Hjärta er!


Party in my head

Fredagen bjöd på en massa fina saker, häng med bästa Erika, massage av fina Mia , shopping och feeeeest med mina flickor. Förbannat kul att träffa massa kändisar och festen var riktigt bra gjord om jag får säga det själv :)

Drog en pirrva och snacka lite med Caroline, Louise och rille idag. Sen blev det att titta lite fotboll och chilla runt. Planerna för dom kommande dagarna ser rätt så ljusa ut iaf! Hihi


Från och med nu

Jag hatar att jag är jag. Jag hatar vad jag gjort. Jag hatar vad jag inte har gjort. Ingen vill veta vad mig. Jag bara orkar inte mer


Shake that ass JAKOB



så jävla kung kille! jag blev helt kär typ, haha! älskar sånt där spontant "göra precis det man känner för stunden". ryser av glädje. ÅH så frän!

räkna fårskallar

oh yes. har ett schema som räcka duga nu känner jag. en fullspäckad fredag där det ska hinnas med en jävla massa grejer. ba jobba känner jag! men det måste vara nått fel ändå, för helt seriöst. jag har nog aldrig sovit såhär dåligt tre dagar i rad förut.. inte ett dugg trött på nätterna men på dagarna, alltså hallåå. jag orkar inte. vill sova faktiskt. men jävligt gött och ligga vaken hela nätterna. nej nu ska jag fortsätta mitt skrivande. hörs

Ge mig sommarens alla känslor

Köpte mig ett par ruggigt söta sommarskor idag! Jävligt nöjd. Och satan i gatan vad det brändes i shoppingfingrarna efter det.. Så imorgon är det historia först sen drar jag och Caroline en redig shoppingrunda! Hihi


Bussines Trip - BARCELONA

veckan i spanien var riktig rolig må jag säga. långa dagar, lite sömn och håll i gång i princip heeeela tiden. haha galet. så nog har man hunnit med en hel del alltid! vi besökte en park, barcelonas  shopping, en kyrka & camp nou! jävligt nice shopping och tala inte om camp nou, sjukt kul att man har varit där nu!! självklart så testa vi på utelivet där. helt galet vad mycket folk det var ute mitt i veckan sådär haha! stängde vid fyra fem tiden också. men nice musik vare! nåväl kan inte direkt hissa taxi gubbarna, jävligt svårt och komunicera med någon där nere när ingen fatta engelska. ja ni hör väl! haha men ett minne för livet är det alltid. så nu slänger jag upp ett fåtal bilder och låter dom säga sitt. tack thoréns elever och lärare som var med.




Dagar man aldrig kommer glömma

Tänkte ta mig tid imorgon att skriva lite om Barca resan och slänga upp lite pics. Japp så fåre bli!

Helgen har redan sprungit förbi, och jävlar vilken fin avslutning man fick på den här veckan! Slappa sönder innan jag drog på mig tränings pjuksen och körde ett pass med Mia och Sara! Sen gick vi och kika på bio, 21 jump steet. Och guuuud så jag skratta, verkligen en film i min smak haha! Kan inte direkt klaga heller när läckerbiten Channing Tatum var med, grr ;)
(åååh juste, hitta min bortsprungna biljetten till flurran idag. Ni anar inte vilken lättnad det var! Hahaha fuck alltså)


10.000 meter upp i luften

Här kommer en lägesrapport direkt från himlen, yeeeah inte varje dag man bloggar från luften inte haha. Lämnat Barcelona och är nu påväg hem igen efter ett par fartfyllda dagar med grymt folk! Landar i Sverige runt tre tiden! Ska bli skönt å träffa mina kära och ge dom sina presenter :) men nu ska jag slå ihop ögonen ett tag och ladda om batterierna! Höres



Värmen skapar känslor

Flygresan gick bra, förutom att jag somna till slutet av filmen jag kämpade mig igenom för att se hahah! Men Vi kom fram till Spanien och bussresan till Barcelona och hotellet gick galant.

Har både varit upp och nergångar redan nu på resan. Byxan som sprack tex Hahaha... men idag har vi varit i stan och shoppat, och imorgon drar vi dit igen! Men nu ska vi ut och visa vad Thorén kan. Carpe diem here we come! ;)


Barcelona 16-20 april!

Åååh surt att förlora i sd.. Stackars brynäs.

nu rullar bussen mot Arlanda med alla elever. Mådde skapligt dåligt när jag gick upp i morse, tur då att jag fick sova hos världens bästa så jag slapp åka så tidigt! Mår nog dåligt dels för att jag är så nervös också haha. Har varit såhär sen jag var liten, men det kommer nog gå bra. Sören är ju med ;) ska nog få in några ord här under veckan, annars hörs vi på fredag!


Guldet ska hem!

Väskan är packad och nerverna börjar komma fram inför resan! Sitter och kikar Brynäs- Skellefteå nu med caroline och helvete alltså, vilken match! Spänningen är sjuklig och jag hoppas verkligen att Brynäs tar hem guldet nu!!

Efter matchen beger jag mig till Uppsala för att ladda om batterierna. Klockan fyra äre samling!


Fredagen den 13

Det är inget undantag, självklart så drar jag på nitlotten en sådan dag som denna.. Inte varit må humör alls, noll lust till livet, och de gör ju inte saken bättre när man lyckas lägga bort biljett jäveln till flurran... Ni anar inte vilken frustration jag känner i kroppen. Så jävel vidrigt. Hatar att inte veta vart mina saker är :( guuuuuud vart är den????


Jag ska aldrig ge upp hoppet om att få leva lyckligt i alla mina dagar

Sikken jävla vårdag vi fick känna på idag! Härligthärligt. Idag har jag flängt runt och inte gjort av med så mycket energi. Blev en visit till Gävle på morgonen. Snacka bussines you know ;) sen for jag in till skolan för att få information om Barcelona resan som går av stapel på måndag! Riktigt gött om jag får säga det själv. Chilla med barret i solen också innan vi for hem igen.

Även tittat på Brynäs matchen ikväll och satan i gatan, dom vann igen! Woho så kul! Ganska gött att inte ha skola imorgon, och att man är arbetslös för tillfället. Mmmm sova säger jag.. men lider verkligen när jag vet att mina kära måste upp och arbeta. Hihih

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/578126/images/2012/pic_198188691.jpg" class="image">


Friskolekampen 2012

spendera hela dagen på fyrishov hejandes på thorén som spelade innebandy och fotboll mot friskolorna i uppsala! trycket i hallarna var grymt och dagen har bjudits på på massa roliga saker! thorén vann dessutom både innebandyn och fotbollen!! hur grymma är inte vi då?

alla gjorde verkligen en grym insats och de satte verkligen de andra skolorna på sin fucking plats! så satans härligt det känns att vara thorénare nu. galet mina damer och herrar. tack för idag. Guldet är och förblir vårat!

image description

image description

image description

image description
image description
image description


Trötter här

Första dagen i skolan på 7 veckor, kändes ju skapligt knepigt. Var mys och träffa klassisarna och Sören. Men sen vare bara ångest som fanns i kroppen. Så himla mycket som ska göras på så lite tid.. Gjorde ju inte saken bättre av att man knappt sovit något i natt, så jac slockna fint i skolsoffan innan sista lektionen hahaha! Skratta så tårarna spruta när jag var påväg hem också, fin min granne Rickard är! Annars så har jag känt mig lite hängig idag så slockna fint i soffan hemma med. Haha. Gudars.

Friskolekampen imorgon! Go Thorén!


Bio x 2

Igår åkte jag in till uppsala med amanda, Carro, Simon och Rickard för att titta på "en gång i phuket" lite sen, men den var ju för rolig!

Idag har jag inte gjort så mycket, blev en redig promenad i motvind... Haha så drygt! Sen blev det ett bio besök i Tierp, american pie reunion stod på näst. Och den var ju lika galen som dom andra filmerna Hahaha åh så bra! Skola inorgon och det känns som att jag har legat lite på latsidan där.. Faan


Påskafton

Mormor och morfar kom över på lite fika och vi fick våra påskägg! Sen bar det vidare till månkarbo för lite mat. Kvällen sen blev till att umgås med fina vännerna. Haha galet. Men så äre bara påsk en gång om året, och sista jävla påsklovet för oss med! Nej det är helt galet vad man är ute och flänger, men guuuuu så himla kul det är! :)


Långfredagen

Ja gudars sikken lång dag det blev! Myste lite med sovsällskapet innan den drog vidare. Sedan laga jag påskmiddag med mor innan jag sen fortsatte kvällen hos Mia med Erika, Emma och Sara! Vi skratta, spela spel och hade oss innan möbeln stod på schemat. Hade en helt ok kväll där faktiskt :) följde med Johansson hem sen innan jag gick hem till mig! Tack flickor och pöjkar för de :)


Instagram

Marinablom

image description

onsdag

hur skönt är det inte att gå till frisören och få frippan fixad? gudomligt! så nu är man nyklippt och färgad. blev även till att rose-marie locka håret på mig. hihi bra snäll hon! sen blidde det en premiärare på kubben idag! och för en gång så vann jag två gånger mot erika vilket gjorde att vi sluta spela kort där efter ;) hahah haft främmande i stort sätt hela dagen. bra finte.




2-3 april 2012

Studentkryssning vare ja! 24 timmar ute på havs med bara studenter. kan det bli annat än grymt eller? hade det förbannat kul med grymt härligt folk helt enkelt! en redig upplevelse för livet de där. fick vara med om både bra och dåliga saker. men om man avrundar allt så var det awesome! så tusen tack till allt och alla för dom dagarna! bjuder nu på lite sköna pics! njut mina vänner. NJUT!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description



Studentkryssning

Satan i gatan vad jag har åkt runt nu på morgonen, fixat grejer hit och dit. Men nu är jag ready to go! Snart beger vi oss mot Uppsala och sen vidare ut på havet! Kryssning med gänget. Hörs på tisdag amigos!


1 April 2012

ligger som sagt lite efter i uppdateringen här, men sånt händer. i torsdags så åkte tyvärr tierp på stryk av LVC med 3-0. och därmed var tierp ute ur leken efter att ha köttat igenom fyra matcher.. lika jävla trist varje gång säsongen är slut. men nu äre fan skamligt. dom var så nära finalen att jag kunde känna doften av guld. men så vände allt och nu äre falkenberg och LVC som får slåss om guldet. heja falken säger jag!!

i fredags vare sista dagen på praktiken. fem veckor bara flög iväg och nu sitter jag här och väntar på att philip ska ringa mig angående sommaren :) känns lite tomt nu faktiskt att man inte ska få träffa sina arbetskollegor på måndag igen.. men jag överlever! lördagen blev en riktig höjdare må ni tro, beach, mat och ett redigt jävla skratt! nej tack som tusan för de mina flickor. mer av de vill jag se! :)

idag har jag shoppat som en jefla galning. nejrå, men hade lite smått panik där i morse men nu känner jag hur det börjar ljusna lite inför morgondagens outfit fråga. blev en fikapaus hos pia innan jag for hem! och nu på kvällen har jag haft erika på mysbesök. sikken kvinna!

RSS 2.0