HAPPY NEW YEAR!





upp med hakan nu larsson föfan

sista dagen av 2010. helt sjukt vad tiden går fort! det har bara rusat iväg och visst har man hunnit med lite saker!  jävligt bra saker, som är ett minne för livet!
men min knäskada som jag drog på mig i stulet av oktober måste nog vara bland det sämsta det här året.. fyfan vilken ångest/damp/frustration jag haft över det. men som tur är så känns det mycket bättre nu!

har inga direkta planer för ikväll. poor me alltså! nej men vi tar den som den kommer. har ingen lust att förstöra någon annans planer/kväll så då äre lika bra att knipa käft och hålla sig hemma! 

we keep on rockin'


special edition - is realy my thing


fick till en rätt så ball frisyr dagen före julafton må jag säga. kanske inte världens finaste men det höll ju dagen ut! (dock har lockarna gått ur lite på bilderna.)


we play the music


wensday

TRÄNING 20-22!


28 december - Madde 16 år!





idag är det ingen vanlig dag, nej för det är madeleines födelsedag! jajemen, idag blir skrutten hela 16 bast.
du har dina stunder då du driver alla till vansinne, men så är du också en väldigt bra lillasyster som jag älskar av hela mitt hjärta ♥  så idag ska du få en fin dag "abel" ;) hahah

We could keep trying but things will never change

jävlar i min lilla låda, tok i så svetten ba spruta idag på träningen. gick dock lite bättre första tiden och där mot slutet blev jag mer som en säck med potatis.. menmen
för tillfälligt så sitter jag nere med madde och hare gött med en skinkmacka. åh, jäla så fint de smaka dö!

imorgon blire till att fira maddepadde!


halfway gone

så vare slut på julhelgen. den börja jävligt bra men slutade i kallabalik. amanda och ronja kom över till mig på kvällen igår och var lite sociala. därefter åkte jag hem till amanda och sov över. spela geni sport och barn och höll på dö för vi var så urbåta dåliga ibland hahah.

och imorse bar det av till leksand. åkte först en sväng till kupolen och shoppa lite, sedan åkte vi amandas lägenhet. där stannade vi några timmar innan jag och annika åkte hem. han ikke träffa oskar den här gången, men det blire nästa sväng! :)

det är inte lätt att hålla gnistan uppe när allt bara banar iväg. FEL AV MIG

julen är kärlekens tid

julen, en tid att va två. en tid att försonas att säga förlåt.
julen, med värme och ljus.
en tid fylld av kärlek och hopp i vårt hus.

juletid - lasse stefanz


världens ballaste tomte



så glad att jag får dela de bästa med dom bästa

oh vilken härlig julafton jag hade igår! öppna först paket hos pappa, sedan for vi som sagt vidare till farmor och farfar. och där var hela barnaskaran sammlad. jansson, blom, lindberg och pettersson! och så var gunvor och familjen jakobsson också där. tror vi var närmare 27 pers haha! men bra jävla trevligt hade vi med mat, lekar och paket :) ni är bäst!

sedan åkte vi hem vid sju tiden och gick till mormor & morfar för att öppna paket dät och äta en kvällsmacka. mycket nöjd över mina julklappar må jag säga. fick ju de jag önskade mig så. hihi
nu har vi haft lite julfrukost hemma hos oss och sedan blire julbord hos mormor! kvällens bravader får vi se vad det blir av!

grattis på födelsedagen gullhjärtat amanda! ♥











mohah, några "snygga" bilder sen igår!

24 december 2010 - MERRY CHRISTMAS EVERYBODY!

då är dagen alla väntat på kommen, julafton. en av dom bästa dagarna på året om jag får säga det själv. älskar när hela familjen är samlad. och bara känslan av att det är jul är ju helt obeskrivligt :) så nu bär det av till farmor & farfar för att fira med kusinerna och pappa!  sedan åker vi till mamma på kvällen och firar med mormor & morfar! så hoppas alla får en jättebra dag idag :)



 min lysandegrangrejs och en mikket snygg tomte!


mer jul - adolphson & falk

sitter nu hos amanda med caroline. haft lite julafton med dom två sötnosarna! och ätit massa gottegott. satt fint i kistan de. ska väl börja dra mig hem nu i det kalla vädret för att kolla på sista avsnittet av morden i sandhamn.

imorgon ska jag fördröja tiden lite med att jobba några timmar! blir finte dagen innan julafton sådär. nej men hare gött nu

borta

juletid

dagarna före jullovet frågar fröken olle:
- vad är ett plus ett?
- jag vet inte, fröken. det är inget kul att räkna.
- men hur mycket blir en skinka plus en skinka då?
- en stjärt, fröken.

hahah, skööön!
hade det väldigt trevligt på thoréngalan. kul att madde i våran klass vann årets två! :) bilder kommer lite senare för nu lär jag skynda ma till farsan.

blueblack



yes, imorgon är det thorengalan som gäller. sedan är det äntligen jullov! yihaa


SERIESEGRARE I DIV 1 ÖSTRA!

fyfan så jävla underbart! vi vann dagens match med 3-1 och är därmed seriesegrare! hur skönt var inte det på en skala ett till tio? 
nu blire till att spela i allsvenskan  till våren! eller ah, den börjar i januari.. :) och grabbarna besegrade idag habo med 2-3 efter att ha legat under med 2-0, det är bra! och ännu bättre är väl att dom nu får spela grand prix :D



go tierp volley!


fjärde advent - game day

fifan nu är jag sådär apstressad igen.. hur fuck ska jag hinna med allt tills imorgon??

nej nu äre fan dags att börja tagga till match! 17.00 går skottet för sista gången i år. södertälje står på andra sidan. och vi är såklart ute efter den 14 raka segern i div 1! så kom och titta förfan


kung keno, my hero

du vet att jag aldrig lämnar dig. du är min bättre halva, och du förstår mig precis! jag älskar dig mattias "zlatan" jansson. min fina kusin! ♥












julmust

idag vart det en mysdag. fika hos mormor & morfar, sedan börja jag som sagt virka på en mössa. och den är snart klar till och med! och kvällen har spenderats med madde och tara. vi har kollat på grinchen - julen är stulen, fan så härlig den är haha sen blev det lite paket inslagning och nu tittar vi på välkommen till familjen, mikket fin film :)

imorgon spelar vi sista matchen för iår. och den ska vi självklart försöka vinna!


you´re my better half

glömde ju berätta det roligaste som hände igår! vi gick iallafall till rimstugan och skulle slå in ett paket som jag nyss hade köpt. och så är det några före oss som nyss köpt några lotter ur ett lotteri. så vann dom tyå på tre lotter! och jag kände bara; att nu jävlar måste jag också köpa och vinna nnting annars blir jag förbannad! haha men vilket fall så köpte jag mig två lotter, och se på fan. jag vann på en lott! och jag brukar ju aldrig vinna, och då menar jag aldrig vinna på lotterier, men igår hade jag turen med mig :D vann två söta tomtar med ljushållare till! hihi

nu ska familjen gå över till mormor och morfar trorja. och då ska jag ta och virka mig en julklapp till elise!


kärlekens tunga - september

haha skaplig morgon man hade då! och jag säger er, åk aldrig tåg själva när ni är trötta som jag vet inte vad. och för det andra, lyssna för gud skull inte på hög musik så ni inte hör vilken station ni är på. för då kan det hända att man missar stationen man ska av på nämligen... hahah

men iallafall så fick jag med några klappar hem från uppsala. sedan drog jag mig mot tierp och gick runt och kolla lite, och se på fan när jag kom hem sen så hade jag fyra kassar till med julklappar! yeeah nu är jag snart klar :) 

därefter blidde det träning, och det gick ju som på räls.. eller? var nog lite för sugen på att träna så då blidde det bara pannkaka av det hela. fast ändå rätt okej? haha jaja, sedan gick jag och brudarna på en runda på nattöppet också, och det var ju väldigt trevligt må jag säga! :)  

Julshopping

Yes, drar in till uppsala nu för att julhandla lite. Känns som att det är läge nu!

Snart kommer änglarna att landa

Sitter och diggar julmusik med syrran nu, och fasen så bra det låter! Drog hem högsta betyget på provet idag också, känns ju förjävla skönt! Så nu ska vi fira det med att skriva klart praktikuppgiften! Haha.. Men sen blire nog en kopp varmchoklad, för jävlar så sugen jag blev på det nu ;D

in the shadow

yees, gårdagen gick bra. hade det roligt med sp och sören och alla de andra. :) tackar även familjen eskilsson som jag fick åka hem med!
juste, spela även upp en video om handel, så är det en tant som jobbar på synoptik. var av hon säger: jag älskar bågar.. och glas. och design, bla bla.. och sören klämmer in en skön komentar och säger; det där kan man lätt stava fel på. jag älskar bögar.. hahah guuud, den mannen alltså :D

nu ska jag fika lite med familjen innan jag börjar plugga igen. jorå, plugghögen minskar sakta men säkert! tar som sagt lov på tisdag. me like!

- grattis filippa, du har vunnit mitt hjärta!


Impossible

satans lång dag idag. tur att man hade sören på morgonen så man blev på lite bättre humör! nu sitter jag med barret och louise och chillar lite. för sen ska jag och sp vara med när thorén har öppet hus. börjar fem och slutar sju. sen blire till att rusa till tåget och springa till träningen som börjar åtta! snabba puckar här sörru.






mmm, gillar min (mors) fina mösse.

2010-12-13

det finns hjältar, och så finns det svenska hjältar! svårt att hålla tårarna inne när man ser vilka starka människor det finns där ute!


I don't know why I can't keep my eyes off you

thanks.


tredje advent

kolla nyss klart på en mycket bra beck film. och nu sitter jag på golvet bredvid min lysandegrangrejs och snackar tecknade filmer med mia. haha det är grejer de!
ooooch jaaa, trettonde raka segern för oss brudar idag när vi krossa bromma med 3-0! jag stod på sidan och försökte hålla truten på hesa jenny, men de gick ju inte de, haha :))) grabbarna hade dock inte samma flyt, blev en tråkig förlust för dom.

imorgon blire till att fara till skolan och träffa alla sköna människor man inte träffat på 4 veckor! undra hur mycket man har missat nu liksom?


2010 - 12 -12

imorse var jag uppe med tuppen, och då blev det till att baka en adventskaka till mina snyggingar :) så nu ska jag snart ta mig ner till hallen för en volleyboll söndag! känns som om att det var ett tag sen nu.. 

dam tierp - bromma 14.00
herr tierp - falköping 17.00

bohjaaa!


det regnar snö ute fan

full fart hela tiden. var ute med barret och gjorde lite ärenden mitt på dan, vilket gick kanon bra! köpte mig en kjol och en julklapp som jag ska få av madde. fast vad det var minns jag inte?? hoho. bjöds på fika innan jag skulle gå hem också. men icke sa nicke. tur hade jag och fick åka med "sten" hem :) och kvällen nu har jag spenderat här vid dumburken. plugghögen börjar smalna av. men nog finns det grejer kvar att göra. tiden räcker liksom inte till. eller så är det jag som är seg och måste tänka så jävla länge? hahah



bara för att jag tycker om er så mycket. mina fina kusiner ♥


not ready to make nice - Dixie Chicks

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should


jag kan faktiskt göra det här, om du bara ger mig din tro

idag var det som sagt sista dagen på praktiken. mycket sorligt om jag får säga det själv. men fifan så kul jag haft det! och idag har det inte varit något undantag om man säger så! riktigt toppen dag på alla sätt och vis :) underbara människor det där! och tur att dom gillade kakan jag bjöd på med. och det var lätt en av dom bästa praktikplatserna jag haft! en stor kram och tack till mia för presentkortet och att jag fick vara hos dig! ♥

efter att jag slutat var det bara att spurta hem och dra vidare på träning. gick helt okej! och nu lär jag förstätta plugga..



jepp, jag ska bli målare när jag blir stor. eller? blev för jävla snyggt iaf efter att vi målat om de mesta i butiken och i arbetsrummet ;)
blev även sminkad av anna en dag! vilket blev mikket bra :)


det som gjorde mig stark, gör nu mig svag

hujeda mig vad mycket jag har att göra nu! och inte gör det saken lättare när man inte har nå hjärnceller till att tänka med. undra vart dom tat vägen egentligen?? ahja, ska försöka få i ordning på det i helgen..
men idag har jag haft en för jävla rolig dag hos mia. mycket rörelse och jobb att göra, sånt gillar jag! så nu har jag bakat mig en saffranskaka som jag ska bjuda mina kollegor på imorgon :))

nu ska jag ta mig ett glas mjöööööölk


För när en stjärna faller på himmelen, får mina drömmar liv igen

Varje dag
Finns en undran
Vem är jag
Och vem tar mig
Dit jag far
På min resa
Genom livets äventyr

alldeles för många puckar i luften just nu. så det här tar vi en annan dag..

andra advent

idag fyller min kusin tobias hela sexton år, så grattis till dig! :)

jag ska sluta. sluta med allt..

nobody said it was easy

var till mia idag och titta när hon sminka en. blev ju för jävla snyggt må jag säga! sedan kom barret på besök och jag bjöd henne på lite fika. sen skulle hon iväg och mysa med sarah :) nu sitter vi och väntar på att farsan ska bli klar med maten. mmm, det luktar ju skapligt gott! sedan ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt tror jag.

.....


can´t get over

idag har vi målat och haft oss på praktiken. jäla duktig man är. eller? hahaha fick ge upp målningen då jag fått massa färg på tröjan. men det blev ju fint ändå ;) håller tummarna för att madde l blir frisk snart också!

när jag kom hem satte madde och jag igång med att baka julgodis. mumsfillibabba! hoppas att de smakar gott ba :) 


första fucking december idag

vart tar tiden vägen nånstans?

haft en bra dag må jag säga. efter praktiken gick familjen över till mormor & morfar och hade det bäst! nu har jag tittat klart på greys, så nu blire lite plugg innan jag säger tack och hej för den här dagen.

"han glömmer alltid nånting. alltid"

jag (eller min familj då) måste fan ha världens bästa grannar! skulle inte vilja byta ut er för fem öre! dagens ros till jakob som skotta åt oss! ni är guld värda allihopa!


jag hör hur de ligger med varandra i våningen ovanför

guuud så alla gnäller om att det är så jävla kallt ute nu. visst det kanske är mycket med -21. men vadå, det är väl vinter årstiden som är nu. och då ska det väl vara minusgrader. eller?? visst, det kanske hade varit lite mildare väder om vi i världen inte hade förstört miljön så sjuuukt mycket...  men det fattar ju inte dom som gnäller. ahja det var inte det här jag skulle skriva om men nu blev det lite så.. ( det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. eller hur är det man säger? hehe)

haft full rulle idag, och det är inget jag ska klaga på. :) sen var det dags för träning. och jaa.. jag vill kunna ge 110% igen, och ba kämpa arslet av mig. visst, jag försöker ju så gott jag kan, men det är ju helt jävla meningslöst. mongo knä.....


RSS 2.0