-

Ah, nu vill jag att ni tänker efter. Varför bloggar just du? Gör du det för andra eller för dig sjäv? Eller hur är det egentligen? Skriv gärna en kommentar om detta så blir jag super glad!
Tack på förhand.

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag bloggar för att jag tycker det är kul.



Sv: kul att du hittade till mej. Du är varmt välkommen tillbaka!

2009-01-20 @ 12:39:21
URL: http://budgetshopping.blogg.se/
Postat av: Agnes

Svar: Hmm.. svår fråga antar jag :) Men jag säger väll som alla andra, att blogga är ett sätt att utrycka sig och få feedback för sina foton man tar. Jag skriver nog blogg/eller rättare sagt mest av allt lägger ut bilder för att minnas min ungdommstid när jag blir äldre så kan jag gå tillbaks och läsa ur min blogg hur jag mådde just den dagen osv. Jag skriver också blogg för att ha en mening med att ta foton, någonsatns där man kan förvara dom istället för att bara ha bilder på datorn. Det är ju även kul att få komplimanger på sånt man gillar väldigt mycket, som för mig foto&design, mode, kläder :) Det är nog därför jag bloggar, finns nog andra saker också som gör att just jag bloggar. men det här var det jag kom på just nu. Så då blir min fråga varför skriver just du blogg då? Puss

2009-01-20 @ 14:08:11
URL: http://agnesj.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag gör det både för andra och för mig själv :) men mest för andra tror jag!

2009-01-20 @ 14:33:22
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Bruden!:D

Tävla på min blogg om tre stycken pump n´ plump lipgloss! Tävlingen avslutas efter 100 deltagare!

Postat av: Emma

Frågan är varför folk som egentligen inte får något ut av att blogga gör det. Bara termen att "blogga" vad betyder den egentligen i era ögon, är det någon ni ser som en struktur och måste? Eller är det bara skönt att skriva hur många km ni gick imorse eller vad ni åt till lunch? Och om ni bloggar för er själva, varför ber ni då om URSÄKT när ni inte skrivit om eran lunch på två dagar?

Vad är grejen?



(don't give me som shit tillbaka)

2009-01-23 @ 18:09:28
URL: http://vitmotsvart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0