad, vara lite stressad och ja.. avsluta just den här söndagen för det här året.

Så ge mig trettio grader kallt, tomtar överallt Och en skog av gröna granar

sådär jaaa. nu har man avverkat fyra veckors praktik också. fick sig en fin julklapp som tack iaf! igår kom erika hit på lite fredagsmys. lekte lite med hennes rapunzel hår, såå satans långt! och idag har jag varit på moniques igen för att ta igen de två dagarna jag var hemma. lisa är så himla snäll så dom timmarna bara sprang iväg! men nu får vi la se vart denna lördag tar vägen. imorgon vankas det julshopping och herrmatch. gaulet bra.

igår fick jag dra på den fulaste tomteluvan bara för att jag var praktikant.. alla ba" åh titta tomtemor" kändes lite oseriöst att gå runt med flätorna sådär haha. men idag fick jag mig en redig luva. bra de, för de vart ju en lyckad dag.


låt ett under ske

jag är ordlös. jag gick från att skratta till att nästan gråta på några sekunder. klumpen i halsen bara växte för varje ord jag läste. på södertäljes hemsida läser jag om en kille som spelar volleyboll på elitnivå i södertälje, som plötsligt insjuknar i årets influensa med hemska komplikationer vilket gör att han nu ligger på sjukhus i england och kämpar för sitt liv.

jag är helt säker på att jag sätt han spela. han är grym. ett år äldre än mig. gått på rig gymnasiet och hade en strålande karriär framför sig. och så händer det här. världen är bra jävla grym. och ibland känner jag att det tragiska bara händer dom mest älskade människorna på jorden också. fan.
har en del "volleyboll kompisar" på facebook, där av att jag  fick reda på vad som hänt. jag är helt chockad. tänk alla hans vänner då? jag skulle gå under jorden om det hände någon i min närhet.

men han är stark, och han har alla volleyboll människor stöd. hans egna familj och vänner. jag hoppas verkligen att det går vägen för honom. han måste klara sig. verkligen måste. 

alla tankar till er. och dig - victor.


victor är sjuk - tänd ett ljus


2011-12-15

en av dom lite bättre dagarna idag faktiskt. en skön torsdag helt enkelt. allt har bara flutit på vilket har varit otroligt roligt och skönt! blev bjuden på fika av fina madde & mia idag också, grym tjej de där!! :) fick mig även ett gott samtal med agnes vilket var trevligt! näst sista dagen på monique imorgon så jag tog mig äran att baka en saffranskaka åt mina kära kollegor. hoppas att den smakar. pinsamt annars haha.

drog en sväng till mormor & morfar nu på kvällningen med där det bjöds på fika. sen jävlar i min lilla låda så åkte damsugaren fram. och nu har jag suttit och skrattat åt en video som mia har gjort. hahahhaah, de gjorde verkligen min kväll!



maddepadde var gullig och gjorde en fiskbensfläta i håret på mig i måndags, sååå himla snyggt!

13 december 20elva

"sankta" lucia dagen är nu över. fick inte riktigt den där känslan jag brukar få på lucia. det var mer en tradition när man gick på aspen att först titta (eller så var man med vilket jag nog var rätt många gånger) på lucia tåget, sen fika man med klassen och så. mer än bra om jag får säga det själv. men det var förr de..

juste, fick hem klänningarna idag. och satan i gatan vettni, en av dem satt som en smäck. så på den fronten är jag nöjd. nu ska jag bara hitta mig nått att ha på mig på självaste julafton.


musikhjälpen

igår började musikhjälpen för fjärde året i rad. himla bra program faktiskt! där syftet med det hela är att: "samla in pengar till ett projekt som bestäms av projektorganisationen i Nederländerna. 2008 var ämnet "Människor på flykt". Syftet är att tre programledare stängs in i ett hus ("glasburen") i sex dygn utan fast föda. Under tiden sänder de radio och TV 24 timmar om dygnet hela perioden och lyssnarna/tittarna kan önska låtar mot att de skänker pengar."

gillar konceptet starkt, och det är sjuuukt lätt att man fastnar vid det såhär på kvällarna. och eftersom det är igång dygnet runt så blire liksom svårt att stänga av annars också. man vill bara se mer och mer :) musik och underhållning på samma gång. gillar´t

det var helt enkelt inte min dag idag.

det var nog inte meningen att jag skulle kliva upp ur sängen och uppleva den här dagen alls. sov som ett jävla arsle (eller sov inte alls), stressa sönder i morse, drog en snygg vurpa med cykeln påväg till praktiken. och ja jag cykla fast det var glashalt ute, men drog fan cykeln efter det.. sen var det låånga åtta timmar innan man fick gå hem igen. trodde jag skulle göra mig själv en stor tjänst och hitta tillbaka till det glada humöret genom att åka och träna. men de hjälpte ju inte så mycket. fuck jävla äckeldag.. liiiite bättre hemgång då kanske. första skrattet på HELA dan. haha alltsåå ååh.

fanns ju dem som verkligen försökte få mig på bättre humör, vilket var väldigt snällt och uppskattande! men sen finns de ju dom som inte förstår mig också, som verkligen trycker ner och retar upp mig istället. tänk lite på hur ni själva gör innan ni börjar gaffla på andra.

Tredje advent

killarnas match idag var en av dom snabbaste jag varit med om. 57 minuters speltid behövde grabbarna för att köra över falköping med 3-0 i set! himla skön känsla faktiskt. trevlig hemresa boys ;) imorgon är det sista praktik veckan av fyra. snälla rara, låt den veckan gå fort!!

christmas candy

nu luktar de nybakat i hela husen! morsan gjorde lussekatter medan madde, kusin johan och jag hjälptes åt och göra dumle & nobless kakor, rocky road och mozart kulor! smärrigt värre. har planer på att göra minst tre sorter till innan jul! så himla kul juuuu :) har hunnit med och klickat hem två klänningar till decembers alla festligheter! nej nu börjar jag bli jävla rastlös.. förkylningen håller i sig med vilket jag har redig DAMP på. försvinn!!

tre korta andetag, och hela livet vände

har varit redigt förkyld i tre dagar nu.. blir så förbannat rastlös! och ännu trökigare vare att säga nej till att dra ut med brudarna ikväll. emma stackarn var visst också krasslig. så har fått intalat mig själv om att de faktiskt kommer flera gånger.. :) haha börjar dock känna mig bättre så imorgon blire nog till att baka julgodis, och på söndag blire till att titta på volleyboll. grapparna mötet rig hemma. kan bli spännande. hejpa

skjut mig

jag orkar inte. ont i halsen, täppt i näsan, gissar på att jag har feber nu också för jag fryser och är varm hela tin.. faaan så less. blir långa dagar när man mår som en säck potatis. men nu ska jag se till att leta upp lite krafter. baj baj


haleluleja de snöar! och det ser ut som om att de ligger kvar också. så okej, lite glad är jag ju faktiskt.

when I´m alone i think of so many things to say to you, when i have a chance to tell you, I got speechless

ja é inte bitter. iallafall inte lika bitter som jag vat igår. kan vara för alla good feelings jag haft idag! jag blir glad så glad av alla mina fina som finns i mitt liv. så snöa det lite idag också, klagar man inte på direkt. komsi komsi snön! och visst fick jag mig en grym avslutning på måndagen när jag först fick träna och umgås med bästa erika "busfröet" johansson haha. ni anar inte vad roligt vi har under och påvägen hem från träningarna hahah. ååh ren kärlek

fullspäckad dag imorgon; fixa & trixa lite - praktik - barret häng - monkan - träning

simma lugnt

andra advent

bränt kosingar idag igen. och hugaligen så kul det är att handla julklappar! blev som sagt en sväng till gävle med mor & syster, vilket var mysigt. nu på kvällen har jag bara trixat lite här hemma, sånt man bara gör på en söndag.

men faan alltså, nu äre illa. illa på riktigt. de var ett tag sen man hade den där hemska känslan när man mer känner sig som en klumpig fet elefant än en människa. det bara skriker fet och ful om mig! vad har jag gjort med min stackar kropp? tror den skulle behöva lite extra träning utöver det lilla vi kör med volleyn. men var är tiden? den fanns förut men nu verkar den ha gått upp i rök. dumt marina. riktigt dumt

man behöver inte älska någon för att vilja ha den


george - grey´s anatomy


e-type my type

Give me, Give me everything you got
You and I can take it to the top
Like the superheroes we can save the day
Let the music take us somewhere far away
Because of you (cause of yoooou)
That's what I do (what I do)

true beliver

pics från förra helgen - big löööve






julemysigdag

lövsta marknaden var mer än bra. älskar att gå på julmarknader. och speciellt i lövstabruk! det ringla små små snöflingor när vi var där ockå. vilket gav en underbar känsla. fick med min en och annan julklapp när jag var där, så nu är man igång med de å. (+ en chokladkalender till mig med haha, standard) åkte sen till orsbo där mormor & morfar var. för nu jävlar skulle vi ut och märka julgran! leta ett bra tag på den där perfekta granen och tillslut hitta vi en :) men vet ni vad det balla var? vi hitta höstkantareller, i december. gaaaalet mycket vare!


när en stjärna faller önskar jag att önskan slår in

jamen saco mässan i stockholm var väl inget att hänga i gran. men nu kan man bocka av det iallafall.
dagen till ära så hare varit full rulle heela tiden, men det är bara roligt att ha nått och göra tycker jag :) så gulliga allihopa. så fira fredags ledigheten med tacos och mys hos mormor och morfar! och imorgon hoppas jag på att få åka ut på julmarknaden i lövstabruk eller nått liknande :) pics lär dyka upp sooner or later.

för övrig sitter jag och letar efter den där alldeles perfekta klänningen inför decembers bravader. skulle sitta fint om den bara poffa upp sådär.. simma lugnt

RSS 2.0